Halutaan myydä
Myydään osakeyhtiö (parturi-kampaamo)

Kohdenumero FK61997
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Palveluyritykset
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Loistavalla sijainnilla Vantaan kivistössä, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, vuokratiloissa toiminut kampaamo etsii uutta omistajaa.

Kauppaan kuuluu mahdollisuus jatkaa toimintaa samoissa, 92 neliön suuruisissa vuokratiloissa keskeisellä sijainnilla. Mahdollisuuksia on monia näin isossa ja valoisassa tilassa, mm. alivuokralaisen hankkiminen, tai sitten vähän isomman kampaamon/kauneushoitolan pyörittäminen. Tiloihin lukeutuu myös WC-, sekä taukotilat.

Tästä sijainnista on myös moneksi ja mahdollisuuksia esimerkiksi täysin eri alan yrityksellekin löytyy lukuisia, mikäli sijainti ja valmis Oy -pohja kiinnostaa. Meillä on esimerkiksi toiminut tiloissamme myös tatuointialan yrittäjä. Kivistössä erinäisille palveluille onkin tarvetta, joten uudet yrittäjät tällä alueella otetaan avosylin vastaan!

Olemme toimineet alueella jo kolmen ja puolen vuoden ajan. Asiakaskuntamme on vakiintunut ja kivistön alueen koko ajan kasvaessa uusia asiakkaita tulee jatkuvasti lisää. Iso osa asiakkaistamme koostuu myös lähipaikkakuntalaisista, sillä sijaintimme puolesta meille on vaivatonta tulla muualtakin, kuin pelkästään Vantaan sisältä.

Puhtaalta pöydältä aloittavalle yrittäjälle haluamme tarjota myyntiä kaikkine irtaimistoineen, sisältäen mm;

-Uudet huonekalut
-Myyntituotteet (Maria Nila)
-Tekniset tuotteet (Maria Nila, Wella)
-Markkinointimateriaalit
-Maksupäätteet, kassajärjestelmät, ajanvarausjärjestelmät
-Asiakaspaikat ja pesupaikat
-Työvälineet (Pinnit, koneet, kammat, harjat)

Myös pelkän liiketoiminnan myyminen onnistuu, ilman irtaimistoa. Kaikki on sovittavissa!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä niin neuvotellaan! Kerromme mielellämme myös lisätietoja vuokrista ja muista kiinteistä kuluista, sekä oikeastaan mistä vaan mieltä askarruttavista asioista. Kauppahinta kilpailukykyinen ja myöskin neuvoteltavissa, suuntaan jos toiseenkin.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyvä lounasravintola myynnissä Turun talousalueella hyvään hintaan

Turun talousalueella myytävänä toimiva laadukas moderni lounasravintola erinomaisella sijainnilla. Yritys toimii uudehkoissa vuokratiloissa.Yritys on keskittynyt lähinnä lounas- ja ruokaravintolaliiketoimintaan mutta tekee jonkin verran myös catering -palveluja yritysasiakkaille. Myös aamulla ja aamupäivällä palveluvalikoimissa on aamupalaa sekä kahvilapalvelut. Nykyinen toiminta mahdollistaa yrittäjälle kevyen työkuorman ja hyvän tulostason. Mikäli kuitenkin kiinnostusta on liiketoiminannan ja tuloksen ka...

Katso lisätiedot

Neste-huoltoasema "Pirttilinna" omalla ja upealla 600 m2:n rakennuksella 8-tien varressa

Hyväkuntoinen Neste-huoltoasema hyvällä paikalla vilkkaasti liikennöidyn 8-tien varressa. Lounasravintola, pikaruokaravintola, Veikkaus ja matkahuolto sekä huoltamotoiminta. Hyvät liiketoiminnan kehittämismahdollisuudet paikallisen kilpailutilanteen johdosta. ...

Katso lisätiedot

Maahantuontiyrityksen liiketoiminta, jolla on omia tuotemerkkejä sekä muita globaaleja tuotemerkkiedustuksia

Maahantuontiyritys, jolla on omia tuotemerkkejä sekä muita globaaleja tuotemerkkiedustuksia.Liiketoimintaa on harjoitettu jo useiden kymmenien vuosien ajan ja yhtiöllä sekä tuotemerkeillä on pitkän ajan kuluessa rakennettu vahva markkina-asema Suomessa.Asiakaskunta koostuu yritysasiakkaista ympäri Suomen ja oma organisaatio vastaa tuotemyynnistä maan laajuisesti. Kokonaisuuteen kuuluu myös verkkokauppa ja myyntiä on jonkin verran ulkomaillekin.Liiketoiminnan kilpailuetuja ovat:- omat tuotemerkit - laaja ja ...

Katso lisätiedot

Teollisuus- ja työmaaturvallisuuden ohjelmistoliiketoiminta myynnissä

Suomalainen turvallisuuteen keskittynyt ohjelmistotalo, jonka juuret ovat vahvasti rakennusalalla ja teollisuudessa, on myymässä teollisuus- ja työmaaturvallisuuteen rakennettua ohjelmistoa sopivalle ostajalle. Ohjelmisto sopii parhaiten ostajataholle, jolla on omat ohjelmointiresurssit sekä riittävästi myyntivoimaa myynnin kasvattamiseksi.Kassavirta perustuu sekä SaaS-malliin että käyttöönotto- ja laitemaksuihin tai -vuokriin. Lisäksi asiakaskohtaiset räätälöinnit tuovat lisää kassavirtaa epäsäännöllisen s...

Katso lisätiedot