Halutaan myydä
Myynnissä huoltoasema Haapavedellä

Kohdenumero FK58545
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Palveluyritykset
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Henkilöluku 4
Palveluvalikoimaan kuuluu niin työvaatteiden myynti ja -painatus, kuin pienkonemyynti- ja huolto. Lisäksi yritys tarjoaa kattavia rengaspalveluita. Yrityksessä työskentelee omistajien lisäksi kaksi henkilöä, taloustilanne on vakaa. Tuotevalikoima takaa ympärivuotisen tasaisuuden kassavirrassa.

Yrityksen palveluita käyttävät niin paikkakuntalaiset kuin ulkopaikkakuntalaiset. Yrityksen on ottaneet omakseen vakioasiakkaat ja asiakaskunnassa näkyy selkeästi kohderyhmät. Nykyiset omistajat ovat valmiita jakamaan tietotaitonsa jatkajan kanssa.

Kiinteistö on oma ja tontilla on jäljellä reilusti rakennusoikeutta, joka mahdollistaa yrityksen laajentumisen.

Mikäli olet etsinyt yritystä, jossa pääsee työskentelemään laadukkaiden tuotteiden kanssa ja työskentelemään monipuolisesti niin ota yhteyttä. Kiinnostuneiden kanssa tehdään ennen lisätietojen antamista salassapitosopimus.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pitkään toiminut autopurkamo hyvällä sijainnilla myynnissä!

Myydään Turun talousalueella pitkään toiminut autopurkamo ja varaosamyyntiin keskittynyt yhtiö.Asiakaskunta koostuu sekä yksityisasiakkaista että yrityksistä (B2B myynnin osuus noin 90 %). Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjän ja 2 muuta ammattitaitoista työntekijää. Yrityksen työntekijät jatkavat työtä mielellään myös uuden omistajan kanssa.Kauppahinta koostuu lähinnä kiinteistöstä sekä isosta vaihto-omaisuudesta. Lisäksi trukki, vaihtolavat, pumppukärryt, pyöräkuormaaja, työkalut ja muu irtaimisto ...

Katso lisätiedot

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot

Jännittävä mahdollisuus: tunnettu lemmikkitarvikkeiden verkkokauppa on myynnissä

Yrityksen liiketoiminta on myynnissä, johon kuuluu verkkokauppa, asiakaskunta, toimittajasopimukset, IG- ja FB-tilit. Toiminta tapahtuu WooCommerce-järjestelmässä, joka on paras ja nykyaikaisin verkkokauppa-alusta. Yrityksellä on vahva kokemus, laaja uskollinen asiakaskunta, monipuolinen valikoima ja merkittävä kasvupotentiaali. Se sopii erinomaisesti olemassa olevan yrityksesi laajentamiseen tai uudelle toimialalle siirtymiseen. ...

Katso lisätiedot

Suosittu vaatteiden ja sisustustuotteiden maahantuoja, jolla oma kauppa sekä verkkokauppa ja useita jälleenmyyjiä

Yrityksellä on useita kiinnostavia toimittajia, joiden tuotteita yritys maahantuo ja myy omassa liikkeessään, verkkokaupassaan sekä useiden jälleenmyyjien kautta. Tuoteperhettä on rakennettu huolella ja sen sisältöä on pikkuhiljaa kasvatettu. Yrityksellä on jo pitkä historia ja se on kyennyt vakiinnuttamaan ja vankistamaan asemiaan markkinoilla....

Katso lisätiedot