Halutaan myydä
Kotikasvattajan kivijalkakauppa Espoossa ja verkkokauppa

Kohdenumero FK66080
Hintapyyntö 35 000
Liikevaihto 108679,55
Taseen loppusumma 37672,29
Toimiala Muut tukku- ja vähittäiskaupat
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1
Plant B-kauppa on kaupunkilaisten tarpeisiin suunnattu puutarhakauppa! Plant B myy tarvikkeita erilaisten hyötykasvien kasvattamiseen erityisesti sisätiloissa.

Kauppaan sisältyy 3 vuoden ajan toiminnassa ollut 60 m2 kivijalkamyymälä kalusteineen Espoon Tapiolan keskustassa edullisessa vuokratilassa sekä nykyaikainen WooCommerce-verkkokauppa (https://www.plantb.fi/). Toimintavuosien aikana sekä kaupalle että verkkokaupalle on vakiintunut uskollinen asiakaskunta ja uusia innokkaita kotikasvattajia ja kasvien ystäviä tulee koko ajan lisää. Olemassaolevan asiakaskunnan avulla pääsee siis nopeasti vauhtiin ja voi alkaa kehittämään liikettä omannäköisekseen.

Kasvupotentiaalia löytyy nimenomaan markkinoinnissa ja somekanavien nykyaikaisessa hyödyntämisessä. Jos olet olet kuin kotonasi somekanavissa, niin siellä piilee mahdollisuus kasvattaa myyntiä ja tunnettuutta reilustikin. Liikkeellä on arvokkaita vanhoja sopimuksia tavarantoimittajiin. Tällä hetkellä omistaja toimii yksinyrittäjänä, apuna on nyt yksi innokas osa-aikainen myyjä.

Liiketoiminta myydään yrittäjän halusta siirtyä pikkuhiljaa sivuun kohti eläköitymistä. Sopimuksen mukaan yrittäjä perehdyttää uuden omistajan kaupan toimintaan. Ota rohkeasti yhteyttä, niin saat lisätietoja. Myyn yrityksen kokonaisuudessaan. Voidaan myös keskustella Myyntivaraston ostamisesta. Myyntivaraston arvo noin 35t€.(24.4.2024)
Kauppasumma kostuu osakkeista 20t€ ja 15t€ lainasta, joka firmalla on Nordeasta. Maksat siis tuon lainan pois, koska sen olen lainan takaajana.

Kotikasvatus voi lisääntyä, kuten Saksassa juuri kävi (1.4.2024).


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä koiratarvikebrändi ja omiin koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa

Myynnissä koiratarvikebrändi ja omiin koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppaSuomalainen yritys, joka on omistautunut suunnittelemaan, valmistuttamaan ja myymään laadukkaita sekä ekologisia koiratarvikkeita.Tällä hetkellä valikoimaan kuuluvat viilennettävä koirankuppi, sisustukselliset koiranpedit ja käytännölliset koirien asusteet. Lisäksi yritys lanseeraa pian uusia tuotteita kuten nahkataluttimen, nahkapannan, pentulaatikon ja koiran matkapedin. Suunnitteilla on myös pohjavillaa poistava koiranharja...

Katso lisätiedot

Korkealaatuisiin tuotteisiin erikoistunut perinteikäs leipomo omalla kahvilalla

Korkealaatuiset, lähtökohtaisesti lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistetut tuoreet tuotteet, joita valmistavat alansa huippu osaajat!...

Katso lisätiedot

Hotelli Pellonhovi kiinteistöineen

Myydään tarjousten perusteella: Vilkkaan tien varrella näyttävä hotelli. Sijainti lohenkalastuksen pääkaupunki Pellossa. Hotelli 4 100 neliötä, 82 huonetta, 3 kabinettia. 200 henkilön ravintola, 60 henkilön yökerho ja 100 henkilön pubitilat. Uima-allas ja auditorio 180 henkilölle. Liiketilat 1 370 neliötä, joissa vapaana n 400 neliötä. ...

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava toimistotarvikeliike Turun naapurikunnassa

Yrityksellä on pitkäaikaiset, vuosikymmenten mittaiset, kontaktit merkittäviin tavarantoimittajiin ja sitä kautta sen tarjonta on monipuolista ja laadukasta (tunnetut tuotemerkit ja yli 3000 tuotenimikettä).Liiketila sijaitsee aivan kaupungin kaupallisessa keskustassa katutasolla, jossa sen tavoitettavuus on hyvä.Myymälän lisäksi yrityksellä on toimiva verkkokauppa, joka mahdollistaa markkina-alueen paikallisuutta isomman koon.Toimintaa on pyörittänyt yksi palkattu henkilö, joskin nykyisin yrityksen omistaj...

Katso lisätiedot