Halutaan myydä
Harvoin tarjolla alansa ykkönen

Kohdenumero FK1431
Hintapyyntö 100 000
Toimiala Elektroniikkateollisuus
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Harvoin tarjolla!

Myytävänä maailmanlaajuista mainetta niittänyt Led valaisimia kehittävä osakeyhtiö.
Myydään itse osakeyhtiö, verkkokaupan liiketoiminta, domainit ja valmis verkkokauppasivusto.
Yhtiön omistamat patentit, tavaramerkit ja hyödyllisyysmallit kuuluvat myös kauppaan.
Kaupan mukana tulevat Aasian kontaktihenkilöiden tuki ja valmiit laivarahti reitit Aasia => Suomi/Eurooppa.
Yhteistyökumppanit mm. Suomen yliopistoista, LuKe:sta, MTT:stä, monista kouluista ja ammattipuutarhureista.

Olemme ensimmäinen osakeyhtiö, joka aloitti kehittelemään ja tutkimaan Led valoja kasvien kasvatuksessa Pohjois-Euroopassa reilut 9-vuotta sitten.
Tämän jälkeen on julkaistu meidän kehittelemiä led kasvatus artikkeleita useissa Suomen, Euroopan ja maailman laajuisissa lehdistöissä ja nettijulkaisuissa.
Suurimpana julkaisuna lienee ” Natural Product Communications -sarjassa” julkaistu led valaisin koe, mikä otetiin maailmalla vastaan suurella mielenkiinnolla.
Tästä NPC julkaisusta Japanin ja USA:n johtavat tutkijat ottivat ”mallia” omiin tuleviin kehitys kohteisiinsa.

Kaikki suomen ammattipuutarhurit, ylipistot, kasvien kotikasvattajat, osa Pohjois-Euroopan kotikasvattajista, Euroopan valaisin valmistajat, tiedeyhteisöt (mm. Natural Product Communication) tuntevat yrityksemme nimeltä ja mahtavan brandimme.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Asiakkaiden arvostama ja hyvin hoidettu kiinteistöhuoltoyhtiö Pohjois-Pohjanmaalla

Yhtiöltä saa kaikki kiinteistöjen huoltoon ja hoitoon liittyvät palvelut luotettavasti. Ammattitaitoinen työnjälki on yhtiölle kunnia-asia ja se näkyy pitkäaikaisissa asiakassuhteissa.Toiminta on ollut tasaisessa kasvussa yhtiön perustamisesta lähtien.Yhtiöltä saa taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen: - huoltopalvelut - ulkoalueiden hoito - siivouspalvelutYhtiö tarjoaa erinomaiset tuloksenteko- ja kasvumahdollisuudet innovatiiviselle yrittäjälle....

Katso lisätiedot

Lasitusalan yritys, joka on toiminut menestyksekkäästi jo useita vuosikymmeniä

Yhtiö palvelee Uudenmaan alueella sijaitsevassa toimipisteessään yksityishenkilöitä ja yrityksiä lasitukseen liittyvissä tarpeissa.Palveluihin kuuluvat perinteiset ikkuna- ja tuulilasiprojektit sekä laajemmat ratkaisut suunnittelusta toteutukseen asti.Asiakaskunta koostuu sekä yksityis- että yritysasiakkaista ja yhtiö on vakuutusyhtiöiden suosittelema.Toimintaa harjoitetaan useiden vuosikymmenten kokemuksella. Yhtiön vahvuuksia ovat kokemus, monipuolisuus, joustavuus sekä nykyaikainen konekanta. Liiketoimin...

Katso lisätiedot

Hieno pito- ja ruokapalveluyritys, jolla kahviloita/ravintola Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. ...

Katso lisätiedot

Menestyvä metallituotteiden valmistaja, jolla pitkäaikainen kannattava liiketoiminta.

Yrityksellä on tooimivat tuotantotilat ja osaava henkilöstö.Sen toiminta on kannattavaa ja sillä on pitkä menestyksekäs historia.Yritys on omalla markkina-alueellaan tunnettu ja sen imago markkinoilla on hyvä.Tuotantokapasiteetti mahdollistaa ilman lisäinvestointeja vähintäänkin tuplaamaan toiminnan volyymin....

Katso lisätiedot