Halutaan myydä
Harvoin tarjolla alansa ykkönen

Kohdenumero FK1431
Hintapyyntö 100 000
Toimiala Elektroniikkateollisuus
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Harvoin tarjolla!

Myytävänä maailmanlaajuista mainetta niittänyt Led valaisimia kehittävä osakeyhtiö.
Myydään itse osakeyhtiö, verkkokaupan liiketoiminta, domainit ja valmis verkkokauppasivusto.
Yhtiön omistamat patentit, tavaramerkit ja hyödyllisyysmallit kuuluvat myös kauppaan.
Kaupan mukana tulevat Aasian kontaktihenkilöiden tuki ja valmiit laivarahti reitit Aasia => Suomi/Eurooppa.
Yhteistyökumppanit mm. Suomen yliopistoista, LuKe:sta, MTT:stä, monista kouluista ja ammattipuutarhureista.

Olemme ensimmäinen osakeyhtiö, joka aloitti kehittelemään ja tutkimaan Led valoja kasvien kasvatuksessa Pohjois-Euroopassa reilut 9-vuotta sitten.
Tämän jälkeen on julkaistu meidän kehittelemiä led kasvatus artikkeleita useissa Suomen, Euroopan ja maailman laajuisissa lehdistöissä ja nettijulkaisuissa.
Suurimpana julkaisuna lienee ” Natural Product Communications -sarjassa” julkaistu led valaisin koe, mikä otetiin maailmalla vastaan suurella mielenkiinnolla.
Tästä NPC julkaisusta Japanin ja USA:n johtavat tutkijat ottivat ”mallia” omiin tuleviin kehitys kohteisiinsa.

Kaikki suomen ammattipuutarhurit, ylipistot, kasvien kotikasvattajat, osa Pohjois-Euroopan kotikasvattajista, Euroopan valaisin valmistajat, tiedeyhteisöt (mm. Natural Product Communication) tuntevat yrityksemme nimeltä ja mahtavan brandimme.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Työvaate ja -turvallisuusvarusteisiin erikoistunut yhtiö, jolla myymälä pääkaupunkiseudulla

Laadukkaita työvaatteita ja -kenkiä sekä suojaimia ja muita työturvallisuusvälineitä myyvä yhtiö. Logolla tai painatuksella merkittyjen yritysvaatteiden osuus kasvava. Asiakkaita useilta eri toimialoilta: kiinteistönhuolto, logistiikka, varustevuokraamot, valmistava teollisuus, rakennusala, ym....

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla tasaista tulosta tekevä, kannattava ja hyvämaineinen venetarvikkeiden liiketoiminta. Jos sinulla on kova into toimia venealalla ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava alusta. Tästä uuden yrittäjän on helppo jatkaa tai kehittää toimintaa edelleen.

Yrityksen toiminta on myydä venevalmistajille ja venetarvikkeiden jälleenmyyjille sekä veneilyn harrastajille korkealaatuisia vene ja veneilytarvikkeita kattavasta valikoimasta. Yrityksellä on erittäin hyvä maine pääkaupunkiseudulla ja yrityksen brändi on veneilijöille tuttu. Yrityksen myynti tapahtuu perinteisen tukkumyynnin lisäksi omissa myymälöissä ja verkkokaupassa. Myymälöiden määrää voi supistaa koska osa myynnistä voidaan siirtää verkkokauppaan. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business et...

Katso lisätiedot

Suunnittelupainotteinen järjestelmätoimittaja

Yritys tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita järjestelmäratkaisuja mukaan lukien suunnittelun, järjestelmätoimitukset kuin myös huollon. Toimitukset tapahtuvat pääosin avaimet käteen periaatteella.Huoltotoiminnassa varmistetaan käytössä olevien järjestelmien sekä laitteiden toimivuus ja turvallisuus. Modernisointiliiketoiminnassa tarjotaan ratkaisuja elinkaarensa loppupäässä oleville järjestelmille niin osapäivityksiä kuin täysmodernisointiratkaisuja....

Katso lisätiedot

Myynnissä Keski-Suomen Koneistamo Oy

Keski-Suomen Koneistamo Oy on vuonna 1987 perustettu lastuavaan työstöön erikoistunut vahvan osaamisen konepaja.Toimialana ovat teollisuuden ja kunnossapidon metallialihankintatyöt, dynaamiset tasapainotukset, termiset pinnoitukset ja kuljetuskaluston moottorikoneistukset. Yritys tekee autopuolen moottorikoneistuksia, raskaan kaluston koneistuksia sekä moottoripyörien koneistuksia.Yritys on erikoistunut tasapainotuksiin ja tekee kardaanien, nivelakseleiden, kampiakseleiden sekä erilaisten puhaltimien tasapa...

Katso lisätiedot