Halutaan myydä
Harvoin tarjolla alansa ykkönen

Kohdenumero FK1431
Hintapyyntö 100 000
Toimiala Elektroniikkateollisuus
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Harvoin tarjolla!

Myytävänä maailmanlaajuista mainetta niittänyt Led valaisimia kehittävä osakeyhtiö.
Myydään itse osakeyhtiö, verkkokaupan liiketoiminta, domainit ja valmis verkkokauppasivusto.
Yhtiön omistamat patentit, tavaramerkit ja hyödyllisyysmallit kuuluvat myös kauppaan.
Kaupan mukana tulevat Aasian kontaktihenkilöiden tuki ja valmiit laivarahti reitit Aasia => Suomi/Eurooppa.
Yhteistyökumppanit mm. Suomen yliopistoista, LuKe:sta, MTT:stä, monista kouluista ja ammattipuutarhureista.

Olemme ensimmäinen osakeyhtiö, joka aloitti kehittelemään ja tutkimaan Led valoja kasvien kasvatuksessa Pohjois-Euroopassa reilut 9-vuotta sitten.
Tämän jälkeen on julkaistu meidän kehittelemiä led kasvatus artikkeleita useissa Suomen, Euroopan ja maailman laajuisissa lehdistöissä ja nettijulkaisuissa.
Suurimpana julkaisuna lienee ” Natural Product Communications -sarjassa” julkaistu led valaisin koe, mikä otetiin maailmalla vastaan suurella mielenkiinnolla.
Tästä NPC julkaisusta Japanin ja USA:n johtavat tutkijat ottivat ”mallia” omiin tuleviin kehitys kohteisiinsa.

Kaikki suomen ammattipuutarhurit, ylipistot, kasvien kotikasvattajat, osa Pohjois-Euroopan kotikasvattajista, Euroopan valaisin valmistajat, tiedeyhteisöt (mm. Natural Product Communication) tuntevat yrityksemme nimeltä ja mahtavan brandimme.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyksekäs tuoremarjaliiketoiminta Pohjois-Suomesta etsii jatkajaa

Rekisteröity tuoremarjabrändi Pohjois-Suomesta 33 vuotisella historialla etsii uutta omistajaa. Liiketoimintaan kuuluu 10 vakiintunutta myyntipistettä, asianmukainen kuljetuskalusto, kylmäkontteja, tarvikevarasto sekä sopimukset. Uusi yrittäjä saa vahvan pohjan, jonka varaan on tukeva rakentaa ja kehittää liiketoimintaa edelleen. Tässä on tilaisuus makean tulevaisuuden tahtovalle....

Katso lisätiedot

Ei paikkakuntasidonnainen, siirrettävissä oleva, elektroniikka ja sähköalan tuotteiden valmistaja

Yritys on kehittänyt kansainvälisestikin kilpailukykyisen tuotteen, jonka valmistus on sen omissa käsissään. Kotimaan markkinoilla yritys huolehtii myös myynnistä ja markkinoinnista, mutta vientimarkkinoilla sillä on apunaan iso eurooppalainen toimija, joka markkinoi tuotetta vientimarkkinoilla.Yritys jatkaa tuotekehitystyötä ja ylläpitää näin kilpailukykyään. Sen ydinkilpailijat ovat lähinnä kolme isoa ulkomaista alan toimijaa, joiden tuotteisiin nähden yrityksen tuotteilla on selkeitä kilpailuetuja....

Katso lisätiedot

Kiinteistöosakeyhtiön enemmistö osakkeet Etelä-Pohjanmaan maakunnassa

Kiinteistöyhtiöllä on takanaan 20 vuoden historia. Yhtiön toimenkuvaan kuuluu asuntojen vuokraustoiminta sekä kahdeksan rivitalon yht. 48 asuinhuoneiston ammattimaisen tehokas hallinnointi. Vuokrausaste on ollut jatkuvasti yli 90 %.Yhtiö tunnetaan yhtenä suurimmista yksityisistä vuokranantajista paikkakunnalla. Yhtiöllä on vakiintuneet toimintatavat ja yhteistyökumppanit. Paikkakunnan vuokrahinnat ovat lähes Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskuksen tasolla. Yhtiötä on kehitetty vuosittain toimintaympäristön mu...

Katso lisätiedot

Erinomaisen tuottava ja hyvin hoidettu muovituotteiden valmistaja Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, nopeasta toiminnasta, joustavuudesta ja luotettavuudesta....

Katso lisätiedot