Halutaan myydä
Myydään ravintolisäverkkokaupan varasto

Kohdenumero FK2262
Hintapyyntö 10 000
Toimiala Terveys-, hyvinvointi ja luontaistuoteliikkeet
Sijainti Pirkanmaa
Yritys lopettaisi toimintansa, jos jatkaja löytyisi. Verkkokauppaa ei mukana tule koska juuri ollut tauko toiminnasta alustanvaihdoksen vuoksi, Woo-Commerce valmiina käyttöön mutta kauppaa rakennettu ei vielä.

Mukana tulee varasto (myyntihinta n.40 000), jossa päiväystä 8/2020 asti. Vain yhtä merkkiä, white label-tuotettu oman brandin logoilla.
Toimiva fb-ryhmä ja tykkääjiä.

Glukosamiini-kondroiitiini, D- Vitamiini 50, Omega 3/22, Ubikinoni, Inuliini 500, Probiootti 5 kantaa, Valkosipuli 10mg, Vihreä tee 850mg.
Kaikkia yhteensä varastossa n. 3000 purkkia. Kaikissa purkeissa 90 kapselia/tablettia.
Englantilainen tuottaja, kaikki laatusertifikaatit olemassa + tarvittavat paperit. Lisätietoa, tsemppiä ja tukea kaupan päälle.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Perinteikäs pitopalveluyritys jolla oma myymälä ja juhlatila.

Juhla- ja pitopalvelu Vikströmin pitopalvelu sekä oma myymälä, lisäksi omat juhlatilat joissa mahdollisuus järjestää juhlat ja tilaisuudet. Hyvä verkosto mm. hautaustoimistojen ja kukkakauppojen kanssa. Omat tilat mahdollistavat tilaisuuksien järjestämisen tehokkaasti ja laadukkaasti.Valttina on perinteikäs ruuanvalmistus aitona kotiruokana omalla reseptiikalla. Juhla- ja Pitopalvelu Vikströmin tarina alkaa vuodesta 1949, jolloin Irja Vikström perusti yrityksen. Yritys tarjoaa edeltäjiensä tavoin laadukka...

Katso lisätiedot

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot

Myydään tarjouksen perusteella suosittu viihdekeskus Merisärkkä Kalajoella sekä ravintolat Stage ja Kultakala

Pitkään toiminut ja "legendaarinen" Viihdekeskus Merisärkkä Kalajoen hiekkasärkillä sekä vieressä toimiva Ravintola Stage tarjotaan myyntiin. Myös Ravintola Kultakala Kalajoen keskustassa kuuluu optiona kauppaan. Kultakala annetaan ns. kaupan päälle. Merisärkkä on tunnettu huippuartisteista ja keskuksen ja vieressä toimivan Stagen kapasiteetti on huikea.Suosittu viihdekeskus ja ravintolakokonaisuus myydään eniten tarjoavalle. Kauppaan kuuluu kaiken kaikkiaan kolme kiinteistöä; lounas- ja viihderavintola kes...

Katso lisätiedot

Yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua tarjoava yhtiö

Yhtiön päätoimialana on tarjota yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua. Yrityksen kannattavuuden parantamiseksi yhtiön tuotantoa on tehostettu, volyymeja lisätty, palveluiden hintoja on sopeutettu (palveluhintojen nostamisen muodossa) ja kustannuksia on leikattu kilpailijoita alhaisempien kustannusten saavuttamiseksi.  Tuotanto on saatettu vastaamaan Euroopan unionin tiukkoja vaatimuksia, jotta pesulapalvelu voidaan tarjota ammattitaidolla oikealla toteutukse...

Katso lisätiedot