Halutaan myydä
Tuottava ja Skaalausvalmis Silkkituotebrändi

Tämä kohde on myyty tai poistettu myynnistä. Katso vastaavat kohteet myytävät yritykset sivulta.
Kohdenumero FK65915
Hintapyyntö 69 000
Liikevaihto 127000
Toimiala Muut tukku- ja vähittäiskaupat
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Mode Milla, arvostettu kotimainen silkkituotebrändi vuodesta 2015, etsii nyt uutta omistajaa jatkamaan sen menestystarinaa. Tämä on poikkeuksellinen tilaisuus astua valmiiksi tuottavaan ja skaalausvalmiiseen liiketoimintaan, joka perustuu korkealuokkaisiin luonnonmateriaaleihin, vastuulliseen valmistukseen ja ekologisuuteen.

Mode Milla on suomalainen brändi, joka on erikoistunut korkealaatuisten, konepestävien silkkivaatteiden ja -tekstiilien valmistukseen, mukaan lukien mm. silkkilakanat, tyynyliinat ja kerrastot. Tuotteemme on suunniteltu tarjoamaan ylellistä mukavuutta, kiristämättömyyttä ja hoivaa kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle iholle. Käyttämällä 100 % mulperisilkkiä, me Mode Millassa yhdistämme ylellisyyden ja käytännöllisyyden tuotteisiin, jotka eivät ainoastaan hemmottele ihoa ja hiuksia, vaan myös tukevat terveellistä ja mukavaa unta. Meidän missiomme on ollut tuoda silkistä valmistettujen tuotteiden ainutlaatuiset hyödyt jokaisen ulottuville, tarjoten samalla vastuullisesti tuotettuja vaihtoehtoja moderniin kotiin ja arkeen. ( Lue ilmoituksen lopusta lisää silkin ominaisuuksista ja hyödyistä.)

Miksi Mode Milla on myynnissä?
Olemme päässeet alkuperäiseen tavoitteeseemme Mode Millan rakentamisessa nollasta nykyiseen pisteeseen. Meillä on uusia intohimoisia projekteja, joihin haluamme keskittää energiamme, ja siksi etsimme Mode Millalle uutta, omistautunutta yrittäjää.

Miksi edullinen hinta?
Siksi, että emme ole vielä lähteneet laajentamaan Mode Millaa yllä olevista syistä. Olemme halunneet rauhassa kehittää tärkeimmät tuotteemme ennen laajennusta. Tämä on myös yksi syy siihen, minkä vuoksi ostajalla on ainutlaatuinen tilaisuus lähteä nopeastikin kasvattamaan valmiiksi pohjarakennettua brändiä.

Miksi Mode Milla?
- Erottuvat tuotteet: Mode Milla erottuu markkinoilla ainutlaatuisella tarjonnallaan – vastaavaa liiketoimintaa ei löydy Suomesta, eikä juuri muualtakaan EU-alueelta.
- Tuottava liiketoiminta: Kannattavuutensa ja kasvupotentiaalinsa osoittanut Mode Millan on valmis uusille saavutuksille.
- Skaalausvalmius: Valmis laajentumaan jälleenmyyjien ja vientimarkkinoiden kautta, tarjoten vankan pohjan kansainväliselle kasvulle. Jälleenmyyjiä ei ole vielä lainkaan, joten tätä kautta avautuu huikeat näkymät,
- Korkealuokkaiset tuotteet: Ylelliset, Suomalaisen avainlipun saaneet, luonnonmateriaaleista valmistetut tuotteet houkuttelevat laadukkaita asiakkaita.
- Ekologinen valinta: Sitoutuminen ekologisuuteen ja kestävään kehitykseen tekee Mode Millasta houkuttelevan valinnan ympäristötietoisille kuluttajille.
- Luovat mahdollisuudet: Loputtomat mahdollisuudet uusien vaatemallien luomiseen silkistä.
- Vastuullinen ja kotimainen valmistus: Suunnittelu, kaavoitus, leikkaus, ompelu, toimitukset, hallinto ym. toimii Suomessa (Suomalainen avainlippu). Ainoastaan silkkikangas kudotaan Kiinassa Amfori BSCI sertifikaatin omaavassa kutomossa. Kotimaisuutta, ekologisuutta ja vastuullisuutta arvostetaan suuresti Suomessa.
- Asiakkaat rakastavat tuotteita: Olemme saaneet loistavaa palautetta tuotteistamme. Asiakkaat rakastavat korkeaa laatua, herkemmällekin iholle sopivaa silkkiä. Palautuksia on tullut äärimmäisen harvoin ja nekin lähinnä koon vaihtoon liittyviä.

Kenelle?

- Yrittäjähenkisille, jotka etsivät mahdollisuutta ansaita omilla ehdoillaan.
- Palkkatyössä oleville, jotka ovat kyllästyneet antamaan kaikkensa työnantajalleen ja haluavat vaihteeksi työskennellä itselleen.
- Perheyrityksille, jotka haluavat laajentaa toimintaansa ainutlaatuisella tuotevalikoimalla.
- Yrittäjähenkiselle pariskunnalle tai ystävyksille, jotka haluavat työskennellä yhdessä luovan ja palkitsevan brändin parissa ja ovat intohimoisia laadukkaiden ja ekologisten tuotteiden suhteen.
- Yksinyrittäjille: jotka näkevät potentiaalin silkkivaatteiden markkinoilla ja haluavat viedä Mode Millan seuraavalle tasolle.
- Olemassa oleville yrityksille, joilla on valmiit kontaktit jälleenmyyjiin ja halu laajentaa tuotevalikoimaansa korkealuokkaisilla silkkivaatteilla.
- Vaatesuunnittelijoille, jotka haluavat hyödyntää silkkiä omissa luomuksissaan.

Kenelle ei?
- Henkilöille tai yrityksille, jotka haluavat käyttää halpaa materiaalia, halpaa tai ulkomaista työvoimaa (kankaan kudontaa lukuun ottamatta) tai valmistuttaa tuotteita mahdollisimman nopeasti ja halvalla

Kauppaan sisältyy:
- Liiketoiminta 29 000€ ja vaihto-omaisuus noin 40 000 €
- Vaihto-omaisuus sisältää reilusti valmiita tuotteita, sekä "jonkin verran" silkkikankaita, joten kaupankäynnin voi aloittaa välittömästi. Kauppahinnassa huomioidaan vaihto-omaisuuden sen hetkinen arvo. Varastoa pyrimme vähentämään, emme lisäämään. Lopullinen kauppahinta on siis pienempi, kuin ilmoitushetkellä oleva 69 000 €
- Sähköpostilista, noin 1800 asiakasta. Meilien avaukset km 40 %, klikkaukset vaihtelevat 10-25% välillä. Unsibsribe-prosentti meiliä kohti alle n. 0,2 - 0,7%
- Hakukoneoptimoitu suomenkielinen verkkokauppa. Laajennusmahdollisuus usealle eri kielelle. Jo pelkästään ”ruotsinnos” tullee merkittävästi kasvattamaan asiakkaiden määrää. https://modemilla.com
- Verkkokauppaan kuuluvat maksulliset pluginit siihen asti, kuin ne ovat voimassa
- Mode Millan liiketoimintatapa – ohjaamme ja neuvomme ostajaa parhaan mukaan alkuun ja kerromme kuinka asiat kannattaa tehdä ja kuinka niitä ei missään nimessä kannata tehdä.
- Kaikki valmiit ja kehitteillä olevat (tietokonepohjaiset) vaatekaavat
- Kaikki jäljellä olevat pakkaus- ja toimistotarvikkeet
- Kaikki oikeudet Mode Millan tavaramerkkiin ja tuotteisiin
- Voimme tarvittaessa sisällyttää kauppaan mukaan viime syksynä perustetun, ”käyttämättömän” osakeyhtiön, joka on jo valmiiksi ennakkoperintä- ja arvolisärekisterissä. Näin kaupanteon voi aloittaa vaikka heti.

Kauppaan ei sisälly:
- Liiketoimintakaupassa ei voi ”kaupata” sopimuksia kolmansien osapuolien kanssa. Vaikka meillä on valmiit sopimukset mm. maksunvälittäjän, postin, ompelimoiden ja kutomon kanssa, täytyy ostajan tehdä omat sopimukset. Annamme toki tiedot nykyisistä toimittajistamme ja muita suosituksia.
- Verkkokauppaan kuuluvat maksulliset pluginit siitä lähtien, kun niiden voimassaolo lakkaa

Älä ohita tätä ainutlaatuista tilaisuutta omistaa ja kehittää Mode Milla -brändiä, joka seisoo laadun, luovuuden, vastuullisuuden ja ekologisuuden periaatteiden takana. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja aloita matkasi kohti menestyvää yrittäjyyttä silkkituotteiden maailmassa.

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostilla! Sähköpostitse voimme sitten tarvittaessa sopia puheluista.

SILKIN HYÖTYJÄ JA OMINAISUUKSIA
1. Ylellinen pehmeys: Silkki tuntuu erittäin pehmeältä ja miellyttävältä ihoa vasten.
2. Hengittävyys: Silkki antaa ihon hengittää, mikä auttaa ylläpitämään miellyttävän tunteen lämpimässä tai kosteassa ilmastossa.
3. Kosteuden siirto: Silkki siirtää tehokkaasti kosteutta pois iholta, mikä auttaa pitämään ihon kuivana ja viileänä.
4. Antibakteerisuus: Silkki on luontaisesti antibakteerinen materiaali, joka auttaa estämään bakteerien kasvua ja hajun muodostumista.
5. Allergiaystävällisyys: Silkki sopii hyvin herkkäihoisille ja allergikoille, koska se hylkii pölypunkkeja ja muita allergeeneja. Lisäksi silkki auttaa vähentämään allergioiden aiheuttamia oireita, kuten ihon kutinaa ja punoitusta.
6. Luonnonmukaisuus: Silkki on valmistettu silkkiperhosen kotelosta luonnollisella pro-sessilla, joten se on biologisesti hajoava ja ympäristöystävällinen materiaali. Silkin tuotanto on vähemmän haitallista ympäristölle kuin monet keinotekoiset materiaalit.
7. Kestävyys: Vaikka silkki on pehmeää, se on silti erittäin kestävää ja pitkäikäistä, kun sitä hoidetaan oikein. Lue silkin ekologisuudesta enemmän osoitteessa https://modemilla.com/silkkijutut/6-ekosyyta-miksi-valita-silkkivaate-pikamuodin-sijaan/
8. Keveys: Silkki on kevyttä ja mukavaa käyttää, mikä tekee siitä ihanteellisen vaatteen erilaisiin tilaisuuksiin. Esimerkiksi vie hyvin vähän tilaa matkalaukussa, eikä painokaan matkatavaroissa lisäänny niin paljoa.
9. Hohtava pinta: Silkin kaunis luonnollinen hohto antaa sille ylellisen ulkonäön. Sen kauneus tekee siitä ainutlaatuisen ja arvostetun materiaalin.
10. Ihonhoito: Silkki sisältää proteiineja ja aminohappoja, jotka voivat hoitaa ihoa ja hiuksia sekä auttaa vähentämään allergioiden aiheuttamia oireita.
11. Liikuntarajoitteiset: Silkkivaatteiden liukkaus helpottaa sängyssä kääntymistä ja siirtymistä, mikä tekee siitä suositun valinnan liikuntarajoitteisille.
12. Eristysominaisuus: Silkin luontainen lämmönsäätely toimii eristeenä, mikä tarjoaa mukavuutta eri sääolosuhteissa. Silkki on siis lämmin talvella ja viileä kesällä. Silkki myös lisää verenkiertoa, joten siitä saattaa olla apua myös diabeetikoille (tutkittua tietoa löydät mm: In vivo bioresponses to silk proteins, Rapid Endothelialization of Off-the-Shelf Small Diameter Silk Vascular Grafts, Silk nanoparticles—an emerging anticancer nanomedicine)
13. Pääasiallinen puhdistus tapahtuu tuulettamalla, sillä silkki puhdistaa itse itseään. Tuotteet voi myös pestä koneessa 30 asteessa. On tärkeää käyttää silkin- tai villanpesuainetta, koska tavallinen pesujauhe tai -neste saattaa vahingoittaa silkkiä.
14. Silkkituotteemme on valmistettu Suomessa, (Tampereella ja Vaasassa) ja niillä on suomalainen avainlippumerkki, mikä tukee paikallista taloutta ja edistää eettistä vaateteollisuutta. HUOM! Silkkidonitseista osa on valmistettu Kiinassa
15. Kangas on aitoa, kiinalaista silkkiä, joka tunnetaan pitkästä historiastaan ja erinomaisesta laadustaan. Kiinassa on säilynyt tuhansia vuosia vanha tietotaito silkinvalmistuksesta, ja tämä perinne on edelleen elossa. Silkkikankaamme teetetään aina kiinalaisella silkkituottajalla, joka on erikoistunut silkkikankaiden valmistukseen. Aito kiinalainen silkki on arvostettu materiaali, jonka erityiset ominaisuudet ovat hyvin tiedossa ja sen laatu on vertaansa vailla. Tuottajalla on myös Amfori BSCI-sertifikaatti, joka takaa työntekijöiden oikeudenmukaisen kohtelun terveydenhoitoineen ja tehtaan vastuullisen toiminnan. Tämä sertifikaatti varmistaa, että tuottajaa valvoo kolmas osapuoli, ja että silkkituotteet valmistetaan eettisissä ja sosiaalisesti kestävissä olosuhteissa.

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostilla! Sähköpostitse voimme sitten tarvittaessa sopia puheluista.


Viesti lähetetty

Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Perheyritys, joka on erikoistunut ompelutuotteiden valmistukseen alihankkijana

Yritys tarjoaa tekstiilituotteiden (naisten ja lasten vaatteet, tyynyt, kasvonmaskit) valmistuspalveluja asiakkaille - näytetuotteen valmistamisesta lopputuotteen lähettämiseen vastaanottajalle. Yhtiöllä ei ole rekisteröityä tavaramerkkiä.  Yritys on löytänyt asemansa markkinoilla tarjoamalla keskisuurille asiakkaille laatua, nopeutta, tarkkuutta, joustavuutta, tuotantoa Euroopassa ja kykyä tilata keskisuuria/pieniä määriä, joita muut suuret yritykset tai pienet studiot eivät salli.  Asiakaskunta ei ole suu...

Katso lisätiedot

Lasitusalan yritys, joka on toiminut menestyksekkäästi jo useita vuosikymmeniä

Yhtiö palvelee Uudenmaan alueella sijaitsevassa toimipisteessään yksityishenkilöitä ja yrityksiä lasitukseen liittyvissä tarpeissa.Palveluihin kuuluvat perinteiset ikkuna- ja tuulilasiprojektit sekä laajemmat ratkaisut suunnittelusta toteutukseen asti.Asiakaskunta koostuu sekä yksityis- että yritysasiakkaista ja yhtiö on vakuutusyhtiöiden suosittelema.Toimintaa harjoitetaan useiden vuosikymmenten kokemuksella. Yhtiön vahvuuksia ovat kokemus, monipuolisuus, joustavuus sekä nykyaikainen konekanta. Liiketoimin...

Katso lisätiedot

Kiinteistöalan palvelut

Yritys aloitti liiketoimintansa siivouspalvelujen tarjoajana. Myöhemmin, liiketoiminnan kehittyessä, yritys alkoi laajentaa palveluvalikoimaansa ja tarjoaa nyt laajan valikoiman toimintoja kiinteistönhallinnasta lumenpoistopalveluihin sekä viheralueiden suunnitteluun ja ylläpitoon. Yhtiö toimii kansallisella tasolla ja asiakasportfolioon kuuluu yrityksiä kaikista suurimmista alueellisista keskuksista. Tavalliset asiakkaat ovat suuryrityksiä....

Katso lisätiedot

Erinomaisesti menestyvä laiturivalmistaja myynnissä

Menestyvä puulaitureiden valmistaja ja avaimet käteen toimittaja myynnissä!Toistakymmentä vuotta laadukkaiden puisten laitureiden valmistukseen ja asennukseen ”avaimet käteen” –periaatteella keskittynyt yritys etsii uutta omistajaa. Yritys toimii valtakunnallisesti.Suuri osa myynnistä tapahtuu projektiluontoisesti. Osa laitureista toimitetaan myös ilman asennusta (tee-se-itse –laiturit). Yritys toimittaa asiakkailleen myös jonkin verran muita puurakenteita kuten terasseja ja piharakennelmia. Yrityksellä on ...

Katso lisätiedot