Halutaan myydä
Premium-brändi omine sisustustuoteratkaisuineen myytävänä

Kohdenumero FK57516
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 50 000
Taseen loppusumma 150 000
Toimiala Muu valmistavateollisuus
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Loistava mahdollisuus laadukasta brändiin pohjautuvaa liiketoimintaa hakevalle ostajalle. Tarjolla oman alansa tunnettu ykkönen, jonka tuotteet tunnetaan jo vuosikymmenten takaa.

Yrityksen itse valmistamat tuotteet ovat pitkäikäisiä, helposti yli 50 vuotta kestäviä, korjattavia, huollettavia ja luonnon materiaaleista käsin tehtyjä. Osat voidaan pitkänkin käytön jälkeen kierrättää.

Yritys on rakentanut omalla alallaan tunnetun brändin, joka tunnetaan korkeasta laadusta, innovatiivisista tyylikkäistä tuotteistaan ja ensiluokkaisesta palvelutasosta sekä kattavasta palvelutarjoamasta. Tuotemallisto ja laatu on Premium-tasoa ja tuotteet on suunniteltu ja valmistettu ostovoimaiselle ja laatutietoiselle asiakaskunnalle. Markkinat ovat globaalit.

Liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja siksi yritykseen haetaankin nyt uutta omistajaa panostamaan tuotteiden kotimaiseen ja kansainväliseen myyntiin ja markkinointiin. Tuloksellisesti hyväkatteiset tuotteet mahdollistavat lyhyen takaisinmaksuajan kaupalle myyntivolyymien kasvaessa.

Omistajat ovat lupautuneet auttamaan uutta omistajaa alkuun ja lisäksi ammattitaitoinen henkilökunta pystyy osaltaan tukemaan menestyksekkään kaupan toteutumista. Tuotantoresurssit ja muut puitteet toiminnan kasvattamiselle ovat valmiina uutta omistajaa varten. Nyt tarvitaan siis vain kasvuhaluinen myynti- ja markkinointihenkinen uusi omistaja.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä elektroniikka-, automaatio- ja sähkötarvikkeiden teknisen kaupan liiketoiminta

Myynnissä liiketoiminta, joka tarjoaa laaja-alaisesti elektroniikkaan, automaatioon ja sähkötarvikkeisiin liittyviä tuotteita. Yritys sijaitsee sisäisessä Suomen kasvukeskuksessa, joka luo hyvän ympäristön liiketoiminnan kehittämiselle ja laajentamiselle. Laadukkaat ja monipuoliset tuotteet palvelevat laajaa asiakaskuntaa. Yritys on vakiinnuttanut asemansa alalla johtavien valmistajien luotettavana kumppanina, mikä heijastuu yrityksen vahvaan toimintakykyyn ja luotettavuuteen. Kilpailukykyiset hinnat sekä a...

Katso lisätiedot

Erikoispuusepäntehdas Etelä-Suomessa

Erikoispuusepäntehdas on erikoistunut julkisten tilojen sisustamiseen.Toimintaa on kehitetty vuosien mittaan uusimalla konekantaa, keskittymällä laatuun ja ympäristöystävällisyyteen materiaaleissa sekä hukkamateriaalin minimoimiseen.Nopea palvelu, laadukkaat tuotteet ja palvelut sekä korkea osaaminen lisättynä korkeaan toimitusvarmuuteen ovat myyntivaltteja....

Katso lisätiedot

Vahvasti kasvu-uralla oleva kannattavasti toimiva maanrakennus/paalutus alan yritys

Yrityksellä on vuosien mittainen kokemus omalta erikoisalaltaan ja yhtiö on panostanut voimakkaasti niin henkilöstönsä osaamiseen kuin tekniseen resurssiinsa. Näin yritys on saavuttanut todella vahvan markkina-aseman ja omalla segmentillään sen voidaan todeta olevan merkittävä toimija Suomen markkinoilla.Markkina-alueena voidaan pitää koko Suomea.Yrityksen liikevaihto on kasvanut jatkuvasti ja kasvulle odotetaan myös jatkoa. Kuluva tilikausi on lähtenyt liikkeelle mukavasti ja toteutuma osoittaa kasvutavoit...

Katso lisätiedot

Myynnissä viihtyisä laivaravintola Turussa

Turussa Aurajoessa hyvällä sijainnilla operoivan viihtyisän laivaravintolan liiketoiminta etsii uutta aktiivista omistajaa liiketoiminnalleen.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman suurempia investointitarpeita. Ruuan osuus myynnistä on noin 25 % mutta on mahdollista nostaa suuremmaksi liiketoimintakonseptia kehittämällä. Nykyisin valtaosa liikevaihdosta tulee kesäsesongin aikana mutta myös tämän osalta on mahdollista kehittää liiketoimintaa paremmin ympärivuotiseen toimintaan sove...

Katso lisätiedot