Halutaan myydä
Premium-brändi omine sisustustuoteratkaisuineen myytävänä

Kohdenumero FK57516
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 50 000
Taseen loppusumma 150 000
Toimiala Muu valmistavateollisuus
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Loistava mahdollisuus laadukasta brändiin pohjautuvaa liiketoimintaa hakevalle ostajalle. Tarjolla oman alansa tunnettu ykkönen, jonka tuotteet tunnetaan jo vuosikymmenten takaa.

Yrityksen itse valmistamat tuotteet ovat pitkäikäisiä, helposti yli 50 vuotta kestäviä, korjattavia, huollettavia ja luonnon materiaaleista käsin tehtyjä. Osat voidaan pitkänkin käytön jälkeen kierrättää.

Yritys on rakentanut omalla alallaan tunnetun brändin, joka tunnetaan korkeasta laadusta, innovatiivisista tyylikkäistä tuotteistaan ja ensiluokkaisesta palvelutasosta sekä kattavasta palvelutarjoamasta. Tuotemallisto ja laatu on Premium-tasoa ja tuotteet on suunniteltu ja valmistettu ostovoimaiselle ja laatutietoiselle asiakaskunnalle. Markkinat ovat globaalit.

Liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja siksi yritykseen haetaankin nyt uutta omistajaa panostamaan tuotteiden kotimaiseen ja kansainväliseen myyntiin ja markkinointiin. Tuloksellisesti hyväkatteiset tuotteet mahdollistavat lyhyen takaisinmaksuajan kaupalle myyntivolyymien kasvaessa.

Omistajat ovat lupautuneet auttamaan uutta omistajaa alkuun ja lisäksi ammattitaitoinen henkilökunta pystyy osaltaan tukemaan menestyksekkään kaupan toteutumista. Tuotantoresurssit ja muut puitteet toiminnan kasvattamiselle ovat valmiina uutta omistajaa varten. Nyt tarvitaan siis vain kasvuhaluinen myynti- ja markkinointihenkinen uusi omistaja.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot

Myydään pitkään toimineen ja kannattavan laitevalmistajan (kuljettimet) liiketoiminta ja liikeomaisuus

Yrityksellä on pitkän toimintahistoriansa kautta merkittävä asiakaskanta, jonka yksilöllisiä tarpeita yritys tyydyttää toteuttamalla monipuolisia kuljetinjärjestelmiä sekä ylläpitämällä, päivittämällä ja huoltamalla niitä.Yrityksellä on omassa käsissä niin tuotanto kuin huoltotoimintakin.Kaikki tarvittavat kehitystoimet ja investoinnit on toteutettu ja yrityksellä on kilpailuetuja, joita hyödyntämällä se kykenee ylläpitämään asemansa markkinoilla ja jatkamaan kannattavan toiminnan harjoittamista myös tuleva...

Katso lisätiedot

Designhuonekalujen valmistaja, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa

Yritys perustettiin vuonna 2006 kahden huonekalualan yrityksen fuusiossa.Yritys valmistaa huippuluokan design-huonekaluja ja laivakalusteita erikoistilauksesta.Yrityksellä on lähes kahden vuosikymmenen kokemus erilaisten korjausrakentamisen tarpeisiin vastaavien designhuonekalujen valmistuksesta. Nykyään yhtiö työllistää Virossa yli 50 pätevää asiantuntijaa kaikilla toimialoilla, joilla on käytännön ymmärrys erilaisista materiaaleista ja intensiivinen kokemus kalusteiden ja huonekalujen valmistuksesta hotel...

Katso lisätiedot

Yksilöllistä rakennus- ja huoltopalvelua

Rakennusalan osaajien tekemänä pienimuotoisia remontointitöitä niin sisällä, kuin ulkonakin.Maalauksia, terasseja, portaita, laitureita, piharakennusten kokoamisia ja myös puutarhatöitä....

Katso lisätiedot