Halutaan myydä
Vendig automaatti

Kohdenumero FK65396
Hintapyyntö 400
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 1
Oletko koskaan haaveillut oman pienen liiketoiminnan käynnistämisestä? Tässä sinulle loistava tilaisuus aloittaa oma vending-yritys helposti ja vaivattomasti!

Tuotevalikoima:
Tarjoamme sinulle erinomaisen vending-koneen, joka mahdollistaa pomppupallojen, lelukapseleiden ja purukumin myynnin. Koneessa on keskellä kätevä 50 sentin kolikon vastaanotin, ja reunoissa 1 euron kolikon vastaanottimia. Niitä voit vaihtaa helposti tilaamalla uuden vastaanottimet ja asentamalla ne koneeseen.

Helppo Ylläpito:
Tämä vending-kone on täydellinen valinta aloittavalle yrittäjälle. Sinun tarvitsee vain löytää sopiva paikka asentaa kone, ja voit kerätä tuotot noin kerran viikossa.

Paketti sisältää:
ukaan saat runsaasti pomppupalloja ja purukumia, joten voit aloittaa myynnin heti. Tarjoamme myös yhteystiedot luotettaviin toimittajiin, joilta voit kätevästi tilata tarvittavat sisällöt, kuten purukumit ja pomppupallojen täytteet.

Elikkä:
Helppo ja kannattava vending-konsepti
Laaja valikoima tuotteita houkutellaksesi eri asiakasryhmiä
Yksinkertainen ylläpito ja pieni aloituspääoma
Täysi tuki ja yhteystiedot luotettaviin toimittajiin
Tee unelmastasi totta ja aloita oma vending-yrityksesi tänään! Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Perinteikäs ja arvostettu puurotalkkunaliiketoiminta

Loistava mahdollisuus uudelle yrittäjälle jatkaa arvostetun tuotteen liiketoimintaa perinteitä kunnioittaen.Tarjolla on siis valmis konsepti sisältäen tuotemerkin, valmistusprosessin laitteineen ja olemassa olevat jakelukanavat.Tarjoaa hyvän mahdollisuuden uudelle innovatiiviselle liiketoiminnan jatkajalle vaikkapa laajentaa tai täydentää omaa tarjontaansa....

Katso lisätiedot

Pitkään toiminut autopurkamo hyvällä sijainnilla myynnissä!

Myydään Turun talousalueella pitkään toiminut autopurkamo ja varaosamyyntiin keskittynyt yhtiö.Asiakaskunta koostuu sekä yksityisasiakkaista että yrityksistä (B2B myynnin osuus noin 90 %). Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjän ja 2 muuta ammattitaitoista työntekijää. Yrityksen työntekijät jatkavat työtä mielellään myös uuden omistajan kanssa.Kauppahinta koostuu lähinnä kiinteistöstä sekä isosta vaihto-omaisuudesta. Lisäksi trukki, vaihtolavat, pumppukärryt, pyöräkuormaaja, työkalut ja muu irtaimisto ...

Katso lisätiedot

Neste-huoltoasema "Pirttilinna" omalla ja upealla 600 m2:n rakennuksella 8-tien varressa

Hyväkuntoinen Neste-huoltoasema hyvällä paikalla vilkkaasti liikennöidyn 8-tien varressa. Lounasravintola, pikaruokaravintola, Veikkaus ja matkahuolto sekä huoltamotoiminta. Hyvät liiketoiminnan kehittämismahdollisuudet paikallisen kilpailutilanteen johdosta. ...

Katso lisätiedot

Suunnittelupainotteinen järjestelmätoimittaja

Yritys tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita järjestelmäratkaisuja mukaan lukien suunnittelun, järjestelmätoimitukset kuin myös huollon. Toimitukset tapahtuvat pääosin avaimet käteen periaatteella.Huoltotoiminnassa varmistetaan käytössä olevien järjestelmien sekä laitteiden toimivuus ja turvallisuus. Modernisointiliiketoiminnassa tarjotaan ratkaisuja elinkaarensa loppupäässä oleville järjestelmille niin osapäivityksiä kuin täysmodernisointiratkaisuja....

Katso lisätiedot