Halutaan myydä
Vendig automaatti

Kohdenumero FK65396
Hintapyyntö 400
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 1
Oletko koskaan haaveillut oman pienen liiketoiminnan käynnistämisestä? Tässä sinulle loistava tilaisuus aloittaa oma vending-yritys helposti ja vaivattomasti!

Tuotevalikoima:
Tarjoamme sinulle erinomaisen vending-koneen, joka mahdollistaa pomppupallojen, lelukapseleiden ja purukumin myynnin. Koneessa on keskellä kätevä 50 sentin kolikon vastaanotin, ja reunoissa 1 euron kolikon vastaanottimia. Niitä voit vaihtaa helposti tilaamalla uuden vastaanottimet ja asentamalla ne koneeseen.

Helppo Ylläpito:
Tämä vending-kone on täydellinen valinta aloittavalle yrittäjälle. Sinun tarvitsee vain löytää sopiva paikka asentaa kone, ja voit kerätä tuotot noin kerran viikossa.

Paketti sisältää:
ukaan saat runsaasti pomppupalloja ja purukumia, joten voit aloittaa myynnin heti. Tarjoamme myös yhteystiedot luotettaviin toimittajiin, joilta voit kätevästi tilata tarvittavat sisällöt, kuten purukumit ja pomppupallojen täytteet.

Elikkä:
Helppo ja kannattava vending-konsepti
Laaja valikoima tuotteita houkutellaksesi eri asiakasryhmiä
Yksinkertainen ylläpito ja pieni aloituspääoma
Täysi tuki ja yhteystiedot luotettaviin toimittajiin
Tee unelmastasi totta ja aloita oma vending-yrityksesi tänään! Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Asiakkaidensa keskuudessa tunnettu ja luotettu kuljetusliike Pohjois-Pohjanmaalla

Pohjois-Pohjanmaalla toimiva asiakkaidensa keskuudessa tunnettu ja luotettu lämpötilasäädeltyjen elintarvikkeiden ja kappaletavaran kuljetusliike, jolla useita merkittäviä asiakkaita.Yrityksellä on ajanmukainen kalusto sekä osaava ja sitoutunut henkilöstö. Yritys tuottaa asiakkailleen pääasiassa sopimuspohjaisia palveluja ja on saavuttanut hyvän aseman asiakkaittensa silmissä.Sopimukset ovat monipuolisia ja pitkäaikaisia.Pitkä ja menestyksekäs historia antaa yritykselle uskottavuutta ja kilpailuetua nykyise...

Katso lisätiedot

Vähittäiskauppayritys, joka myy tunnetun vaatebrändin vaatteita kansainvälisellä franchising-sopimuksella.

Yrityksellä on 4 myymälää suurissa kauppakeskuksissa Virossa ja Latviassa.Franchising -malli on ainutlaatuinen. Franchising -saajan ei tarvitse ostaa tuotteita ennen myyntiä, hänen ei tarvitse valita tuotteita, ei tarvitse hinnoitella tuotteita. Kansainvälinen franchising -antaja järjestää tuotteiden oston, toimituksen, hinnoittelun, alennukset jne. Operaattori maksaa tuotteet viikoittain edellisellä viikolla tosiasiallisesti myytyjen tuotteiden mukaan (myymättömiä tuotteita ei tarvitse ostaa pois, ne palau...

Katso lisätiedot

Suosittu vaatteiden ja sisustustuotteiden maahantuoja, jolla oma kauppa sekä verkkokauppa ja useita jälleenmyyjiä

Yrityksellä on useita kiinnostavia toimittajia, joiden tuotteita yritys maahantuo ja myy omassa liikkeessään, verkkokaupassaan sekä useiden jälleenmyyjien kautta. Tuoteperhettä on rakennettu huolella ja sen sisältöä on pikkuhiljaa kasvatettu. Yrityksellä on jo pitkä historia ja se on kyennyt vakiinnuttamaan ja vankistamaan asemiaan markkinoilla....

Katso lisätiedot

Myynnissä pullantuoksuinen Karoliinan Kahvimylly Oy Keski-Suomesta

Persoonallinen kahvila on luonut mainetta runsaalla ja herkullisella kakku- ja pullavalikoimallaan. Tuoreen pullantuoksu houkuttelee asiakkaita heti aamusta. Tuotevalikoimaan kuuluu myös maittavat suolaiset piirakat, sämpylät, keksit ja pikkuleivät. Kaikki tuotteet leivotaan käsin paikan päällä vankalla ammattitaidolla laadusta ja mausta tinkimättä.Yrityksen keittiössä valmistuu päivittäin vaihtuvaa keittoa, ruokaisia salaattiannoksia ja herkullisia maalaispizzoja.Yrityksen tyylikkäissä kokous- ja ryhmätilo...

Katso lisätiedot