Halutaan myydä
Vendig automaatti

Kohdenumero FK65396
Hintapyyntö 400
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 1
Oletko koskaan haaveillut oman pienen liiketoiminnan käynnistämisestä? Tässä sinulle loistava tilaisuus aloittaa oma vending-yritys helposti ja vaivattomasti!

Tuotevalikoima:
Tarjoamme sinulle erinomaisen vending-koneen, joka mahdollistaa pomppupallojen, lelukapseleiden ja purukumin myynnin. Koneessa on keskellä kätevä 50 sentin kolikon vastaanotin, ja reunoissa 1 euron kolikon vastaanottimia. Niitä voit vaihtaa helposti tilaamalla uuden vastaanottimet ja asentamalla ne koneeseen.

Helppo Ylläpito:
Tämä vending-kone on täydellinen valinta aloittavalle yrittäjälle. Sinun tarvitsee vain löytää sopiva paikka asentaa kone, ja voit kerätä tuotot noin kerran viikossa.

Paketti sisältää:
ukaan saat runsaasti pomppupalloja ja purukumia, joten voit aloittaa myynnin heti. Tarjoamme myös yhteystiedot luotettaviin toimittajiin, joilta voit kätevästi tilata tarvittavat sisällöt, kuten purukumit ja pomppupallojen täytteet.

Elikkä:
Helppo ja kannattava vending-konsepti
Laaja valikoima tuotteita houkutellaksesi eri asiakasryhmiä
Yksinkertainen ylläpito ja pieni aloituspääoma
Täysi tuki ja yhteystiedot luotettaviin toimittajiin
Tee unelmastasi totta ja aloita oma vending-yrityksesi tänään! Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Metalli- ja muovituotteiden valmistaja

Yrityksen tuotteita ovat mm. (ruuvi)korkit, metalliset kierrekorkit, pussit yhdessä suurimmista riippumattomien metallisten ryöstölaatikoiden valmistajista jne. viini-, alkoholi- ja elintarvikepakkausalalle. Yrityksellä on hyvin kehittynyt tuotantolinja, johon on hiljattain lisätty EU-rahoitteisia kokoonpanolinjoja.95 % myynnistä tulee viennistä Ranskaan, Italiaan, Saksaan, Etelä-Amerikkaan jne. Yritys on kasvanut orgaanisesti keskimäärin 25 %:lla, minkä odotetaan jatkuvan myös tulevina vuosina.Äskettäin on...

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla sijaitseva kannattava ja velaton Hotelli-Ravintola Pyhäsalmi Oy eläköitymisen vuoksi

Yritys on tarjonnut laadukkaita majoitus- ja ravintolapalveluita vuodesta 1993 lähtien.Hotellissa on 34 hyvin varusteltua huonetta, kokoustilat 100:lle, kuntosali, 2 saunaa takkahuoneineen ja lisäksi oma vaatepesula.Hotellin yhteydessä olevista ruokaravintolasta ja pubista löytyy yhteensä 355 asiakaspaikkaa. Piha-alueella sijaitsevan esityslavan lisäksi yrityksellä on voimassa olevat anniskeluluvat 1200:lle asiakkaalle tapahtumien järjestämisien yhteydessä. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti suomalaisia liike- ...

Katso lisätiedot

Myydään puutuotteisiin ja piharakennuksiin erikoistunut yritys

Yhtiön päätoimialana on valmistaa puutuotteita vapaa-ajan käyttöön sekä erilaisia piharakennuksia. Yrityksellä on kaiken kaikkiaan kolme liiketoiminta-aluetta, jotka tukevat toinen toistaan. Osa tuotteista myydään Suomessa jälleenmyyjien kautta.Yrityksen tuotantolaitteisto ja oma tuotantohalli mahdollistavat liiketoiminnan merkittävän kasvattamisen. Tämä on tilaisuutesi ostaa yritys, joka on valmis seuraavaan kasvuvaiheeseensa. Valmis yrityskokonaisuus tarjoaa mahdollisuuden aloittaa yrittäjyys tai laajenta...

Katso lisätiedot

Menestyvä maanrakentaja, jolla merkittävä kannattavan kasvun potentiaali

Yritys toimii vahvasti maanrakennuksen toimialalla, jossa sillä on vuosien kokemus ja sitä kautta syntynyt osaaminen sekä markkina-asema. Sillä on potentiaalia kasvattaa volyymiaan kannattavasti.Yritys toteuttaa merkittäviä infrarakentamisen kohteita ja sillä on asiallinen kone- ja laitekanta sekä osaava henkilöstö. Yrityksellä on sertifioitu laatujärjestelmä ja seuraavat RALA-pätevyydet: Väylärakentamisen pääurakointi Tiet, kadut ja kunnallistekniikka, Putkilinjojen ja johtoverkkojen pääurakointi Putkilinj...

Katso lisätiedot