Halutaan myydä
Kryptovaluutta projekti

Kohdenumero FK1315
Hintapyyntö 20 000
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 2
Kryptovaluutta on uuden sukupolven kaupankäynnin väline ja moni kauppias hyväksyy kryptovaluutan maksuvälineenä maailmalla ja Suomessa. Parasta kryptovaluutassa on se, että valuutan omistavat ihmiset, eivät valtiot tai pankit. Valuutta on todettu turvalliseksi.

Haemme sijoittajaa meidän Kryptovaluutan toimintaan. Markkinamahdollisuudet ovat suuret ja tulevaisuus kryptovaluutan osalta näyttää lupaavalta.

Annamme mielellämme lisätietoa tulevasta toiminnasta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä Helsingin keskustan tuntumassa sijaitseva kukkakauppa ja puutarhamyymälä

Yritys on kaikkien kasvien ja puutarhatuotteiden erikoisliike ja kukkakauppa Helsingissä.Taimipihalta löytyy kattavasti perennat, pensaat, puut ja hyötykasvit. Kesäisin on valtava valikoima kesäkukkia, vihannestaimia ja yrttejä. Valikoimaan kuuluu myös mullat, kasvualustat, ravinteet ja tarvikkeet.Kukkakaupassa on tarjolla laadukkaita leikkokukkia ja viherkasveja. Palveluun luonnollisesti kuuluu sidontatyöt tilauksesta arkeen ja juhlaan niin kuin iloon ja suruun. Myynnin tukena on myös verkkokauppa.Kukkakau...

Katso lisätiedot

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot

Kauppakeskus Espanjassa

Kauppakeskus Espanjassa....

Katso lisätiedot

Myynnissä persoonallinen ja tunnettu ruokaravintola nelostien varrella

Persoonallinen ja hyvämaineinen ravintola sijaitsee nelostien varrella. Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa, anniskeluoikeudet sekä kaksi hyvin varusteltua kokous- / juhlakabinettia.Yritys on ollut samojen yrittäjien omistuksessa vuodesta 1995 alkaen. Tänä aikana yritykselle on muodostunut pitkäaikainen sekä vahva asiakaskunta, joka muodostuu pääsääntöisesti nelostien kulkijoista. Samat asiakkaat palaavat ravintolaan vuosi toisensa jälkeen.Liiketoiminnan jatkaminen onnistuu jouhevasti, sillä ravintolaan on t...

Katso lisätiedot