Halutaan myydä
Tuloksellinen korujen verkkokauppa ja brändi

Kohdenumero FK64536
Hintapyyntö 30 000
Liikevaihto 2022: 59 000 €
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Koko Suomi
Etsitään jatkajaa kierrätysmateriaaleista valmistettujen korujen verkkokaupalle. Myynnissä oleva brändi on nimeltään Naku ja verkkokauppa löytyy osoitteesta www.nakujewellery.com. Liiketoiminta on myynnissä, sillä nykyisillä omistajilla ei päivätöiden ohella ole enää aikaa panostaa liiketoimintaan ja kasvuun. Kaikki korut valmistetaan tällä hetkellä käsin Suomessa, mutta ostaja toki päättää valmistaako ne itse, ulkoistaako valmistuksen vai alkaako mahdollisesti myymään brändin alla jotakin täysin muuta.

Nakun liiketoiminta alkoi kesällä 2020, mistä asti tulos on ollut positiivinen. Vuonna 2022 liikevaihto oli 59 000 € ja tilikauden tulos 20 000 €. Tilikauden tulokseen toki vaikuttaa se, että palkkoja ei ole juurikaan nostettu. Lisää taloustietoja löytyy esim. Finderista.

Aktiivisen digimarkkinoinnin ja vaikuttajayhteistöiden ansiosta Naku on vakiinnuttanut asemansa suomalaisilla korumarkkinoilla. Erityisen paljon asiakaskunta on arvostanut brändin ja tuotteiden estetiikkaa sekä toiminnan vastuullisuutta. Oman verkkokauppan lisäksi brändin koruja myyvät muutamat jälleenmyyjät sekä yksi designtuotteiden markkinapaikka verkossa. Jälleenmyyjäpotentiaalia olisi vielä valtavasti, sillä yritys itse ei ole ajanpuutteen vuoksi kontaktoinut jälleenmyyjiä lainkaan.

Kauppaan sisältyvät mm. valmis verkkokauppa, brändi, korumateriaalit ja -tarvikkeet, sosiaalisen median kanavat seuraajineen, kuvat ym. markkinointimateriaali, valmiit varastossa olevat tuotteet sekä asiakaslistat. Osakeyhtiö ei kuulu kauppaan.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pääkaupunkiseudulla toimiva ajoneuvojen monimerkkikorjaamo

Yritys on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo, joka hoitaa ammat­titaidolla kaikki auton huollot ja korjaukset iästä tai merkistä riippumatta. Yritys on valmiina palvelemaan asiakkaitaan kaikissa ajoneuvoon liittyvissä ongelmissa. Se tekee asian­tuntevasti esimerkiksi määräaikais- ja vuosihuollot, katsastus­tarkastukset ja -käynnit, pakokaasu­mittaukset sekä lohko­lämmittimien asennukset. Yritys hoitaa myös kaikenlaiset auto­sähköön liittyvät työt, joita ovat esimerkiksi ...

Katso lisätiedot

Yksi viron vanhimmista ja tunnetuimmista vaatetusyhtiöistä

Yhtiön liikevaihto on yli 3 milj € vuodessa. Viime vuosina on uusittu lähes kaikki koneet ja laitteet. Tuoteiden laatu vastaa EU vaatimuksille – yli puolet tuotannosta myydään Pohjoismaissa ja muissa Euroopan maissa. Mahdolliset uudet asiakkaat ulkomailla: Japani, Espanja, Venäjä, Amerikka. Kotimarkkinoilla sopimukset kaikkien suurten kauppaketjujen kanssa.  ...

Katso lisätiedot

Aktiivisten ja passiivisten RFID järjestelmien valmistus

....

Katso lisätiedot

Siivousliike, erikoissiivoukset

Yrityksen toiminta keskittyy erikoissiivouksiin, joissa sillä on merkittäviä kilpailuetuja.Markkina-alueena on lähtökohtaisesti koko Suomi.Yritys on erittäin kannattava ja sitä se on ollut koko sen toimintansa ajan....

Katso lisätiedot