Halutaan myydä
Tuloksellinen korujen verkkokauppa ja brändi

Kohdenumero FK64536
Hintapyyntö 30 000
Liikevaihto 2022: 59 000 €
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Koko Suomi
Etsitään jatkajaa kierrätysmateriaaleista valmistettujen korujen verkkokaupalle. Myynnissä oleva brändi on nimeltään Naku ja verkkokauppa löytyy osoitteesta www.nakujewellery.com. Liiketoiminta on myynnissä, sillä nykyisillä omistajilla ei päivätöiden ohella ole enää aikaa panostaa liiketoimintaan ja kasvuun. Kaikki korut valmistetaan tällä hetkellä käsin Suomessa, mutta ostaja toki päättää valmistaako ne itse, ulkoistaako valmistuksen vai alkaako mahdollisesti myymään brändin alla jotakin täysin muuta.

Nakun liiketoiminta alkoi kesällä 2020, mistä asti tulos on ollut positiivinen. Vuonna 2022 liikevaihto oli 59 000 € ja tilikauden tulos 20 000 €. Tilikauden tulokseen toki vaikuttaa se, että palkkoja ei ole juurikaan nostettu. Lisää taloustietoja löytyy esim. Finderista.

Aktiivisen digimarkkinoinnin ja vaikuttajayhteistöiden ansiosta Naku on vakiinnuttanut asemansa suomalaisilla korumarkkinoilla. Erityisen paljon asiakaskunta on arvostanut brändin ja tuotteiden estetiikkaa sekä toiminnan vastuullisuutta. Oman verkkokauppan lisäksi brändin koruja myyvät muutamat jälleenmyyjät sekä yksi designtuotteiden markkinapaikka verkossa. Jälleenmyyjäpotentiaalia olisi vielä valtavasti, sillä yritys itse ei ole ajanpuutteen vuoksi kontaktoinut jälleenmyyjiä lainkaan.

Kauppaan sisältyvät mm. valmis verkkokauppa, brändi, korumateriaalit ja -tarvikkeet, sosiaalisen median kanavat seuraajineen, kuvat ym. markkinointimateriaali, valmiit varastossa olevat tuotteet sekä asiakaslistat. Osakeyhtiö ei kuulu kauppaan.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myytävänä menestyvän kodinkonekauppaa harjoittavan yrityksen osakekanta

Myytävänä pitkään toimineen menestyvän kodinkonekauppaa harjoittavan yrityksen osakekanta.Yhtiö toimii muutamalla paikkakunnalla harjoittaen lähinnä kodintekniikan vähittäismyyntiä.Yrityksen toiminta ja talous ovat vahvalla pohjalla sekä yhtiön tulevaisuuden näkymät ovat hyvät.Yritys myydään pääomistajan eläköitymisen vuoksi mutta osa pienosakkaista jatkaa mielellään työntekoa uuden omistajan apuna, samoin kuin koko muu ammattitaitoinen henkilöstä.Tässä siis mielenkiintoinen mahdollisuus kodintekniikasta ki...

Katso lisätiedot

Myynnissä persoonallinen ja tunnettu ruokaravintola nelostien varrella

Persoonallinen ja hyvämaineinen ravintola sijaitsee nelostien varrella. Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa, anniskeluoikeudet sekä kaksi hyvin varusteltua kokous- / juhlakabinettia.Yritys on ollut samojen yrittäjien omistuksessa vuodesta 1995 alkaen. Tänä aikana yritykselle on muodostunut pitkäaikainen sekä vahva asiakaskunta, joka muodostuu pääsääntöisesti nelostien kulkijoista. Samat asiakkaat palaavat ravintolaan vuosi toisensa jälkeen.Liiketoiminnan jatkaminen onnistuu jouhevasti, sillä ravintolaan on t...

Katso lisätiedot

Tuottava tamperelainen ruokaravintola nyt edullisesti

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, herkullisista tuotteista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta....

Katso lisätiedot

Euroopassa ja muuallakin tunnettu laadukkaiden puutarhamökkien valmistaja

Yhtiö on vakaa, toimialansa keskitasoa paremmalla kannattavuudella toimiva puutarhamökkien valmistaja. Yhtiö kehittää, valmistaa ja markkinoi tuotteita omalla tavaramerkillä. Yhtiö valmistaa 28 mm, 40 mm ja 70 mm jyrsinpalkeista puutarhamökkejä, saunoja ja kylpytynnyreitä, Yritys on viime vuosina sijoittanut valmistustehon parantamiseen ja siirtynyt uusille markkinoille (Kanada). Valmistusprosessit on järjestetty lähinnä yhdessä vuorossa. Joissakin työvaiheissa toimitaan huippukausina 1,5 vuorossa. Työvoi...

Katso lisätiedot