Halutaan myydä
Etsitään sijoittajia valuuttakauppaan

Kohdenumero FK63719
Hintapyyntö 10 000
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Koko Suomi
Etsimme sijoittajia, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan valuuttakauppaan käytettävien varojen hankintaan. Etsimme sijoituksia 10 000 eurosta ylöspäin.

Tavoitteenamme on kehittää ja kasvattaa valuuttakaupan liiketoimintaa hyödyntämällä sijoittajien pääomaa. Varat käytetään aktiiviseen valuuttakauppaan eri valuuttaparien välillä. Tavoitteenamme on maksimoida tuotot ja saavuttaa vahva tuotto sijoitetulle pääomalle.

Viimeisten 52 kuukauden aikana olemme saavuttaneet keskimääräisen kuukausittaisen tuoton kasvun 8,96 prosenttia. Sijoittajina saatte mahdollisuuden olla mukana valuuttakaupan jännittävässä maailmassa. Olemme kokeneita kauppiaita, joilla on vankka ymmärrys valuuttamarkkinoista ja niiden dynamiikasta. Käytämme huolellista analyysiä ja strategioita tehdäksemme harkittuja kaupankäyntipäätöksiä.

Tarjoamme täyden avoimuuden sijoittajillemme ja säännöllisen raportoinnin kaupankäyntituloksista. Voitte seurata investointienne kehitystä ja olla varmoja siitä, että varanne käytetään harkiten ja tehokkaasti.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan valuuttakauppaan investoimalla, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja.

Ota yhteyttä: [email protected]

Merkkaa viestisi aihekenttään: Sijoittaminen valuuttakauppaan


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hotellikiinteistö Helsingissä

Hyvällä paikalla sijaitseva keskisuuri hotelli, jossa hyvä käyttöaste. Runsaasti kokous- ym. tiloja....

Katso lisätiedot

Yksi viron vanhimmista ja tunnetuimmista vaatetusyhtiöistä

Yhtiön liikevaihto on yli 3 milj € vuodessa. Viime vuosina on uusittu lähes kaikki koneet ja laitteet. Tuoteiden laatu vastaa EU vaatimuksille – yli puolet tuotannosta myydään Pohjoismaissa ja muissa Euroopan maissa. Mahdolliset uudet asiakkaat ulkomailla: Japani, Espanja, Venäjä, Amerikka. Kotimarkkinoilla sopimukset kaikkien suurten kauppaketjujen kanssa.  ...

Katso lisätiedot

Perhehotelli suositussa matkailukaupungissa

Yrityksellä on aivan kaupungin sydämessä perhehotelli, jossa se palvelee asiakkaitaan kaikissa majoituspalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Yritys on auki kautta vuoden vaikka erityisesti kesäaika on paikkakunnalla matkailun huippusesonkia. Hotellissa on 14 kpl 2-4 hengen huoneita, jotka ovat yksilöllisesti sisustettuja. Osaan huoneista mahtuu lisävuoteita. Huoneissa on oma wc, suihku ja tv. Lisäksi hotellissa on maksuton Wi-Fi. Yrittäjän lisäksi apuna on yksi vakituinen työntekijä sekä huippusesongin aika...

Katso lisätiedot

Huikeiden mahdollisuuksien vapaa-ajankeskus, majoitus-, ravintola- ja liikuntamahdollisuuksin!

Tässä yrityksessä on viimevuosien aikana fiksattu puitteita aktiivisesti ja ympäristö tekemiselle on nyt kunnossa. Kaikenlaisia mahdollisuuksia on ympäristö täynnä. On maastopyöräreitit, on SUP-lautailua on saunat, majoitus ja ruuat. Lisäksi naapuritontille on työn alla uusi golfkenttä! Golfin sisäharjoitteluhalli vieressä jo on, samoin jäähalli, pesiskenttä ja yleisurheilukenttä. Tilauskirja jatkuvasti käytännössä täynnä…Katso kohteen esittelyvideo täällä...

Katso lisätiedot