Halutaan myydä
Etsitään sijoittajia valuuttakauppaan

Kohdenumero FK63719
Hintapyyntö 10 000
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Koko Suomi
Etsimme sijoittajia, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan valuuttakauppaan käytettävien varojen hankintaan. Etsimme sijoituksia 10 000 eurosta ylöspäin.

Tavoitteenamme on kehittää ja kasvattaa valuuttakaupan liiketoimintaa hyödyntämällä sijoittajien pääomaa. Varat käytetään aktiiviseen valuuttakauppaan eri valuuttaparien välillä. Tavoitteenamme on maksimoida tuotot ja saavuttaa vahva tuotto sijoitetulle pääomalle.

Viimeisten 52 kuukauden aikana olemme saavuttaneet keskimääräisen kuukausittaisen tuoton kasvun 8,96 prosenttia. Sijoittajina saatte mahdollisuuden olla mukana valuuttakaupan jännittävässä maailmassa. Olemme kokeneita kauppiaita, joilla on vankka ymmärrys valuuttamarkkinoista ja niiden dynamiikasta. Käytämme huolellista analyysiä ja strategioita tehdäksemme harkittuja kaupankäyntipäätöksiä.

Tarjoamme täyden avoimuuden sijoittajillemme ja säännöllisen raportoinnin kaupankäyntituloksista. Voitte seurata investointienne kehitystä ja olla varmoja siitä, että varanne käytetään harkiten ja tehokkaasti.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan valuuttakauppaan investoimalla, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja.

Ota yhteyttä: [email protected]

Merkkaa viestisi aihekenttään: Sijoittaminen valuuttakauppaan


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Chicagowood - Kannattava puunjalostuskoneita myyvä yritys Pohjanmaalla (toiminta siirrettävissä minne tahansa)

- Yritys on erikoistunut puuntyöstökoneiden ja -linjojen hankintaan (esim. huutokauppojen kautta), niiden kunnostamiseen ja myyntiin.- Koneet myydään erittäin hyvällä voittomarginaalilla eri Internet-portaalien kautta....

Katso lisätiedot

Kiinteistöhuolto yritys

Hyvällä asiakaskunnalla ja maineella varustettu kiinteistöhuoltoalan yritys varsinais-suomen alueella. Yritys työllistää noin kymmenen henkilöä ja on varmistanut vankan aseman alueella. Liikevaihto noin 650 000 euroa, toiminta kannattavaa ja kasvavaa.  Asiakaspalvelulla isorooli toiminnassa ja se on samalla yrityksen vahvuus. Hyvä ja laaja kone/laite kanta jolla hommat saadaan hoidettua nopeasti ja tehokkaasti tukevat toimintaa.  Tässä hyvä paketti alalla jo toimivalle joka hakee laajentumista tai alalle ry...

Katso lisätiedot

Työvaatteiden valmistaja ja työvaatteiden vuokrauspalvelun tarjoaja

Yhtiö valmistaa työvaatteita suurille Viron teollisuusyrityksille ja Suomen suurimmille työvaatevalmistajille ja -myyjille. Täysi työvaatteiden vuokrauspalvelu on tarjolla Viron suurille valmistusyrityksille.Vaatteiden vuokrauspalvelu sisältää kokonaisvaltaisen pesu-, huolto ja toimitusprosessin ja palvelu kattaa tekstiilien koko elinkaaren hankinnasta  loppuhävittämiseen asti.Yrityksen yleinen tila on hyvä: 1. Yrityksellä on laaja materiaali- ja valmiiden tuotteiden varasto. 2. Riittävät taloudelliset resu...

Katso lisätiedot

Myydään pääkaupunkiseudulla toimivan taksiliikenteen liiketoiminta

Yritys on erikoistunut esteettömiin kuljetuksiin ja yrityksen kautta hoituvat kaikki erityisjärjestelyjä vaativat kuljetukset. Palveluun kuuluu myös erityislasten koulukuljetukset.Yhtiö on tämän vuoden alusta alkaen terävöittänyt toimintaansa keskittymällä ydinliiketoimintaansa, joka on esteettömät kuljetukset. Tällä on ollut merkittävä vaikutus yrityksen kannattavuuteen. Yhtiö työllistää yhteensä n. 20 henkilöä, joista kaksi toimistossa ja yksi kuljetuksista vastaava esimies. Kuljettajat ovat suomenkielent...

Katso lisätiedot