Halutaan myydä
Etsitään sijoittajia valuuttakauppaan

Kohdenumero FK63719
Hintapyyntö 10 000
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Koko Suomi
Etsimme sijoittajia, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan valuuttakauppaan käytettävien varojen hankintaan. Etsimme sijoituksia 10 000 eurosta ylöspäin.

Tavoitteenamme on kehittää ja kasvattaa valuuttakaupan liiketoimintaa hyödyntämällä sijoittajien pääomaa. Varat käytetään aktiiviseen valuuttakauppaan eri valuuttaparien välillä. Tavoitteenamme on maksimoida tuotot ja saavuttaa vahva tuotto sijoitetulle pääomalle.

Viimeisten 52 kuukauden aikana olemme saavuttaneet keskimääräisen kuukausittaisen tuoton kasvun 8,96 prosenttia. Sijoittajina saatte mahdollisuuden olla mukana valuuttakaupan jännittävässä maailmassa. Olemme kokeneita kauppiaita, joilla on vankka ymmärrys valuuttamarkkinoista ja niiden dynamiikasta. Käytämme huolellista analyysiä ja strategioita tehdäksemme harkittuja kaupankäyntipäätöksiä.

Tarjoamme täyden avoimuuden sijoittajillemme ja säännöllisen raportoinnin kaupankäyntituloksista. Voitte seurata investointienne kehitystä ja olla varmoja siitä, että varanne käytetään harkiten ja tehokkaasti.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan valuuttakauppaan investoimalla, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja.

Ota yhteyttä: [email protected]

Merkkaa viestisi aihekenttään: Sijoittaminen valuuttakauppaan


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Korkealaatuisten naistenvaatteiden suunnittelu ja valmistus

Korkealaatuisia naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Yhtiöllä on kaksi tunnettua EU-rekisteröityä tuotemerkkiä. Kaksi kertaa vuodessa uudistuvat mallistot koostuvat tyylikkäistä ja laadukkaista käyttövaatteista arkeen ja juhlaan. Vaatteita myydään pääasiassa Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.Massatuotanto valmistetaan vaatetusteollisuudessa alihankinnan muodossa. Lisäksi yrityksellä on myös muuta vaatealan maahantuontia.Yrityksen perusideana on valmistaa vaatteita, jotka istuvat hyvin, ovat yks...

Katso lisätiedot

Myydään Virossa toimivan yhtiön maantiekuljetusliiketoiminta ja yritysomaisuus

Yhtiön toiminta on kuljetus- ja logistiikkapalvelujen sekä lyhytaikaisten varastointipalvelujen tarjoaminen (tavarahotelli). Yhtiön vahvuuksia ovat pitkäaikainen ja korkea palvelukulttuuri ja joustavuus, mikä erottaa ne monista kuljetuspalvelun harjoittajista. Yhtiöllä on pitkäaikainen kokemus erikoiskäsittelyä vaativien lasituotteiden kuljettamisesta. Yritys työllistää 5 kuljettajaa, joilla on pitkäaikainen alan kokemus ja joista yksi hoitaa myös logistiikka-kuljetuspäällikön tehtäviä.  Kuljetusvälineet (r...

Katso lisätiedot

Nuohousalan yritys hyvällä asiakaskunnalla ja loistavalla logolla!

Nuohousalan yrityksen liiketoiminta  jolla hyvä asiakasrekisteri ja maine, sekä mainio toiminimi!Liiketoiminta sisältää kaiken toimintaan tarvittavan työvälineistön sekä vuosimallin 2019 pakettiauton (ajettu 69 000 km). Tästä alalla jo toimivalle hyvä lisäansainta mahdollisuus tai alalle tulossa olevalle valmis paketti aloittaa hommat yrittäjänä.Myyjä sitoutuu kilpailukieltoon. ...

Katso lisätiedot

Maahantuontiyrityksen liiketoiminta, jolla on omia tuotemerkkejä sekä muita globaaleja tuotemerkkiedustuksia

Maahantuontiyritys, jolla on omia tuotemerkkejä sekä muita globaaleja tuotemerkkiedustuksia.Liiketoimintaa on harjoitettu jo useiden kymmenien vuosien ajan ja yhtiöllä sekä tuotemerkeillä on pitkän ajan kuluessa rakennettu vahva markkina-asema Suomessa.Asiakaskunta koostuu yritysasiakkaista ympäri Suomen ja oma organisaatio vastaa tuotemyynnistä maan laajuisesti. Kokonaisuuteen kuuluu myös verkkokauppa ja myyntiä on jonkin verran ulkomaillekin.Liiketoiminnan kilpailuetuja ovat:- omat tuotemerkit - laaja ja ...

Katso lisätiedot