Halutaan myydä
Myydän osa yrityksestä

Kohdenumero FK65366
Hintapyyntö 35 000
Liikevaihto 55 000
Taseen loppusumma 30 000
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Etelä-Suomi
Henkilöluku 1-4
Tervehdys,

Toivottavasti tämä viesti tavoittaa sinut hyvissä merkeissä. Olen Arslan Khataev, tapahtumanjärjestäjä, ja haluaisin esitellä sinulle mahdollisuuden olla osa jotain todella ainutlaatuista – F2F Event.

F2F Event räjäytti pankin ensimmäisellä kerrallaan 4.11.2023 Urhea hallissa Helsingissä. Somevaikuttajien 'Misfits' ottelut, huippuartistien esiintymiset kehässä ja naurattavat hetket stand-up koomikon tahdissa tekivät siitä tapahtuman, joka jäi kaikkien mieleen. Tämä ei ole vain tapahtuma – se on kokemus.

Miksi tämä on niin poikkeuksellinen tilaisuus? Se ei ole vain tapahtuma, vaan mahdollisuus olla osa jotain, mitä Suomessa ei ole nähty aiemmin. Olemme todellakin panostaneet tähän, ja nyt etsimme luotettavaa kumppania, joka näkee tämän tapahtuman potentiaalin.

Tarvitsemme sinut mukaan tähän matkaan. Uskomme vahvasti, että tällainen tapahtuma voi olla suuri menestys, ja haluamme, että olet siinä mukana. Tulemme tarjoamaan mahdollisuuden ostaa sisään 35 000€:lla, ja tästä eteenpäin tienaamme yhdessä.

Tämä ei ole vain sijoitus tapahtumaan, vaan mahdollisuus olla rakentamassa jotain ainutlaatuista ja suurta. Jos olet kiinnostunut, voimme järjestää tapaamisen ja keskustella yksityiskohdista tarkemmin.

Odotamme innolla mahdollisuutta tehdä yhdessä historiaa F2F Eventin kanssa.

Ystävällisin terveisin,
Arslan Khataev
Borz Promotion tmi
Puh: +358409697331


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hää- ja juhlapukujen erikoisliikkeet Tartossa ja Tallinnassa

Viron laajin juhlapukujen ja häävaatteiden salonki avattiin vuonna 2007. Yhtiö tarjoa erinomaisen valikoiman morsiuspukuja ja juhla-asuja sekä naisille että miehille. Yhtiöllä on 2 näyttelytilaa vuokratiloissa - Tartossa ja Tallinnassa. Salongit on sisustettu viihtyisästi ja tyylikkäästi. Asiakkaat - enimmäkseen paikalliset hääparit, mutta merkittävä osa asiakkaista on myös suomalaiset. Salonkien markkinaosuus Virossa on 25%. Myynnissä on salonkien liiketoiminta, sekä varasto (ostohinnan ollessa noin 250 0...

Katso lisätiedot

Myydään tarjouksen perusteella suosittu viihdekeskus Merisärkkä Kalajoella sekä ravintolat Stage ja Kultakala

Pitkään toiminut ja "legendaarinen" Viihdekeskus Merisärkkä Kalajoen hiekkasärkillä sekä vieressä toimiva Ravintola Stage tarjotaan myyntiin. Myös Ravintola Kultakala Kalajoen keskustassa kuuluu optiona kauppaan. Kultakala annetaan ns. kaupan päälle. Merisärkkä on tunnettu huippuartisteista ja keskuksen ja vieressä toimivan Stagen kapasiteetti on huikea.Suosittu viihdekeskus ja ravintolakokonaisuus myydään eniten tarjoavalle. Kauppaan kuuluu kaiken kaikkiaan kolme kiinteistöä; lounas- ja viihderavintola kes...

Katso lisätiedot

Teollisuuskiinteistö n. 2000 m2 hyvällä sijainnilla. Kohteessa pitkäaikainen vuokrasopimus

Teollisuuskiinteistö n. 2000 m2:n hyvällä sijainnilla. Kohteessa pitkäaikainen vuokrasopimus. Myydään kiinteistöyhtiön osakkeet tai pelkkä kiinteistö....

Katso lisätiedot

Myytävänä menestyvän kodinkonekauppaa harjoittavan yrityksen osakekanta

Myytävänä pitkään toimineen menestyvän kodinkonekauppaa harjoittavan yrityksen osakekanta.Yhtiö toimii muutamalla paikkakunnalla harjoittaen lähinnä kodintekniikan vähittäismyyntiä.Yrityksen toiminta ja talous ovat vahvalla pohjalla sekä yhtiön tulevaisuuden näkymät ovat hyvät.Yritys myydään pääomistajan eläköitymisen vuoksi mutta osa pienosakkaista jatkaa mielellään työntekoa uuden omistajan apuna, samoin kuin koko muu ammattitaitoinen henkilöstä.Tässä siis mielenkiintoinen mahdollisuus kodintekniikasta ki...

Katso lisätiedot