Halutaan myydä
Laadukas kellomerkki

Kohdenumero FK56940
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Etelä-Suomi
Myydään laadukas kellomerkki. Kauppa sisältää kellomalliston jäännöserän yhteensä 145 kpl + lisäksi 250 kpl extra kellopakkausta. Tämän lisäksi saa oikeuden itse brändiin ja oikeuden tuottaa lisää kelloja tällä merkillä.

Kellot ovat kestävää ruostumatonta terästä PVD pinnoitteella, joka vähentää metalliosien kulumista. Kellot on testattu ja sertifioitu EU:n direktiivien mukaisesti (EU RoHS & REACH sertifikaatit) ja täyttävät myös nikkelivapaan kellon vaatimukset. Kellot ovat uusia ja käyttämättömiä tehtaan tekemissä pakkauksissa. Tehdastakuu on umpeutunut, joten ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kellot ovat kooltaan sopivia sekä miehille, että naisille. Kellon kuoren koko on 37mm. Ranneke on säädettävissä maksimikoosta 200mm minimikokoon 140mm. Jokainen kello on pakattu erilliseen tekonahkapintaiseen ja pahviseen laatikkoon.

Myyntiarvo jäännöserälle on n.33.000 euroa. Olethan yhteydessä tarjouksen kanssa, jos kiinnostuit!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään vuosikymmeniä samalla paikalla toiminut suosittu iltaravintola

Vuosikymmeniä samalla paikalla toiminut suosittu iltaravintola.Ravintola sijaitsee hotellikiinteistön toisessa kerroksessa ja tarjoaa tilaa jopa 350 hengelle nykyisten anniskelulupien rajoissa.  Konseptiin kuuluu olennaisena osana tanssittava musiikki, jota tarjoillaan DJ:den, artistien ja livebändien esittämänä. Tilat sisältävät kaksi baaritiskiä sekä suuren esiintymislavan, ja tanssilattia on yksi kaupungin suurimmista. Asiakaskunta on monipuolinen, ulottuen kaupunkilaisista myös ympäryskuntien asukkaisii...

Katso lisätiedot

Erinomaisen tuottava ja hyvin hoidettu muovituotteiden valmistaja Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, nopeasta toiminnasta, joustavuudesta ja luotettavuudesta....

Katso lisätiedot

Hyvin kannattava matkailu- ja majoitusalan yritys, jonka fokus on lyhytaikaisessa vuokrauksessa. Yritys sopii sijoituskohteeksi.

Hyvin varusteltujen lomakiinteistöjen lyhytaikaista vuokrausta. Suurin osa vuokraukseen ja vuokrattaviin kiinteistöihin kohdistuvista töistä teetetään paikallisilla alihankkijoilla. Kohde sopii myös sijoituskohteeksi tai majoituspalveluja tarjoavan suuremman yrityksen yhdeksi toimintahaaraksi. ...

Katso lisätiedot

Alueellisesti merkittävä ja kasvumahdollisuuksia tarjoava betonilattiaratkaisujen toimittaja Pohjois-Pohjanmaalla

Yritys on henkilömäärältään alueen suurin pintabetonilattioiden ja lattiapinnoitteiden toimittaja. Yritys tarjoaa laadukkaat ratkaisut niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin. Tällä hetkellä liikevaihdosta 2/3 muodostuu betonilattiatöistä ja 1/3 lattiapinnoituksista.Yritys tarjoaa kattavan betonirakennustoiminnan palvelun, jossa asiakas saa betonin, valun ja pinnoitukset samalla kertaa.Yrityksellä on vakiintunut ja jatkuvasti kasvava asiakaskunta metsä-, prosessi- ja tuulivoimateollisuudessa sekä alueellise...

Katso lisätiedot