Halutaan myydä
Laadukas kellomerkki

Kohdenumero FK56940
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Etelä-Suomi
Myydään laadukas kellomerkki. Kauppa sisältää kellomalliston jäännöserän yhteensä 145 kpl + lisäksi 250 kpl extra kellopakkausta. Tämän lisäksi saa oikeuden itse brändiin ja oikeuden tuottaa lisää kelloja tällä merkillä.

Kellot ovat kestävää ruostumatonta terästä PVD pinnoitteella, joka vähentää metalliosien kulumista. Kellot on testattu ja sertifioitu EU:n direktiivien mukaisesti (EU RoHS & REACH sertifikaatit) ja täyttävät myös nikkelivapaan kellon vaatimukset. Kellot ovat uusia ja käyttämättömiä tehtaan tekemissä pakkauksissa. Tehdastakuu on umpeutunut, joten ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kellot ovat kooltaan sopivia sekä miehille, että naisille. Kellon kuoren koko on 37mm. Ranneke on säädettävissä maksimikoosta 200mm minimikokoon 140mm. Jokainen kello on pakattu erilliseen tekonahkapintaiseen ja pahviseen laatikkoon.

Myyntiarvo jäännöserälle on n.33.000 euroa. Olethan yhteydessä tarjouksen kanssa, jos kiinnostuit!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Työvaatteiden valmistaja ja työvaatteiden vuokrauspalvelun tarjoaja

Yhtiö valmistaa työvaatteita suurille Viron teollisuusyrityksille ja Suomen suurimmille työvaatevalmistajille ja -myyjille. Täysi työvaatteiden vuokrauspalvelu on tarjolla Viron suurille valmistusyrityksille.Vaatteiden vuokrauspalvelu sisältää kokonaisvaltaisen pesu-, huolto ja toimitusprosessin ja palvelu kattaa tekstiilien koko elinkaaren hankinnasta  loppuhävittämiseen asti.Yrityksen yleinen tila on hyvä: 1. Yrityksellä on laaja materiaali- ja valmiiden tuotteiden varasto. 2. Riittävät taloudelliset resu...

Katso lisätiedot

Uudellamaalla tasaisessa kasvussa oleva, kannattava ja hyvämaineinen erikoisvaraosien verkkokaupan liiketoiminta. Myös osakekauppa voi tulla kyseeksi. Jos sinulla on kivijalkakauppa ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa tai aloittaa verkkoliiketoiminnan, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava pohja, jota uuden yrittäjän on helppo toimia tai lähteä kehittää lisää.

Yhtiön päätoiminta on myydä varaosia innokkaille elämäntapa harrastajille. Yhtiö on käytännössä ainut toimija Suomessa omalla tuotealalla. Yhtiön myynnistä yli 90 % tapahtuu oman nykyaikaisen verkkokaupan kautta. Koska suurin osan myynnistä tapahtuu verkkokaupan kautta, liiketoiminta on täysin siirrettävissä. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business että mahdollisuus elää erittäin innokkaiden harrastajien kanssa. Pääsyy myyntiin on yrittäjän halu löytää osaavan jatkajan, joka varmistaa, että hän...

Katso lisätiedot

Johtava siivousliike Virossa

Vuonna 1993 perustettu kiinteistönhoidon täyden palvelun ammattiosaaja, johtava siivousliike Virossa....

Katso lisätiedot

Sahateollisuuslaitteiden valmistus ja huolto

Yhtiö  omistaa kiinteistöjä ja tuotantorakennuksia, joissa se suunnittelee, valmistaa, myy ja huoltaa metsä- ja sahateollisuuslaitteita. Yrityksellä on kanta-asiakasverkosto: saha- ja puuteollisuusyrityksiä.Hyvän kokemuksen ja tunnustuksen ansiosta tällä toimialalla on mahdollisuus kasvaa sahateollisuuslaitteiden myynnissä vientimarkkinoilla ja/tai siirtyä siirtyä puun jälkikäsittelykoneiden tuotannon alalle.Myös biopolttoainekattilarakennusten rakentaminen on mahdollista aloittaa uudelleen yrityksen pitkäj...

Katso lisätiedot