Halutaan myydä
Myydään kannattava pakohuoneliiketoiminta Järvenpäässä

Kohdenumero FK63392
Hintapyyntö 35 000
Liikevaihto 70 000
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Yrittäjä etsii jatkajaa kannattavalle pakohuoneliiketoiminnalle Järvenpäässä muuhun liiketoimintaan keskittymisen vuoksi.

ExitCenter.fi on toiminut Järvenpään ydinkeskustassa vuodesta 2016. 4 suosittua, laadukasta ja uniikkia pakohuonetta edullisissa vuokratiloissa Järvenpään ydinkeskustassa, siirrettävä ulkopeli näyttävillä pelimoduuleilla ja kaksi mobiilisovelluksella pelattavaa ulkoseikkailua.

Keski-Uudenmaan ainoa pakopeliyritys. Hyvä tunnettuus laajalla alueella pitkän toiminnan johdosta. Liiketoiminnassa paljon kehityspotentiaalia innokkaalle yrittäjälle. Toimitilakiinteistö mahdollistaa myös pelihuoneiden määrän kasvattamisen.

Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana mukaan lukien kaikki pakopelitoiminnan kiinteä ja aineeton omaisuus, sekä useita valmiita, innovatiivisia pelimoduuleita ja aihioita kehitystyölle. Luopuva yrittäjä perehdyttää jatkajan liiketoimintaan, pelitoimintaan ja teknisiin ratkaisuihin sekä auttaa toiminnan jatkamista erikseen sovitusti.

Ota yhteyttä luottamuksellista keskustelua varten, kerron lisää liiketoiminnasta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Arvostettu perheystävällinen ravintola suuressa ostos- ja viihdekeskuksessa.

Viron suurin pannukakkuravintola, jonka pääkohderyhmä ovat lapsiperheet. Tärkeä osa liiketoimintamallia on erittäin ystävällinen ja perhekeskeinen palvelumalli. Ravintolan pinta-ala on ensimmäisessä kerroksessa 415 m2 ja toisessa kerroksessa noin 140 m2 eli yhteensä noin 650 m2. Vuokrasopimus on voimassa 7.11.2028 asti. 2023 valmistui ravintolan toisen kerroksen juhlasali ja kehitetään juhlapaketteja. Juhlasalin käyttöä on mahdollista lisätä merkittävästi, salia voidaan käyttää myös vakituisten vierailijoi...

Katso lisätiedot

Kuormaus & Kuljetus Juvonen Oyn arvokas upea kiinteistö isolla tontilla ja hyvät laadukkaat työkoneet Hämeenkyrössä hyvien yhteyksien varrelta!

Varsinainen liiketoiminta on loppunut jokin aika sitten, mutta kalusto ja halli on jäänyt firmalle. Nyt nämä tarjotaan mahdollisuutena uudelle yrittäjälle. Soveltuu upeasti monenlaiseen käyttöön. Halli on läpiajettava isoin ovin ja rasvamontulla. Kalusto soveltuu maansiirtoon ja vaikkapa auraustöihin....

Katso lisätiedot

Harvinainen kokonaisuus, menestyvä kuljetusliike ja huoltokorjaamo pitkällä historialla

KuljetusliikeYhtiöllä on yli 60 vuoden historia tilaus- ja sopimusliikenteestä. Suurin osa liikevaihdosta tulee jo yli kymmenen vuotta kestäneistä sopimuskuljetuksista. Sopimukset jakautuvat eri tyyppisille kuljetustarpeille taaten näin jatkuvuuden erilaisissa häiriötilanteissa.Käytössä on nykyaikainen kuljetuskalusto, jota pystytään muokkaamaan asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Kalusto koostuu useista jakeluautoista, puoliperä- ja täysperävaunuyhdistelmistä. Kalustoon kuuluu mm. Euro6-luokan autoja. Hyväkunt...

Katso lisätiedot

Megazone-lasertaisteluja tarjoava yhtiö Kuopiossa

Myydään Adrenaliinia ja jännitystä tarjoava Megazone, joka sijaitsee Kuopiossa.Megazone on Megahauska futuristinen lasertaistelupeli. Pelaajat varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla. Pelialueena toimii labyrinttimainen, UV-valoin valaistu hämärä kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Pelin tunnelmaa nostavat ympärillä leijuva usva, pimeyttä halkovat vihreät lasersäteet sekä tausta...

Katso lisätiedot