Halutaan myydä
Myydään kannattava pakohuoneliiketoiminta Järvenpäässä

Kohdenumero FK63392
Hintapyyntö 35 000
Liikevaihto 70 000
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Yrittäjä etsii jatkajaa kannattavalle pakohuoneliiketoiminnalle Järvenpäässä muuhun liiketoimintaan keskittymisen vuoksi.

ExitCenter.fi on toiminut Järvenpään ydinkeskustassa vuodesta 2016. 4 suosittua, laadukasta ja uniikkia pakohuonetta edullisissa vuokratiloissa Järvenpään ydinkeskustassa, siirrettävä ulkopeli näyttävillä pelimoduuleilla ja kaksi mobiilisovelluksella pelattavaa ulkoseikkailua.

Keski-Uudenmaan ainoa pakopeliyritys. Hyvä tunnettuus laajalla alueella pitkän toiminnan johdosta. Liiketoiminnassa paljon kehityspotentiaalia innokkaalle yrittäjälle. Toimitilakiinteistö mahdollistaa myös pelihuoneiden määrän kasvattamisen.

Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana mukaan lukien kaikki pakopelitoiminnan kiinteä ja aineeton omaisuus, sekä useita valmiita, innovatiivisia pelimoduuleita ja aihioita kehitystyölle. Luopuva yrittäjä perehdyttää jatkajan liiketoimintaan, pelitoimintaan ja teknisiin ratkaisuihin sekä auttaa toiminnan jatkamista erikseen sovitusti.

Ota yhteyttä luottamuksellista keskustelua varten, kerron lisää liiketoiminnasta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään Koskut Burgerin liiketoiminta kiinteistöineen Jalasjärveltä

Nyt myynnissä loistavalla sijainnilla olevan grillin liiketoiminta sekä kiinteistö tontteineen. Kiinteistö on kooltaan n. 180 m2 ja tontti 2 ha. Liikekiinteistöön on oma liittymä kolmostieltä.Grilli tarjoaa keittolounasta, grilliannoksia, virvokkeita ja tietenkin kahvia makean purtavan kera. Asiakaspaikkoja on sisätiloissa 50 henkilölle ja ulkona terassilta löytyy lisätilaa kymmenelle henkilölle.Tässä on erinomainen tilaisuus vaikkapa yrittäjähenkiselle pariskunnalle lähteä grilliyrittäjäksi. Nykyisellään t...

Katso lisätiedot

Tuottava design- ja sisustusalan maahantuonti- ja myyntiyritys pääkaupunkiseudulla

Myydään erittäin hyvin tuottavan maahantuonti- , design- ja myyntiyrityksen liiketoiminta pääkaupunkiseudulla. Yritys myy sisustustuotteita kuluttajille ja yrityksille verkossa ja kivijalkakaupassa. Yrityksen tuotteisiin kuuluu sekä omaa designia että kansainvälisten arvostettujen tuotemerkkien edustusta. Yritys pyörii nykyisellä tasolla yhden henkilön työpanoksella. ...

Katso lisätiedot

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta.

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta....

Katso lisätiedot

Asfaltti- ja kiinteistöalan erikoisosaaja, jolla on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus

Yhtiöllä on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus ja se tarjoaa samanaikaisesti useampaa eri palvelua samoille asiakkaille, joka lisää sen kilpailuetua ja luo konkreettista lisäarvoa asiakkaille.Nuorekas kasvuyritys saavuttaa meneillään olevana tilikautena kautta aikain suurimman liikevaihtonsa.Palveluihin kuuluvat mm. kiinteistöjen asfaltin ja kattojen korjaus- sekä huoltotyöt ja erilaiset vesieristystyöt.Yhtiö on innovatiivinen uudistaja ja alan edelläkävijä, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkaille merkittäv...

Katso lisätiedot