Halutaan myydä
Puukkopaja, Kellosepän verstas ja työpalvelut matkailukeskuksessa. Liiketoimintakauppana.

Kohdenumero FK59789
Hintapyyntö 13 000
Liikevaihto 30000+
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Paikkakunnan ainoa alan yritys.

Monipuolisia palveluja Kalajoen Hiekkasärkkien vilkkaassa matkailukeskuksessa. Kellon paristot, kaiverrustyöt, pieniä korjauksia silmälaseista ovikelloon.

Itsevalmistetut puukot ja matkamuistot ovat pääasiallinen tulonlähde. Nykyinen yrittäjä on tehnyt liiketoimintaa harrastuksena. Tarjolla on enemmän työtä ja mahdollisuuksia, kuin aika ja jaksaminen antaa myöten.

Vakituinen tilauskanta laattakaiverruksilla ja kellonparistovaihdoilla.

Matkamuistomyyntiä ja yrityslahjamyyntiä kehittämällä on kasvavassa matkailukeskuksessa valtavat mahdollisuudet. Verkkokauppa toisi lisää mahdollisuuksia.

http://www.knifedreams.com/

Kaupassa on mahdollista neuvotella liiketoiminnan kaupasta, työvälineiden kaupasta tai vaikka ostaa koko yritys itselleen kiinteistön kera, jossa työverstas sekä myymälä viihtyisän omakotitalon yhteydessä.

Matkailijamäärät ovat huimassa kasvussa. Heinäkuussa 2021 Kalajoki oli Suomen neljänneksi suosituin kohde, edellä vain Helsinki, Turku ja Tampere.

Myynnin syy eläköityminen.




Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään erittäin kannattava omia vitamiini- ja lisäravinteita myyvä yritys

Yritys myy omia vitamiini- ja lisäravinnevalmisteita Tuotteet valmistetaan laadukkaasti sopimusalihankkijan toimesta. Yrityksellä on yksinoikeus tuotteiden myyntiin Suomen ja Baltian alueilla.Liiketoiminta on pitkälle automatisoitu omaa CRM-/ERP-järjestelmää käyttäen.Mahdollisuus laajentaa toimintaa uusiin tuotteisiin ja kansainvälisille markkinoille.Yritystoiminta ei vaadi erityisosaamista ja se on helposti siirrettävissä uudelle omistajalle.Yritys on siirrettävissä toiselle paikkakunnalle.Myyjä on valmis ...

Katso lisätiedot

Menestyvä kuljetusliike eteläisessä Suomessa

Yritys on pitkään toiminut perheyritys, joka on vuosien mittaan kasvanut nykyiseen kokoonsa. Markkinat antavat mahdollisuuden edelleen kasvattaa volyymia kannattavasti. Toiminnan tukena on ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö sekä erinomaiset asiakassuhteet. Yrityksellä on useita merkittäviä ja monipuolisia asiakkaita. Toiminta on keskittynyt eteläiseen Suomeen, jossa yrityksellä on useita toimipaikkoja. Kaikki yrityksen toimitilat ovat vuokratiloja ja ne soveltuvat nykyiseen toimintaan hyvin. Ajoneuvo...

Katso lisätiedot

Vierasvenesatama palveluineen myytävänä Turun saaristossa!

Vuosikymmeniä veneilijöitä ja matkailijoita Turun Saaristossa Kustavissa palvellut Vuosnaisten Meriaseman liiketoiminta myynnissä (www.vuosnaistenmeriasema.com). Liiketoiminta on ollut hyvässä kasvussa viimeiset vuodet ja Vuosnaisten Meriasema ja sen toimintaa onkin palkittu viime vuosina eri organisaatioiden tahoilta. Mainetta ovat niittäneet erityisesti laadukas, kaloistaan tunnettu saaristolaispöytä sekä runsaat ja maukkaat burgeriannokset. Liiketoimintakauppaan kuuluvat kunnan vuokratontilla (maa-alue n...

Katso lisätiedot

Kannattavasti toimiva jätehuoltoalan yritys Posion Jätehuolto Jouko Ahola Oy

Yritys on vuonna 1992 toimintansa aloittanut jätehuoltoalan yritys, jonka toiminta on keskittynyt jätteiden käsittelyyn ja kuljetuksiin. Päätuotteita ovat keräilyastioiden ja säiliöiden tyhjennykset. Asiakkaita ovat yritykset, julkinen sektori ja yksityiset kotitaloudet.Yrityksen päämääränä on kehittää kiertotaloutta vastuullisesti, edistää loppusijoitettavien jätteiden määrien vähentämistä ja toimia kannattavana ja kasvavana yrityksenä....

Katso lisätiedot