Halutaan myydä
Puukkopaja, Kellosepän verstas ja työpalvelut matkailukeskuksessa. Liiketoimintakauppana.

Kohdenumero FK59789
Hintapyyntö 13 000
Liikevaihto 30000+
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Paikkakunnan ainoa alan yritys.

Monipuolisia palveluja Kalajoen Hiekkasärkkien vilkkaassa matkailukeskuksessa. Kellon paristot, kaiverrustyöt, pieniä korjauksia silmälaseista ovikelloon.

Itsevalmistetut puukot ja matkamuistot ovat pääasiallinen tulonlähde. Nykyinen yrittäjä on tehnyt liiketoimintaa harrastuksena. Tarjolla on enemmän työtä ja mahdollisuuksia, kuin aika ja jaksaminen antaa myöten.

Vakituinen tilauskanta laattakaiverruksilla ja kellonparistovaihdoilla.

Matkamuistomyyntiä ja yrityslahjamyyntiä kehittämällä on kasvavassa matkailukeskuksessa valtavat mahdollisuudet. Verkkokauppa toisi lisää mahdollisuuksia.

http://www.knifedreams.com/

Kaupassa on mahdollista neuvotella liiketoiminnan kaupasta, työvälineiden kaupasta tai vaikka ostaa koko yritys itselleen kiinteistön kera, jossa työverstas sekä myymälä viihtyisän omakotitalon yhteydessä.

Matkailijamäärät ovat huimassa kasvussa. Heinäkuussa 2021 Kalajoki oli Suomen neljänneksi suosituin kohde, edellä vain Helsinki, Turku ja Tampere.

Myynnin syy eläköityminen.




Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut säiliöt

Yritys valmistaa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja säiliöitä ja laitteita pääasiassa räätälöityinä tuotteina. Asiakasryhmiin kuuluu teollisuus, kemian- ja lääketeollisuus sekä juoma- ja elintarviketeollisuus....

Katso lisätiedot

Myynnissä Keski-Suomen Koneistamo Oy

Keski-Suomen Koneistamo Oy on vuonna 1987 perustettu lastuavaan työstöön erikoistunut vahvan osaamisen konepaja.Toimialana ovat teollisuuden ja kunnossapidon metallialihankintatyöt, dynaamiset tasapainotukset, termiset pinnoitukset ja kuljetuskaluston moottorikoneistukset. Yritys tekee autopuolen moottorikoneistuksia, raskaan kaluston koneistuksia sekä moottoripyörien koneistuksia.Yritys on erikoistunut tasapainotuksiin ja tekee kardaanien, nivelakseleiden, kampiakseleiden sekä erilaisten puhaltimien tasapa...

Katso lisätiedot

Kylmälaitealan huoltoyritys

Kannattava, velaton ja monipuolinen kylmälaitehuoltoalan yritys.Toiminta voidaan joustavasti siirtää melkein minne vaan.Perus huoltotoiminnan lisäksi myynyt kylmälaitteita ja lisäksi vuokrannut kylmälaitteita.Paljon erilaisia kannattavia mahdollisuuksia!...

Katso lisätiedot

Myydään pitkään toiminut kuljetus ja kuorman käsittelyä tarjoava yhtiö

Myydään erinomaisen maineen omaava yhtiö.Yrityksellä on luotettavan toimijan maine asiakkaiden keskuudessa sekä pitkät yhteistyökumppanuudet.Yritys palvelee asiakkaitaan kuljetus- ja nostopalveluissa sekä maansiirto ja puhtaanapitotöissä.Käytössään yrityksellä on monipuolinen ja uudehko kalusto.Yritys myydään eläköitymisen johdosta.Tässä on hyvä mahdollisuus uudelle yrittäjälle tai toimivalle yritykselle laajentaa omaa toimintaansa.Mahdollisuus neuvotella kaluston tai kiinteistön ostamisesta erikseen. ...

Katso lisätiedot