Halutaan myydä
Puukkopaja, Kellosepän verstas ja työpalvelut matkailukeskuksessa. Liiketoimintakauppana.

Kohdenumero FK59789
Hintapyyntö 13 000
Liikevaihto 30000+
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Paikkakunnan ainoa alan yritys.

Monipuolisia palveluja Kalajoen Hiekkasärkkien vilkkaassa matkailukeskuksessa. Kellon paristot, kaiverrustyöt, pieniä korjauksia silmälaseista ovikelloon.

Itsevalmistetut puukot ja matkamuistot ovat pääasiallinen tulonlähde. Nykyinen yrittäjä on tehnyt liiketoimintaa harrastuksena. Tarjolla on enemmän työtä ja mahdollisuuksia, kuin aika ja jaksaminen antaa myöten.

Vakituinen tilauskanta laattakaiverruksilla ja kellonparistovaihdoilla.

Matkamuistomyyntiä ja yrityslahjamyyntiä kehittämällä on kasvavassa matkailukeskuksessa valtavat mahdollisuudet. Verkkokauppa toisi lisää mahdollisuuksia.

http://www.knifedreams.com/

Kaupassa on mahdollista neuvotella liiketoiminnan kaupasta, työvälineiden kaupasta tai vaikka ostaa koko yritys itselleen kiinteistön kera, jossa työverstas sekä myymälä viihtyisän omakotitalon yhteydessä.

Matkailijamäärät ovat huimassa kasvussa. Heinäkuussa 2021 Kalajoki oli Suomen neljänneksi suosituin kohde, edellä vain Helsinki, Turku ja Tampere.

Myynnin syy eläköityminen.




Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hieno pito- ja ruokapalveluyritys, jolla kahviloita/ravintola Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. ...

Katso lisätiedot

Pitkään menestyksekkäästi toiminut turkulainen LVI-alan perheyritys

Yritys tarjoaa monipuolisesti LVI-asennukset ja -korjaukset Turun talousalueella. Se on vakiinnuttanut asemansa markkinoilla ja pitkän toimintahistoriansa kautta sillä on runsaasti kanta-asiakkuuksia. Yritys toteuttaa alan asennuksia ja korjauksia pienistä yksityistalouksien tarpeista aina isoihin linjasaneerausprojekteihin. Yrityksellä on erittäin ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö. ...

Katso lisätiedot

Erikoistunut rakennusalan töitä Turun talousalueella tekevän yrityksen liiketoiminta myynnissä

Rakennusalan erikoistöihin kannattavasti panostanut yritys myy valmiin kasvavan ja hyvätuottoisen liiketoiminnan sopivalle ostajalle. Liiketoiminta pyörii hyvin ja rakennusalan yleinen alamäki ei ole vaikuttanut yrityksen toimintaan. Tällä hetkellä tilauskanta yltää loppuvuoteen asti.Ajanmukainen uudehko ja hyvässä kunnossa oleva kalusto on valmiina ja isompia investointeja ei siis tarvita. Tietysti mahdolliset normaaliin kasvuun tarvittavat investoinnit tulevat eteen kasvun jatkuessa nykyisenlaisena. Asiak...

Katso lisätiedot

Kannattava kattorakentamisen liiketoiminta myynnissä!

Toistakymmentä vuotta Pirkanmaalla toiminut vakavarainen, arvostettu ja luotettava vesikattorakentamiseen erikoistunut yritys myytävänä.Omat tuotantotilat ja sopiva asennuskalusto sekä osaavat työntekijät takaavat laadukkaat kattototeutukset kaikkiin vaativimpiinkin korjaus-, huolto- ja uudiskohteisiin niin kotitalouksille, asunto-osakeyhtiöille kuin rakennusliikkeille.Yritys on omalla alallaan ja maantieteellisellä alueellaan niin tunnettu, että tarjouspyyntöjä tulee automaattisesti riittävästi nykytoimint...

Katso lisätiedot