Halutaan myydä
Puukkopaja, Kellosepän verstas ja työpalvelut matkailukeskuksessa. Liiketoimintakauppana.

Kohdenumero FK59789
Hintapyyntö 13 000
Liikevaihto 30000+
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Paikkakunnan ainoa alan yritys.

Monipuolisia palveluja Kalajoen Hiekkasärkkien vilkkaassa matkailukeskuksessa. Kellon paristot, kaiverrustyöt, pieniä korjauksia silmälaseista ovikelloon.

Itsevalmistetut puukot ja matkamuistot ovat pääasiallinen tulonlähde. Nykyinen yrittäjä on tehnyt liiketoimintaa harrastuksena. Tarjolla on enemmän työtä ja mahdollisuuksia, kuin aika ja jaksaminen antaa myöten.

Vakituinen tilauskanta laattakaiverruksilla ja kellonparistovaihdoilla.

Matkamuistomyyntiä ja yrityslahjamyyntiä kehittämällä on kasvavassa matkailukeskuksessa valtavat mahdollisuudet. Verkkokauppa toisi lisää mahdollisuuksia.

http://www.knifedreams.com/

Kaupassa on mahdollista neuvotella liiketoiminnan kaupasta, työvälineiden kaupasta tai vaikka ostaa koko yritys itselleen kiinteistön kera, jossa työverstas sekä myymälä viihtyisän omakotitalon yhteydessä.

Matkailijamäärät ovat huimassa kasvussa. Heinäkuussa 2021 Kalajoki oli Suomen neljänneksi suosituin kohde, edellä vain Helsinki, Turku ja Tampere.

Myynnin syy eläköityminen.




Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Henkilöliikenneyhtiön liiketoiminta Pohjois-Suomessa

Yhtiö on toiminut erittäin kannattavasti ja tehnyt vuosia hyvää tulosta vakiintuneella ja tehokkaasti johdetulla toimintatavalla. Yhtiö liikennöi kaupunkiliikennettä, tilausmatkoja Suomessa ja Euroopassa ja hoitaa alueellaan sopimus ja koululaisliikennettä. Lisäksi yhtiö harjoittaa taksiliiketoimintaa ja on alueensa KELA-auktorisoitu kuljetusyhtiö....

Katso lisätiedot

Suosittu vaatteiden ja sisustustuotteiden maahantuoja, jolla oma kauppa sekä verkkokauppa ja useita jälleenmyyjiä

Yrityksellä on useita kiinnostavia toimittajia, joiden tuotteita yritys maahantuo ja myy omassa liikkeessään, verkkokaupassaan sekä useiden jälleenmyyjien kautta. Tuoteperhettä on rakennettu huolella ja sen sisältöä on pikkuhiljaa kasvatettu. Yrityksellä on jo pitkä historia ja se on kyennyt vakiinnuttamaan ja vankistamaan asemiaan markkinoilla....

Katso lisätiedot

Teollisuuskiinteistö n. 2000 m2 hyvällä sijainnilla. Kohteessa pitkäaikainen vuokrasopimus

Teollisuuskiinteistö n. 2000 m2:n hyvällä sijainnilla. Kohteessa pitkäaikainen vuokrasopimus. Myydään kiinteistöyhtiön osakkeet tai pelkkä kiinteistö....

Katso lisätiedot

Arvostettu sähköasennusliike Kainuussa

Yritys on asiakkaidensa pitkäaikainen sähköasennusten hovitoimittaja.Asiakkaita ovat ulkovalaistusasennusten osalta monet Pohjois-Suomen kunnat ja rinnekeskukset, yritykset sekä yksityisasiakkaat.Yrityksen työntekijät ovat ammattitaitoisia, luotettavia ja työhönsä sitoutuneita.Yrityksen liiketoiminta kasvaa tasaisesti ja tarjoaa lähtökohtaisesti erinomaiset kasvun mahdollisuudet innovatiiviselle toiminnan jatkajalle....

Katso lisätiedot