Halutaan myydä
Myynnissä huoltoliike Oulun seudulla

Kohdenumero FK62475
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Oulun Huoltotalo on kodin viihde-elektroniikkaan erikoistunut huoltoliike, joka tarjoaa myös digitointipalveluita. Huollettavia merkkejä on useita, mm. Samsung, Sony, LG. Huoltopalveluita on mahdollista laajentaa myös tietokoneisiin, pelikonsoleihin ja erikoiselektroniikkaan, joille on jatkuvaa huoltokysyntää.

Huoltopalvelun lisäksi, yrityksellä on hyvä verkkokauppa, jossa on myynnissä niin varaosia, av-tarvikkeita kuin huollettuja tuotteita. Yrityksellä on käytössä moderni huoltoliikeille räätälöity huolto- ja kassajärjestelmä, joka on integroitu verkkokauppaan.

Yritys omaa vahvan historian hyvänä huoltotalona. Liiketoiminta perustuu ammattitaitoon ja hyvään asiakaspalveluun. Yrityksellä on kaksi omistajaa, jotka työskentelevät yrityksessä täysipäiväisesti. Myyjät ovat valmiita olemaan ostajan tukena yrityskaupan jälkeen.

Yritys tuottaa palveluita niin yksityisille asiakkaille kuin yritysasiakkaille. Valmis asiakaskunta mahdollistaa tuottoisan yritystoiminnan heti alusta alkaen myös uudelle yrittäjälle. Yrityksen sijainti on erinomainen, se toimii omissa tiloissa Oulun keskustan tuntumassa, hyvien parkkipaikkojen läheisyydessä. Tiloissa on myös vuokralaisena äänistudio.

Voitte tutustua yritykseen kotisivuilta: https://huoltotalo.com/


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kauppakeskus Espanjassa

Kauppakeskus Espanjassa....

Katso lisätiedot

Kannattava kattorakentamisen liiketoiminta myynnissä!

Toistakymmentä vuotta Pirkanmaalla toiminut vakavarainen, arvostettu ja luotettava vesikattorakentamiseen erikoistunut yritys myytävänä.Omat tuotantotilat ja sopiva asennuskalusto sekä osaavat työntekijät takaavat laadukkaat kattototeutukset kaikkiin vaativimpiinkin korjaus-, huolto- ja uudiskohteisiin niin kotitalouksille, asunto-osakeyhtiöille kuin rakennusliikkeille.Yritys on omalla alallaan ja maantieteellisellä alueellaan niin tunnettu, että tarjouspyyntöjä tulee automaattisesti riittävästi nykytoimint...

Katso lisätiedot

Asiakkaiden arvostama ja hyvin hoidettu kiinteistöhuoltoyhtiö Pohjois-Pohjanmaalla

Yhtiöltä saa kaikki kiinteistöjen huoltoon ja hoitoon liittyvät palvelut luotettavasti. Ammattitaitoinen työnjälki on yhtiölle kunnia-asia ja se näkyy pitkäaikaisissa asiakassuhteissa.Toiminta on ollut tasaisessa kasvussa yhtiön perustamisesta lähtien.Yhtiöltä saa taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen: - huoltopalvelut - ulkoalueiden hoito - siivouspalvelutYhtiö tarjoaa erinomaiset tuloksenteko- ja kasvumahdollisuudet innovatiiviselle yrittäjälle....

Katso lisätiedot

Lasitusalan yritys, joka on toiminut menestyksekkäästi jo useita vuosikymmeniä

Yhtiö palvelee Uudenmaan alueella sijaitsevassa toimipisteessään yksityishenkilöitä ja yrityksiä lasitukseen liittyvissä tarpeissa.Palveluihin kuuluvat perinteiset ikkuna- ja tuulilasiprojektit sekä laajemmat ratkaisut suunnittelusta toteutukseen asti.Asiakaskunta koostuu sekä yksityis- että yritysasiakkaista ja yhtiö on vakuutusyhtiöiden suosittelema.Toimintaa harjoitetaan useiden vuosikymmenten kokemuksella. Yhtiön vahvuuksia ovat kokemus, monipuolisuus, joustavuus sekä nykyaikainen konekanta. Liiketoimin...

Katso lisätiedot