Halutaan myydä
Myynnissä huoltoliike Oulun seudulla

Kohdenumero FK62475
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Oulun Huoltotalo on kodin viihde-elektroniikkaan erikoistunut huoltoliike, joka tarjoaa myös digitointipalveluita. Huollettavia merkkejä on useita, mm. Samsung, Sony, LG. Huoltopalveluita on mahdollista laajentaa myös tietokoneisiin, pelikonsoleihin ja erikoiselektroniikkaan, joille on jatkuvaa huoltokysyntää.

Huoltopalvelun lisäksi, yrityksellä on hyvä verkkokauppa, jossa on myynnissä niin varaosia, av-tarvikkeita kuin huollettuja tuotteita. Yrityksellä on käytössä moderni huoltoliikeille räätälöity huolto- ja kassajärjestelmä, joka on integroitu verkkokauppaan.

Yritys omaa vahvan historian hyvänä huoltotalona. Liiketoiminta perustuu ammattitaitoon ja hyvään asiakaspalveluun. Yrityksellä on kaksi omistajaa, jotka työskentelevät yrityksessä täysipäiväisesti. Myyjät ovat valmiita olemaan ostajan tukena yrityskaupan jälkeen.

Yritys tuottaa palveluita niin yksityisille asiakkaille kuin yritysasiakkaille. Valmis asiakaskunta mahdollistaa tuottoisan yritystoiminnan heti alusta alkaen myös uudelle yrittäjälle. Yrityksen sijainti on erinomainen, se toimii omissa tiloissa Oulun keskustan tuntumassa, hyvien parkkipaikkojen läheisyydessä. Tiloissa on myös vuokralaisena äänistudio.

Voitte tutustua yritykseen kotisivuilta: https://huoltotalo.com/


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot

Myydään pitkään toimineen ja kannattavan laitevalmistajan (kuljettimet) liiketoiminta ja liikeomaisuus

Yrityksellä on pitkän toimintahistoriansa kautta merkittävä asiakaskanta, jonka yksilöllisiä tarpeita yritys tyydyttää toteuttamalla monipuolisia kuljetinjärjestelmiä sekä ylläpitämällä, päivittämällä ja huoltamalla niitä.Yrityksellä on omassa käsissä niin tuotanto kuin huoltotoimintakin.Kaikki tarvittavat kehitystoimet ja investoinnit on toteutettu ja yrityksellä on kilpailuetuja, joita hyödyntämällä se kykenee ylläpitämään asemansa markkinoilla ja jatkamaan kannattavan toiminnan harjoittamista myös tuleva...

Katso lisätiedot

Designhuonekalujen valmistaja, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa

Yritys perustettiin vuonna 2006 kahden huonekalualan yrityksen fuusiossa.Yritys valmistaa huippuluokan design-huonekaluja ja laivakalusteita erikoistilauksesta.Yrityksellä on lähes kahden vuosikymmenen kokemus erilaisten korjausrakentamisen tarpeisiin vastaavien designhuonekalujen valmistuksesta. Nykyään yhtiö työllistää Virossa yli 50 pätevää asiantuntijaa kaikilla toimialoilla, joilla on käytännön ymmärrys erilaisista materiaaleista ja intensiivinen kokemus kalusteiden ja huonekalujen valmistuksesta hotel...

Katso lisätiedot

Sähköpotkulautat 105 kpl

Myynnissä on yhteensä 105 käytettyä sähköspotkulautaa, jotka ovat olleet vuokra-alalla käytössä noin 15 kuukautta. Lisäksi latureita ja varaosia. 90 pyörää hyvässä kunnossa. ...

Katso lisätiedot