Halutaan myydä
Myynnissä huoltoliike Oulun seudulla

Kohdenumero FK62475
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Oulun Huoltotalo on kodin viihde-elektroniikkaan erikoistunut huoltoliike, joka tarjoaa myös digitointipalveluita. Huollettavia merkkejä on useita, mm. Samsung, Sony, LG. Huoltopalveluita on mahdollista laajentaa myös tietokoneisiin, pelikonsoleihin ja erikoiselektroniikkaan, joille on jatkuvaa huoltokysyntää.

Huoltopalvelun lisäksi, yrityksellä on hyvä verkkokauppa, jossa on myynnissä niin varaosia, av-tarvikkeita kuin huollettuja tuotteita. Yrityksellä on käytössä moderni huoltoliikeille räätälöity huolto- ja kassajärjestelmä, joka on integroitu verkkokauppaan.

Yritys omaa vahvan historian hyvänä huoltotalona. Liiketoiminta perustuu ammattitaitoon ja hyvään asiakaspalveluun. Yrityksellä on kaksi omistajaa, jotka työskentelevät yrityksessä täysipäiväisesti. Myyjät ovat valmiita olemaan ostajan tukena yrityskaupan jälkeen.

Yritys tuottaa palveluita niin yksityisille asiakkaille kuin yritysasiakkaille. Valmis asiakaskunta mahdollistaa tuottoisan yritystoiminnan heti alusta alkaen myös uudelle yrittäjälle. Yrityksen sijainti on erinomainen, se toimii omissa tiloissa Oulun keskustan tuntumassa, hyvien parkkipaikkojen läheisyydessä. Tiloissa on myös vuokralaisena äänistudio.

Voitte tutustua yritykseen kotisivuilta: https://huoltotalo.com/


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat.

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat....

Katso lisätiedot

Huippuosaamista ja -asiakkuuksia korjausrakentamiseen!

Myynnissä korjausrakentamisen huippuasiantuntijaorganisaatio asiakkaineen ja kalustoineen Uudellamaalla. Mahdollisuus kasvattaa omaa liiketoimintaa ostamalla valmis paketti tilauskantoineen. Yrittäjä itse jää mielellään töihin ja mahdollisesti osakkaaksi ostajayhtiöön. ...

Katso lisätiedot

Saneerausprojektien ikkunoiden, ikkunakehysten ja ovien tuotantoon erikoistunut tehdas

Yhtiö harjoittaa puisten ikkunoiden ja ovien valmistusta ja myyntiä. Noin 70 % tuotannosta on remontoitavien kohteiden tuotteita ja erikoisratkaisuja, jotka eivät sovellu massatuotantoon. Yrityksen tuotteilla on CE-merkki. Tuotannosta 95 % menee vientiin Suomeen. Pääasiakkaita ovat rakennustarvikeliikkeet, lasitusyritykset, rakennusliikkeet, yksityiset rakentajat. Tuotantoa vielä lisäämällä sekä tehostamalla on tilojen puolesta mahdollisuus kasvattaa huomattavasti tuotantoa. Yhtiö omistaa tontin kooltaan 9,...

Katso lisätiedot

Valtakunnallinen lattia- ja seinäpintojen myynti- ja asennusliike

Yli 40 vuotta toiminut yritys on erikoistunut lattian päällystykseen ja seinien verhoiluun. Yrityksen toimialueena on koko Suomi. Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. Yrityksen liikevaihto muodostuu pääosin lattioiden ja seinien asennus- ja kunnostustöistä. Yrityksen asiakkaina ovatkin pääasiassa rakennusliikkeet, mutta myös kotitaloudet, kaupungit ja kunnat.Yritys työllistää 10 henkilöä aina työnjohdosta asentajiin. Tarpeen vaatiessa käyttää myös alihankkijoita asennustehtävissä. Työnte...

Katso lisätiedot