Halutaan myydä
Myydään suutarin liikke/laukkukauppa

Kohdenumero FK65705
Hintapyyntö 60 760
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 1
MYYDÄÄN!
27 vuotta Akaan Toijalassa toiminut ja hyvästä asiakastyytyväisyydestä tunnettu Akaan suutari etsii yritykselleen jatkajaa eläköitymisen vuoksi.
Liiketila sijaitsee keskeisellä ja helposti saavutettavissa olevalla paikalla Toijalan torin kupeessa. Liikkeen edessä on parkkipaikkoja ja liikkeeseen on esteetön pääsy. Asiakaskunta muodostuu paikallisista ja lähikuntien asukkaista ja yrityksistä.
Valoisa ja hyvin varusteltu liiketila on helposti muunneltavissa erilaisiin tarpeisiin. Tällä hetkellä liiketila on jaettu myymälä- ja työskentelytilaksi, sosiaalitilaksi ja varastoksi. Sosiaalitiloista löytyy pieni keittiö ja wc.
Yrityksen myynti sisältää kaiken tarvittavan liiketoiminnan jatkamiseen: laadukkaat koneet, myytävät tuotteet, luotettavat toimittajasuhteet, yhteystiedot, kalusteet ja tarvikkeet. Myös yrittäjän tuen ja avun tarpeen mukaan, jotta yrityksen uusi jatkaja pääsee työhön käsiksi mahdollisemman kevyesti.
Liiketila on kooltaan 107m2. Tila on mahdollista vuokrata tai ostaa omaksi. Vuokra tällä hetkellä noin.1000€/kk (vesi ja sähkö kulutuksen mukaan).
Yrityksen myyntihinta 49000€ alv.0%
Jos olet suunnnitellut suutariksi ryhtymistä, olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä. Lisätietoja puhelimitse tai tule paikan päälle katsomaan.
yrittäjä: Akaan Suutari, Taina Elfvengrén-Laaksonen
Y-tunnus: 11322494
puhelinnumero: (03) 542 4059
sähköposti: [email protected]
osoite: Kurkelantie 1, 37800 Toijala
Akaa on kotoisa, 16 500 asukkaan muuttovoittokaupunki. Kehittyvä kunta hyvien yhteyksien varrella (20 minuuttia Tampereelle ja Hämeenlinnaan).
https://akaa.fi/


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Maanlaajuisesti tulkkaus- ja käännöspalveluja tuottavan yhtiön liiketoiminta

Yhtiö tuottaa tulkkaus- ja käännöspalveluja maanlaajuisesti.Tulkkauspalveluja tarjotaan lähes kaikissa viranomaisten tarvitsemissa maahanmuuttajakielissä.Kaikki tarvittavat tulkkaus- sekä käännöspalvelut tuotetaan kustannustehokkaasti ja nopeasti.Yhtiön tulkit sekä kääntäjät ovat alansa parhaita ja työn laatu sekä nopea toimitus varmistavat asiakaskunnan tyytyväisyyden sekä uudet tilaukset.Yhtiön kilpailutekijöitä ovat maine, tunnettuus, nopeus ja laatu.Nykyisenkaltainen liiketoiminnan harjoittaminen edelly...

Katso lisätiedot

Nuohousalan yritys hyvällä asiakaskunnalla ja loistavalla logolla!

Nuohousalan yrityksen liiketoiminta  jolla hyvä asiakasrekisteri ja maine, sekä mainio toiminimi!Liiketoiminta sisältää kaiken toimintaan tarvittavan työvälineistön sekä vuosimallin 2019 pakettiauton (ajettu 69 000 km). Tästä alalla jo toimivalle hyvä lisäansainta mahdollisuus tai alalle tulossa olevalle valmis paketti aloittaa hommat yrittäjänä.Myyjä sitoutuu kilpailukieltoon. ...

Katso lisätiedot

Viro- ja EU-asiakkaita palveleva verkkokauppayritys, joka käyttää vientimyyntikanavia.

Yritys välittää tavaroita asiakkaille verkkokaupan ostoympäristön kautta tehden yhteistyötä useiden eri Euroopan maiden suurten ja pienten jakelijoiden, yhteistyökumppaneiden kanssa, pystyen tarjoamaan asiakkailleen (jotka ovat yksityishenkilöitä, pieniä, keskisuuria ja suuria yrityksiä) ja valtion laitokset) yli 2,7 miljoonaa erilaista kodinkonetta, elektroniikkaa ja tietotekniikkatuotetta reaaliajassa.Suurimmat tavararyhmät ovat kodinkoneet (pesukoneet, jääkaapit, keittiökoneet), näytöt, kuulokkeet, hiire...

Katso lisätiedot

Myydään eristysliikkeen liiketoiminta

Yhtiön päätoimialana on eristysliike sekä lvi-alan työt, peltityöt ja pellit.Yhtiö työllistää 30 eristysalan ammattihenkilöä ja lisäksi kolme henkilöä toimii hallintotehtävissä.Teollisuuseristysalan asiakkaita ovat perinteisesti eri toimialojen prosessiteollisuuslaitokset ja energian tuotantolaitokset.LVI-eristyksiä urakoivat yhtiöt tarjoavat palveluja perinteisesti rakennusalalle. Yhtiön asiakkaina ovat Suomen suurimmat teollisuuseristysalan toimijat, kuten Kafer, Arme ja Kymsol.Yhtiön kotipaikkaunta on He...

Katso lisätiedot