Halutaan myydä
Myydään suutarin liikke/laukkukauppa

Kohdenumero FK65705
Hintapyyntö 60 760
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 1
MYYDÄÄN!
27 vuotta Akaan Toijalassa toiminut ja hyvästä asiakastyytyväisyydestä tunnettu Akaan suutari etsii yritykselleen jatkajaa eläköitymisen vuoksi.
Liiketila sijaitsee keskeisellä ja helposti saavutettavissa olevalla paikalla Toijalan torin kupeessa. Liikkeen edessä on parkkipaikkoja ja liikkeeseen on esteetön pääsy. Asiakaskunta muodostuu paikallisista ja lähikuntien asukkaista ja yrityksistä.
Valoisa ja hyvin varusteltu liiketila on helposti muunneltavissa erilaisiin tarpeisiin. Tällä hetkellä liiketila on jaettu myymälä- ja työskentelytilaksi, sosiaalitilaksi ja varastoksi. Sosiaalitiloista löytyy pieni keittiö ja wc.
Yrityksen myynti sisältää kaiken tarvittavan liiketoiminnan jatkamiseen: laadukkaat koneet, myytävät tuotteet, luotettavat toimittajasuhteet, yhteystiedot, kalusteet ja tarvikkeet. Myös yrittäjän tuen ja avun tarpeen mukaan, jotta yrityksen uusi jatkaja pääsee työhön käsiksi mahdollisemman kevyesti.
Liiketila on kooltaan 107m2. Tila on mahdollista vuokrata tai ostaa omaksi. Vuokra tällä hetkellä noin.1000€/kk (vesi ja sähkö kulutuksen mukaan).
Yrityksen myyntihinta 49000€ alv.0%
Jos olet suunnnitellut suutariksi ryhtymistä, olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä. Lisätietoja puhelimitse tai tule paikan päälle katsomaan.
yrittäjä: Akaan Suutari, Taina Elfvengrén-Laaksonen
Y-tunnus: 11322494
puhelinnumero: (03) 542 4059
sähköposti: [email protected]
osoite: Kurkelantie 1, 37800 Toijala
Akaa on kotoisa, 16 500 asukkaan muuttovoittokaupunki. Kehittyvä kunta hyvien yhteyksien varrella (20 minuuttia Tampereelle ja Hämeenlinnaan).
https://akaa.fi/


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä teollisuuden kunnossapito- ja huoltopalveluja tekevä liiketoiminta

Yritys on erikoistunut tarjoamaan korkealaatuisia huolto- ja mekaanisen kunnossapidon palveluita teollisuuden asiakkaille. Yritys toimii myös tilauskonepajana, jossa se toteuttaa asiakkaiden tarvitsemia teräsrakenteita sekä hitsaus- ja korjaustyöt sertifioidulla ammattitaidolla.Yrityksen asiakkaina on merkittäviä suuryrityksiä eri puolella Suomea. Yrityksen palvelut kattavat laajan kirjon teollisuuden kunnossapitotöitä, ja yritys on erityisen vahva ennakoivan kunnossapidon alalla. Yrityksessä panostetaan ja...

Katso lisätiedot

Yksi Viron vanhimmista luonnontuotteiden kauppaketjuista ja verkkokaupoista

Yrityksen visiona on olla Virossa luotettava ekotuotteita myyvä yritys, joka arvostaa asiakkaita, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita. Yritys on suurimman osan tuotevalikoimastaan ​​maahantuoja, harjoittaen sekä vähittäis- että tukkumyyntiä. Kansainvälisten yritysten tapauksessa tavarantoimittajat ovat enimmäkseen yksinoikeudellisia ja pitkäaikaisia ​​kumppaneita. Yrityksellä on 4 myymälää, verkkokauppa ja tukkumyynti. Suurin potentiaali olisi tukku- ja verkkokaupassa. ...

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla Vammalan keskustassa 548 m2 liiketila katutasossa, esim ravintolaksi

Rakennus on rakennettu 1985, se on tältä osalta yksikerroksinen liiketalo ja sijaitsee omalla tontilla Vammalan keskustassa. Huoneistossa on aiemmin toiminut monipuolinen iltaravintola ja baari, tiloissa on hieno esiintymislava ja -kalustus (valaistus, äänentoisto). Kiinteistökaupan yhteydessä on mahdollisuus saada veloituksetta muutakin ravintolatoimeen liittyvää kalustusta. Aloittavaa ravintolayrittäjää autetaan mahdollisuuksien mukaan tarvittaessa, kohtuullisessa määrin (n. 20 tuntia) esim. toimittaja- j...

Katso lisätiedot

Infrarakenteiden huolto- ja korjauspalvelut

Yritys tekee mm. väylähoitoa, ympäristönhoitoa, liikennejärjestelyjä, asfalttipaikkauksia. Sijainti sisäisessä Suomessa kasvukeskuksen talousalueella. Yritys tekee 1,2 miljoonan euron liikevaihdolla käyttökatetta noin 220 000 euroa. Yrityksellä suuria asiakkaita, joiden mukana kasvu uusille markkina-alueille on mahdollista. ...

Katso lisätiedot