Halutaan myydä
Myydään suutarin liikke/laukkukauppa

Kohdenumero FK65705
Hintapyyntö 60 760
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 1
MYYDÄÄN!
27 vuotta Akaan Toijalassa toiminut ja hyvästä asiakastyytyväisyydestä tunnettu Akaan suutari etsii yritykselleen jatkajaa eläköitymisen vuoksi.
Liiketila sijaitsee keskeisellä ja helposti saavutettavissa olevalla paikalla Toijalan torin kupeessa. Liikkeen edessä on parkkipaikkoja ja liikkeeseen on esteetön pääsy. Asiakaskunta muodostuu paikallisista ja lähikuntien asukkaista ja yrityksistä.
Valoisa ja hyvin varusteltu liiketila on helposti muunneltavissa erilaisiin tarpeisiin. Tällä hetkellä liiketila on jaettu myymälä- ja työskentelytilaksi, sosiaalitilaksi ja varastoksi. Sosiaalitiloista löytyy pieni keittiö ja wc.
Yrityksen myynti sisältää kaiken tarvittavan liiketoiminnan jatkamiseen: laadukkaat koneet, myytävät tuotteet, luotettavat toimittajasuhteet, yhteystiedot, kalusteet ja tarvikkeet. Myös yrittäjän tuen ja avun tarpeen mukaan, jotta yrityksen uusi jatkaja pääsee työhön käsiksi mahdollisemman kevyesti.
Liiketila on kooltaan 107m2. Tila on mahdollista vuokrata tai ostaa omaksi. Vuokra tällä hetkellä noin.1000€/kk (vesi ja sähkö kulutuksen mukaan).
Yrityksen myyntihinta 49000€ alv.0%
Jos olet suunnnitellut suutariksi ryhtymistä, olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä. Lisätietoja puhelimitse tai tule paikan päälle katsomaan.
yrittäjä: Akaan Suutari, Taina Elfvengrén-Laaksonen
Y-tunnus: 11322494
puhelinnumero: (03) 542 4059
sähköposti: [email protected]
osoite: Kurkelantie 1, 37800 Toijala
Akaa on kotoisa, 16 500 asukkaan muuttovoittokaupunki. Kehittyvä kunta hyvien yhteyksien varrella (20 minuuttia Tampereelle ja Hämeenlinnaan).
https://akaa.fi/


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Siivousliike, erikoissiivoukset

Yrityksen toiminta keskittyy erikoissiivouksiin, joissa sillä on merkittäviä kilpailuetuja.Markkina-alueena on lähtökohtaisesti koko Suomi.Yritys on erittäin kannattava ja sitä se on ollut koko sen toimintansa ajan....

Katso lisätiedot

Menestyvä metallituotteiden valmistaja, jolla pitkäaikainen kannattava liiketoiminta.

Yrityksellä on tooimivat tuotantotilat ja osaava henkilöstö.Sen toiminta on kannattavaa ja sillä on pitkä menestyksekäs historia.Yritys on omalla markkina-alueellaan tunnettu ja sen imago markkinoilla on hyvä.Tuotantokapasiteetti mahdollistaa ilman lisäinvestointeja vähintäänkin tuplaamaan toiminnan volyymin....

Katso lisätiedot

Euroopassa ja Skandinaviassa tunnustettu massiivipuuhuonekalujen valmistaja

Yrityksen päätoimiala on massiivipuuhuonekalujen (mänty ja tammi) suunnittelu ja valmistus. Myös tuotenäytteiden valmistus ja uusien materiaalien/teknologioiden testaus.Suurin osa tuotevalikoimasta on massiivipuisia ruokailu-, olohuone- ja makuuhuonekalusteita.Yhtiön yhteistyökumppaneita ja myyntikanavia ovat suuret huonekaluliikkeet Saksassa ja Skandinaviassa (Tanska, Norja, Ruotsi). Myyntityö Saksassa ja Skandinaviassa järjestetty agenttien kanssa.Yhtiö omistaa nykyaikaiset tuotantorakennukset, lisäinves...

Katso lisätiedot

Huipputuottava energiaratkaisujen myyntiin ja toteutukseen keskittyvän yrityksen liiketoiminta

Myydään Länsi-Suomessa toimivan todella hyvätuottoisen energiaratkaisujen myyntiin ja asennuksiin keskittyvän menestyksekkään yrityksen liiketoiminta tarjousten perusteella. Talotekniikka-alan yritys myy ja toteuttaa energiaratkaisuprojektit yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille eri toteutustavoilla niin lämmitykseen kuin viilennykseen liittyen. Yritys hyödyntää asentamissaan energiaratkaisuissaan yleisimpiä tunnettuja ja haluttuja ekologisia energiaratkaisuja. Yritys myös huoltaa laaja- alaise...

Katso lisätiedot