Halutaan myydä
Moderni ja menestyvä lemmikkihotelli

Kohdenumero FK59387
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Länsi-Suomi
Myynnissä nyt vakaan aseman markkinoilla omaava lemmikkihotelli/eläinhoitola. Matkustamisen jälleen lisääntyessä palveluiden kysyntä kasvaa räjähdysmäisesti.

Kauppaan kuuluu yrityksen liiketoiminta, asiakasrekisteri, tunnukset, eri markkinointisivustot, domain sekä toimintaan liittyvät kalusteet ja tarpeisto eri eläinlajeille. Eläinten viihtyvyyteen on panostettu runsaasti ja asiakkaat voivat turvallisin mielin jättää sinne lemmikkinsä. Toimitiloihin kuuluvat erilliset tilat koirille ja kissoille, keittiö, pesutilat ja varastoa. Lisäksi eläinten ulkoiluttamiseen ja vapaaseen liikkumiseen on järjestetty erinomaiset mahdollisuudet. Tilat täyttävät korkeimmatkin vaatimukset niin sisällä kuin ulkona. Tila taipuu perushoitolasta aina hemmotteluhotelliksi. Sijainti on rauhallisella alueella, joten ei ole pelkoa, että ympäristön äänet häiritsisivät eläinasukkaita.

Toiminta tapahtuu isolla tontilla, joka mahdollistaa lisätilojen rakentamisen nykyiseen tai muuhun toimintaan.

Tiloissa voidaan harjoittaa myös oheistoimintaa kuten turkinhoitoa, hierontaa tai alaan liittyvää koulutus- ja jälleenmyyntitoimintaa. Yritystoiminta sopii erittäin hyvin sellaiselle, joka jo nyt on työssään tai harrastuksissaan tottunut käsittelemään eläimiä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta.

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta....

Katso lisätiedot

Laadukkaita kotihoidon palveluita tarjoava sosiaali- ja terveysalan yritys

Yritys tarjoaa kotihoitoa sekä vanhus- ja vammaispalveluja. Perusajatuksena palvelussa on tarjota kiireetöntä ja yksilöllistä apua arjen askareisiin kunkin asiakkaan tarpeen mukaan. Yrityksen painopisteenä on seniori-ikäiset sekä vamman tai sairauden takia apua tarvitsevat henkilöt. Yritys on hyväksytty alueen palvelusetelituottajaksi....

Katso lisätiedot

Kehitä toimiva liikelahjayritys verkkokaupaksi

Pitkään toiminut liikelahjayritys etsii jatkajaa. Yritys on toiminut viime vuodet verkkokatalogien avulla myyden mainoslahjoja, yrityslahjoja ja työvaatteita. Uusi yrittäjä voi lähteä kehittämään yrityksen toiminnan moderniksi verkkokaupaksi ja kasvattaa liikevaihtoa tekemällä aktiivisesti myyntityötä. Liiketoimintakauppaan sisältyvät nykyiset asiakassuhteet, hyvät suhteet sekä ulkomaisiin että kotimaisiin tavarantoimittajiin, laaja asiakasreksiteri ja logo-pankki, kotisivut ja domain. Liiketoimintaa on mah...

Katso lisätiedot

Hiljattain remontoitu ravintola Tallinnan vanhassakaupungissa Viru-kadulla

Hiljattain remontoidussa ravintolassa on hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta....

Katso lisätiedot