Halutaan myydä
Pohjanmaan Eläinkeskus

Kohdenumero FK59387
Hintapyyntö 145 000
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 1,5
Myynnissä nyt vakaan aseman markkinoilla omaava lemmikkihotelli/eläinhoitola. Hoitola on käytössä ympäri vuoden. Merkittävin asiakasryhmä ovat yksittäiset ihmiset, jotka tuovat lemmikkinsä hoitoon.

Suurin osa asiakkaista tulee Etelä-Pohjanmaan, Satakunnan ja Rannikko-Pohjanmaan alueilta, mutta hoitolan hyvän tunnettuuden vuoksi myös muualta päin Suomesta. Edellä mainitusta johtuen tilojen käyttöaste on erittäin korkea.

Kauppaan kuuluu yrityksen liiketoiminta, asiakasrekisteri, tunnukset, eri markkinointisivustot, domain sekä toimintaan liittyvät kalusteet ja tarpeisto eri eläinlajeille. Eläinten viihtyvyyteen on panostettu runsaasti ja asiakkaat voivat turvallisin mielin jättää sinne lemmikkinsä. Toimitiloihin kuuluvat erilliset tilat koirille ja kissoille, keittiö, turkinhoitotilat ja varastoa. Lisäksi eläinten ulkoiluttamiseen ja vapaaseen liikkumiseen on järjestetty erinomaiset mahdollisuudet. Tilat täyttävät korkeimmatkin vaatimukset niin sisällä kuin ulkona. Tila taipuu perushoitolasta aina hemmotteluhotelliksi. Sijainti on rauhallisella alueella, joten ei ole pelkoa, että ympäristön äänet häiritsisivät eläinasukkaita.

Toiminta tapahtuu isolla tontilla, joka mahdollistaa lisätilojen rakentamisen nykyiseen tai muuhun toimintaan. Tilat täyttävät kaikki energiatehokkuusvaatimukset. Lämmitysmuotona ilma-vesilämpöpumppu. Remonttitarpeita ei ole tiedossa.

Tiloissa voidaan harjoittaa myös oheistoimintaa kuten turkinhoitoa, hierontaa tai alaan liittyvää koulutus- ja jälleenmyyntitoimintaa. Yritystoiminta sopii erittäin hyvin sellaiselle, joka jo nyt on työssään tai harrastuksissaan tottunut käsittelemään eläimiä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Johtava siivousliike Virossa

Vuonna 1993 perustettu kiinteistönhoidon täyden palvelun ammattiosaaja, johtava siivousliike Virossa....

Katso lisätiedot

Yksi Viron vanhimmista luonnontuotteiden kauppaketjuista ja verkkokaupoista

Yrityksen visiona on olla Virossa luotettava ekotuotteita myyvä yritys, joka arvostaa asiakkaita, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita. Yritys on suurimman osan tuotevalikoimastaan ​​maahantuoja, harjoittaen sekä vähittäis- että tukkumyyntiä. Kansainvälisten yritysten tapauksessa tavarantoimittajat ovat enimmäkseen yksinoikeudellisia ja pitkäaikaisia ​​kumppaneita. Yrityksellä on 4 myymälää, verkkokauppa ja tukkumyynti. Suurin potentiaali olisi tukku- ja verkkokaupassa. ...

Katso lisätiedot

Verkko- ja älypuhelinsovellus automaattiseen työajanlaskentaan, joka on kehitysvaiheessa

Verkkopohjainen ajanotto ja Android-alustalle pohjautuva sovellus on valmistunut.Toiminta Internet-pohjaista, eli rajattomat markkinat. Yrityksen fyysisellä sijainnilla ei ole strategista merkitystä.Valitettavasti omistajilla ei ollut tarpeeksi rahoitusta projektin loppuun saattamiseen voidakseen aloittaa tuotteen markkinoinnin.Tärkeimmät keskeneräiset työt: Androidin modernisointi, iOS:n loppukehitys, markkinointi....

Katso lisätiedot

Lasitusalan yritys, joka on toiminut menestyksekkäästi jo useita vuosikymmeniä

Yhtiö palvelee Uudenmaan alueella sijaitsevassa toimipisteessään yksityishenkilöitä ja yrityksiä lasitukseen liittyvissä tarpeissa.Palveluihin kuuluvat perinteiset ikkuna- ja tuulilasiprojektit sekä laajemmat ratkaisut suunnittelusta toteutukseen asti.Asiakaskunta koostuu sekä yksityis- että yritysasiakkaista ja yhtiö on vakuutusyhtiöiden suosittelema.Toimintaa harjoitetaan useiden vuosikymmenten kokemuksella. Yhtiön vahvuuksia ovat kokemus, monipuolisuus, joustavuus sekä nykyaikainen konekanta. Liiketoimin...

Katso lisätiedot