Halutaan myydä
Kannattava pienvarasto myynnissä Porvoossa

Kohdenumero FK59501
Hintapyyntö 1
Liikevaihto 115000
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Itä-Uusimaa
Henkilöluku 1
Hoi sijoittajat! Etsitkö tuotoa rahoillesi vai haluatko liittää pienvaraston osaksi toimivaa varastoketjua?

Kannattava varastobisnes on oivallinen sijoitus. Riskit ovat pienemmät kuin asuntosijoituksessa ja vaiva vähäisempi. Sen sijaan tuotto on suurempi.

Nyky-Suomessa riittää tavaraa. Kaikkea ei voi eikä halua kierrättää tai heittää pois. Lisäksi elämäntilanteet vaihtelevat, ja toisinaan on hyvä varastoida, kun ei heti tiedä, mitä tehdä. Varastojen tarve on ja pysyy.

Nyt olisi Itä-Uudellamaalla myynnissä kannattava pienvarasto, jonka pyörittämiseen ei tarvitse paljon henkilöstöä. Varaston voi ostaa ketjuun tai sitten sen voi säilyttää itsenäisenä. Nyt se on yksityisomistuksessa.

Myynnissä oleva Varastopark myydään liiketoiminnan sekä synnytetyn asiakaskunnan kera. Liiketoiminta tuottaa reilusti yli 10 % vuodessa.
Varastopark-konseptissa on kamerakulunvalvona sekä puheliovikulkujärjstelmät, joista voidaa seurata asiakkaiden käynnit.
Prepaid-liittymät eivät toimi, ja ilman asiakkaan tapaamista ei tehdä vuokrasopimusta. Jokaisen vuokraajan henkilökortit valokuvataan vuokrasopiḿuksen liitteeksi, ja pelkkää pankkitunnistetta ei hyväksytä, koska silloin ei voi tietää, kuka oikeasti vuokraa varaston. Käteistä rahaakaan ei vastaanoteta. Myydään siis turvallisuutta.

Neljän edellisen vuoden liikevaihdon keskiarvo on ollut reilusti yli 115 000 euroa.

Varastopark sijaitsee kiinteistöyhtiön omalla tontilla. Kiinteistöyhtiössä vastiken 1,90 e/neliömetri, mikä sisältää isännöinin ja muut yhtiöön kuuluvat maksut. Kaukolämpömaksut maksetaan erikseen kulutuksen mukaan. Ne ovat olleen noin 4000 e vuodessa.

Rakennusoikeutta voinee kiinteistöosakeyhtiön muilta omistajilta noin 100 krm2.

Myynnin kohteena ovat Kiinteistöosakeyhtiö Itätuulentien 9 osakkeet C1, C2, C3, C4 erilliskaupalla, joiden myötä tulevat vuokratilat asiakkaineen, täysine oikeuksineen, verkkosivut ja puhelinnumero. Kauppaan kuuluvat myös muunneltavat teräsrakenteiset vuokrakopit tiloissa C1, C2, C3, C4 sekö 1. ja 2. kerroksen teräsvälipohjat 250 kg/neliömetri, teräs- sekä puuportaat, kaksi pinkkanostinta, valvontalaitteet, kulunvalvonta- ja seurantajärjestelmät sekä vuokraustilan kalusteet.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä. Tulemme mielellämme esittelemään yritystä paikan päälle ja keskustelemaan.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Rakennusalan erikoistyöt Keski-Suomessa

Yritys tekee vaativia erikoisrakennuskohteita, kuten siltakorjauksia (2/3). Lisäksi yritys tekee myös kiinteistöjen muutostöitä (1/3)....

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava toimistotarvikeliike Turun naapurikunnassa

Yrityksellä on pitkäaikaiset, vuosikymmenten mittaiset, kontaktit merkittäviin tavarantoimittajiin ja sitä kautta sen tarjonta on monipuolista ja laadukasta (tunnetut tuotemerkit ja yli 3000 tuotenimikettä).Liiketila sijaitsee aivan kaupungin kaupallisessa keskustassa katutasolla, jossa sen tavoitettavuus on hyvä.Myymälän lisäksi yrityksellä on toimiva verkkokauppa, joka mahdollistaa markkina-alueen paikallisuutta isomman koon.Toimintaa on pyörittänyt yksi palkattu henkilö, joskin nykyisin yrityksen omistaj...

Katso lisätiedot

Monipuoliset mahdollisuudet omaava tunnettu turkulainen lounas- ja tilausravintola

Ravintola harjoittaa lounas- ja tilausravintolatoimintaa ajanmukaisissa ravintolatiloissa. Sen toiminta perustuu oman valmistuskeittiön tuottamiin monipuolisiin ja aikaansa seuraaviin tuotteisiin. Omalla henkilöstöllä toimien se on suosittu lounaspaikka ja markkinoilla tunnettu ja hyvin arvostettu juhlien ja muiden tilaisuuksien pitopaikka....

Katso lisätiedot

Rakennussuunnittelun ja valvonnan hyvämaineinen asiantuntijayritys

Rakennus- ja rakennesuunnittelua ja valvontaa, rakennuttamista ja sopimusvalvontaa, vastaavan mestarin palvelut, kuntotarkastukset ja -tutkimukset sekä haitta-ainetutkimukset....

Katso lisätiedot