Halutaan myydä
Suolahuone, 2 kpl, yhdessä tai erikseen

Kohdenumero FK54701
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Etelä-Suomi
Suolahuonehoito on kasvattamassa suosiotaan täydentävänä hoitomuotona lääketieteen rinnalla. Yhä useampi lääkäri ohjaa asiakkaansa suolahuonehoitoon saamaan lisäapua hengitystie- tai ihosairauksiin. Suolahuonehoito on tunnettu myös urheilijoiden ja äänenkäytönammattilasiten keskuudessa. Tällä hetkellä Suomessa löytyy jokunen suolahuonehoitola, mutta pääsääntöisesti suolahuoneet ovat jonkin hoitolan, liikuntakeskuksen, kylpylän tai hotellin yhteydessä. Maailmalla suolahuoneita löytyy myös sairaaloista.

Salt and Champagne -konsepti on syntynyt 2019 keväällä, ensimmäinen (ja tällä hetkellä ainoa) avasi ovensa elokuussa 2019 Helsingin ydinkeskustassa. Muutto on edessä uusiin tiloihin, siksi kaksi huonetta on myytävänä. Huoneet myydään joko kokonaan uudelle yrittäjälle, joka rakentaa oman konseptinsa, tai sitten franchising -yrittäjälle, joka saisi valmiin konseptin ja taustatuen yrittäjyydelleen. Salt and Champagne voi toimia toisen yrityksen, kuten hoitola, sisällä. Salt and Champagnen brändi luo ylellisen, tyylikkään ja palvelevan kuvan perinteiseen hoitomuotoon.

Myynnissä on nyt 2 eri kokoista kotimaista suolahuonetta Salt and Champagne -konseptilla tai ilman. Huoneet ovat kahdelle ja neljälle hengelle, ne myydään myös erikseen. 2 hengen huone ei ole ollut suolahuonekäytössä, joten sen generaattori on täysin käyttämätön. Isomman huoneen generaattoria on käytetty alle 15 kertaa.

Pienemmän huoneen ostohinta oli 9.920,00€ käyttökuntoon saatettuna, suuremman 12.400,00€. Hinnat sisältävät alv 24%. Myydään tarjousten perusteella.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Viroon rekisteröity ilmailuyritys, joka tarjoaa erilaisia ​​lentotöitä helikoptereilla

Yhtiö omistaa Robinson 44 Raven I -helikopterin.Viron liikennelautakunta on myöntänyt yhtiölle EASA AOC -lentoluvat (matkustajakuljetukset) ja erityistyöluvat SPO (korkean riskin lennot). Yhtiön AOC-, SPO-luvat ovat myös Suomen, Latvian ja Liettuan ilmailuviranomaisten hyväksymiä.SPO:n suunnassa päätehtävät ovat voimalinjojen tarkastukset, puiden oksien sahauslennot voimalinjojen läheltä, erilaiset ripustusmuovin nostotoimenpiteet, hätälennot, valokuva- ja kuvauslennot. AOC:n suunnan päätyöt ovat taksi- ja ...

Katso lisätiedot

Menestyvä lounasravintola myynnissä Turun talousalueella hyvään hintaan

Turun talousalueella myytävänä toimiva laadukas moderni lounasravintola erinomaisella sijainnilla. Yritys toimii uudehkoissa vuokratiloissa.Yritys on keskittynyt lähinnä lounas- ja ruokaravintolaliiketoimintaan mutta tekee jonkin verran myös catering -palveluja yritysasiakkaille. Myös aamulla ja aamupäivällä palveluvalikoimissa on aamupalaa sekä kahvilapalvelut. Nykyinen toiminta mahdollistaa yrittäjälle kevyen työkuorman ja hyvän tulostason. Mikäli kuitenkin kiinnostusta on liiketoiminannan ja tuloksen ka...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla tasaista tulosta tekevä, kannattava ja hyvämaineinen venetarvikkeiden liiketoiminta. Jos sinulla on kova into toimia venealalla ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava alusta. Tästä uuden yrittäjän on helppo jatkaa tai kehittää toimintaa edelleen.

Yrityksen toiminta on myydä venevalmistajille ja venetarvikkeiden jälleenmyyjille sekä veneilyn harrastajille korkealaatuisia vene ja veneilytarvikkeita kattavasta valikoimasta. Yrityksellä on erittäin hyvä maine pääkaupunkiseudulla ja yrityksen brändi on veneilijöille tuttu. Yrityksen myynti tapahtuu perinteisen tukkumyynnin lisäksi omissa myymälöissä ja verkkokaupassa. Myymälöiden määrää voi supistaa koska osa myynnistä voidaan siirtää verkkokauppaan. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business et...

Katso lisätiedot

Myydään pitkän historian omaava lihanjalostusteollisuusyritys Pohjois-Italiasta

Yritys on keskittynyt salamin ja makkaran tuotantoon. Toinen tärkeä toimiala on tyypillisten italialaisten liha- ja kalaruokien tuotanto.Nykyään italialaiselle ruoalle ja "valmiille aterioille" on suuri kansainvälinen kysyntä.Vahvuudet:- Suuri tuotantokapasiteetti- Yrityksellä on pitkä historia (yli 50 vuotta)- Hyvä maine markkinoilla- Toimiva kokenut organisaatio...

Katso lisätiedot