Halutaan myydä
Pikasuutari ja avainpalvelu Alajärvellä

Kohdenumero FK60126
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 45-50 000 €
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 1
Myynnissä eläkkeelle siirtymisen vuoksi 28 vuotta toiminut suutariliike. Kauppaan sisältyy toimivat koneet ja varasto sekä luopuvan yrittäjän opastus työn alkuun.

Yrityksen laajaan palveluvalikoimaan kuuluu mm. : vetoketjujen ja kenkien korjaustyöt, avain- ja kilpivalmistus sekä tukipohjallisten ja muitten erikoistuotteiden myyntiä. Liike sijaitsee helposti saavutettavissa olevassa kauppakeskuksessa, jossa toimii myös muita erikoisliikkeitä ja jossa on jatkuva tasainen asiakasvirta. Yritys on paikkakunnan ainoa alallaan ja asiakkaita tulee myös lähikunnista.

Yritys sopii erityisesti ihmisten parissa viihtyvälle kädentaitoiselle henkilölle, joka ensisijaisesti haluaa työllistää itsensä. Voit tulla tutustumaan liikkeeseen Kauppakeskus Maxiin tai soittaa suoraan yrittäjälle puh. 0400 569 771 ja kysyä lisää.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään Lauhansarven Luontomatkailukeskus

Liiketoiminnat muodostuvat ravintolan toiminnasta, huviloiden vuokraustoiminnasta sekä Kangasjärven leirintäalueen liiketoiminnasta Tärkeä osa liiketoimintaa on majoitusmyynti, vuokraus ja hoito. Alueella on kahdeksan lomahuvilaa, joissa noin 50 vuodepaikkaa. Huvilat ovat ympärivuotisessa käytössä. Varaukset onnistuvat helposti verkkokaupan kautta.Ravintola valmistaa tilauksen mukaisia herkkuja juhliin, kokouksiin ja muihin ruokailuretkiin. Ravintolapalveluun kuuluu mm. sauna- ja mökkiruokailu, maastoruokai...

Katso lisätiedot

Menestyvä autokorjaamo ja -pesula Pohjanmaalla

Jo vakiintunut autokorjaamo ja -pesula on perustettu 2014. Pienimuotoinen rengashotelli toimii myös samoissa tiloissa - tätä osaa voisi laajentaa. Yrittäjä ei ole itse työskennellyt yhtiössä vaan pelkästään nostanut osinkoa. Tämä antaa tulevalle yrittäjälle oivan mahdollisuuden nostaa itsellensä sekä palkkaa että osinkotuottoa. Korjaamopalveluista tulee noin 40 % liikevaihdosta, rengashotellista 10 % ja loput, noin puolet, pesulasta....

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla Sports Bar -ravintolan koko osakekanta. Ravintola sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Mall of Triplassa.

Ravintola on osa isompaa ravintolaryhmää ja haluaa ensinnäkin löytää sopivan franchising yrittäjän. Ravintolalla on tunnettu Sports Bar nimi, joka on toiminut Triplassa jo neljä vuotta. Ravintolalla on a-oikeudet. Kauppaan kuuluu sekä irtaimisto että neljä vuotta vanha keittiö kalusteineen. Asiakastiloissa on ilmastointi, valvontakamerat ja kuva- sekä äänentoistolaitteet. Ravintolassa on 209 asiakaspaikkaa sekä kesällä 60 paikkainen terassi. Asiakastila on noin 400 neliötä, keittiö- ja varastotila on noin 2...

Katso lisätiedot

Erinomaisen tuottava ja hyvin hoidettu muovituotteiden valmistaja Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, nopeasta toiminnasta, joustavuudesta ja luotettavuudesta....

Katso lisätiedot