Halutaan myydä
Myydään teollisuusyritys, jolla omia patentoituja tuotteita

Kohdenumero FK54725
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto alle 1 Meuroa
Toimiala Metallituotteiden valmistus
Sijainti Koko Suomi
Myydään teollisuusyritys, jolla omia patentoituja tuotteita

Yritys valmistaa tuotteita rakennus-, LVI- ja sähköteollisuuden tarpeisiin. Markkinan koko on kasvava putkiremonttien, sähköremonttien, energiasaneerauksien ja uudisrakentamisen mukaisesti.

Yrityksellä on laaja asiakaskunta, kattava valmistus- ja toimittajaverkosto sekä vahvasti kasvava asema markkinoilla. Yritys tekee suoraa b2b-kauppaa mm. suurten rakennusliikkeiden kanssa.

Tuotteiden vientimahdollisuudet ovat erinomaiset sekä nopeasti toteutettavissa. Tuotteille on jo kysyntää mm. Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa.

Yrityksen toiminta ei ole paikkaan sidonnainen, sen voi siirtää osaksi omaa tuotantoa.

Tässä yrityksessä on upea mahdollisuus jo toimivalle yritykselle lisätä myyntiä tai laajentaa tuote- ja markkina-aluettaan.

Myös Aloittavalle yrittäjälle tai yritystoiminnasta kiinnostuneelle tässä on loistava mahdollisuus päästä helposti omilla tuotteilla merkittävän kokoiseen markkinaan kiinni.

Yritys myydään kokonaan tai osittain.

Kysy lisätietoja


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä Päijät-Hämeen maakunnassa luonnonkauniilla paikalla sijaitseva korkeatasoinen hotelli-ravintola

Myynnissä yksityinen perheomisteinen hotelli järven rannalla kauniin luonnon ympäröimänä.Hotellissa on 119 huonetta, joissa jokaisessa on oma parveke tai patio, sekä 2/3 huoneista on näkymä vesistöön. Eritasoisia huoneita on neljässä eri kategoriassa: standard- ja superior-huoneita, junior suite sekä kaksi suitea. Lisäksi hotellissa on korkeatasoinen aikuiseen makuun suunniteltu kylpylä. Spa-osastolla mm. suolahuone sekä rentoutumistila lämmitettävine tuoleineen. Ravintolaosasto käsittää 450 asiakaspaikka...

Katso lisätiedot

Saneerausprojektien ikkunoiden, ikkunakehysten ja ovien tuotantoon erikoistunut tehdas

Yhtiö harjoittaa puisten ikkunoiden ja ovien valmistusta ja myyntiä. Noin 70 % tuotannosta on remontoitavien kohteiden tuotteita ja erikoisratkaisuja, jotka eivät sovellu massatuotantoon. Yrityksen tuotteilla on CE-merkki. Tuotannosta 95 % menee vientiin Suomeen. Pääasiakkaita ovat rakennustarvikeliikkeet, lasitusyritykset, rakennusliikkeet, yksityiset rakentajat. Tuotantoa vielä lisäämällä sekä tehostamalla on tilojen puolesta mahdollisuus kasvattaa huomattavasti tuotantoa. Yhtiö omistaa tontin kooltaan 9,...

Katso lisätiedot

Länsi-Suomessa huikea hiekkarantainen virkistyskeskus huomattavalla majoituskapasiteetilla ja mahdollisuuksilla

Mökkimajoitusta erilaisissa ja erikokoisissa mökeissä, caravan-alue, isot monipuoliset kokoustilat, lounasravintola, uimarantaa, saunoja huikeassa ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. ...

Katso lisätiedot

Arvostettu, kansainvälisestikin toimiva laadukkaiden metalli- ja muoviosien valmistaja

Toiminta muodostuu metallin levyosatöistä ja koneistuksesta, sekä muovin ruiskupuristus- ja kokoonpanotöistä merkittäville suomalaisille ja kansainvälisille konevalmistajille. Yhtiöllä merkittävät toimittajasopimukset johtaviin alan asiakkaisiin....

Katso lisätiedot