Halutaan myydä
Myydään teollisuusyritys, jolla omia patentoituja tuotteita

Kohdenumero FK54725
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto alle 1 Meuroa
Toimiala Metallituotteiden valmistus
Sijainti Koko Suomi
Myydään teollisuusyritys, jolla omia patentoituja tuotteita

Yritys valmistaa tuotteita rakennus-, LVI- ja sähköteollisuuden tarpeisiin. Markkinan koko on kasvava putkiremonttien, sähköremonttien, energiasaneerauksien ja uudisrakentamisen mukaisesti.

Yrityksellä on laaja asiakaskunta, kattava valmistus- ja toimittajaverkosto sekä vahvasti kasvava asema markkinoilla. Yritys tekee suoraa b2b-kauppaa mm. suurten rakennusliikkeiden kanssa.

Tuotteiden vientimahdollisuudet ovat erinomaiset sekä nopeasti toteutettavissa. Tuotteille on jo kysyntää mm. Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa.

Yrityksen toiminta ei ole paikkaan sidonnainen, sen voi siirtää osaksi omaa tuotantoa.

Tässä yrityksessä on upea mahdollisuus jo toimivalle yritykselle lisätä myyntiä tai laajentaa tuote- ja markkina-aluettaan.

Myös Aloittavalle yrittäjälle tai yritystoiminnasta kiinnostuneelle tässä on loistava mahdollisuus päästä helposti omilla tuotteilla merkittävän kokoiseen markkinaan kiinni.

Yritys myydään kokonaan tai osittain.

Kysy lisätietoja


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Yritys, joka tarjoaa ompeluteollisuudelle kankaiden erikoiskäsittely-, värjäys- ja viimeistelypalveluja

Yritys tarjoaa kahta erityyppistä palvelua: Pesupalvelut- entsyymipesu, kivipesu, pehmennyspesu, valkaisu (ei tavallisia pesulapalveluita).Värjäyspalvelut - vaatteiden ja tekstiilituotteiden värjääminen, erikoistehosteiden käyttö ja farkkutuotteiden sävyttäminen. Pääasiakkaat ovat Skandinavian tekstiilituotteiden valmistajia, jotka käyttävät Virossa olevia ompeluyhtiöitä. Yritys pystyy laajentamaan toimintaansa tarjoamalla palveluja myös yksityisille asiakkaille. Yhtiöllä ei ole kilpailijoita Virossa eikä S...

Katso lisätiedot

Rakennusalan erikoistyöt Keski-Suomessa

Yritys tekee vaativia erikoisrakennuskohteita, kuten siltakorjauksia (2/3). Lisäksi yritys tekee myös kiinteistöjen muutostöitä (1/3)....

Katso lisätiedot

Yritys, joka tarjoaa palkanlaskutuspalveluita freelancerien ja yritysten välillä

Yhtiön toimialana on palkanlaskentapalveluiden tarjoaminen yrityksille ja yksityishenkilöille.Tärkeimmät palvelut ovat urakoitsijana toimivien yksityishenkilöiden palkkalaskujen jättäminen yrityksille tai valtion laitoksille, työvoimaverojen maksaminen saaduista laskuista sekä palkkion maksaminen työn tekijälle.Palvelu tarjotaan erityisesti kehitetyssä online-ympäristössä. Toiminta perustuu Viron lainsäädäntöön.Yrityksellä on 5 työntekijää, jotka hoitavat perustehtäviä. Joku omistajista hoitaa päivittäisen ...

Katso lisätiedot

Siivousliike, erikoissiivoukset

Yrityksen toiminta keskittyy erikoissiivouksiin, joissa sillä on merkittäviä kilpailuetuja.Markkina-alueena on lähtökohtaisesti koko Suomi.Yritys on erittäin kannattava ja sitä se on ollut koko sen toimintansa ajan....

Katso lisätiedot