Halutaan myydä
Myydään teollisuusyritys, jolla omia patentoituja tuotteita

Kohdenumero FK54725
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto alle 1 Meuroa
Toimiala Metallituotteiden valmistus
Sijainti Koko Suomi
Myydään teollisuusyritys, jolla omia patentoituja tuotteita

Yritys valmistaa tuotteita rakennus-, LVI- ja sähköteollisuuden tarpeisiin. Markkinan koko on kasvava putkiremonttien, sähköremonttien, energiasaneerauksien ja uudisrakentamisen mukaisesti.

Yrityksellä on laaja asiakaskunta, kattava valmistus- ja toimittajaverkosto sekä vahvasti kasvava asema markkinoilla. Yritys tekee suoraa b2b-kauppaa mm. suurten rakennusliikkeiden kanssa.

Tuotteiden vientimahdollisuudet ovat erinomaiset sekä nopeasti toteutettavissa. Tuotteille on jo kysyntää mm. Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa.

Yrityksen toiminta ei ole paikkaan sidonnainen, sen voi siirtää osaksi omaa tuotantoa.

Tässä yrityksessä on upea mahdollisuus jo toimivalle yritykselle lisätä myyntiä tai laajentaa tuote- ja markkina-aluettaan.

Myös Aloittavalle yrittäjälle tai yritystoiminnasta kiinnostuneelle tässä on loistava mahdollisuus päästä helposti omilla tuotteilla merkittävän kokoiseen markkinaan kiinni.

Yritys myydään kokonaan tai osittain.

Kysy lisätietoja


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään rekkapesula

TeKar Oy:n pesuhallissa on harjakoneella varustettu raskaankaluston pesulinjasto ajoneuvoyhdistelmiä, kuorma-autoja ja linja-autoja varten.Pesuhallissa pestään myös pakettiautot, asuntoautot, traktorit, kaivinkoneet, moottorit, veneet ja paljon muutaPesukone/laite uudehko, takuuaika vielä voimassa. Ei vaadi lisäinvestointeja lähiaikoina.Pesulinja toimii 24h, eikä vaadi henkilökunnan paikalla oloa. Näitä palveluita tällä laajuudella ei montaa suomessa, sijainti hyvä ja helppo raskaalle kalustolle.  Sijainti ...

Katso lisätiedot

Myydään korkealaatuisen erikoispuutavaran käsittelyyn spesialisoitunut sahayritys

Vahvasti kiertotalousperiaatteella toimiva yritys on investoinut voimakkaasti tuotekehitykseen. Se on onnistunut luomaan ainutlaatuiset hankintakanavat raaka-aineilleen sekä solmimaan pitkäaikaisia, luottamuksellisia ja riskittömiä asiakassuhteita. Tällä hetkellä jo puolet tuotannosta suuntautuu vientiin, mutta potentiaalia kasvuun olisi vielä merkittävästi enemmän. Vaikka yritys on jo varsin kannattava, sillä on runsaasti mahdollisuuksia laajentaa tuotantoaan jopa moninkertaiseksi....

Katso lisätiedot

Metallialan yritys, jolla on erittäin pitkä historia ja vankka asiakaskunta

Päätoimialana on erilaisten metallirakenteiden ja niiden osien valmistus. Esim. teräsrakenteiden, kuljettimien, ruuvikuljettimien ja muiden tuotteiden valmistus; alumiinin ja ruostumattoman teräksen tuotteiden valmistus.Päätuotannon lisäksi asiakkaille tarjotaan erilaisia ​​metallitöihin liittyviä palveluita: hitsaus, sorvaus, kierteitys, jyrsintä, taivutus, poraus jne.Asiakkaita ovat pellettitehtaat ja muovinjalostajat sekä muut tuotantoyhtiöt.Yrityksellä on noin 220 erilaista asiakasta.Kaikki työntekijät ...

Katso lisätiedot

Arvostettu perheystävällinen ravintola suuressa ostos- ja viihdekeskuksessa.

Viron suurin pannukakkuravintola, jonka pääkohderyhmä ovat lapsiperheet. Tärkeä osa liiketoimintamallia on erittäin ystävällinen ja perhekeskeinen palvelumalli. Ravintolan pinta-ala on ensimmäisessä kerroksessa 415 m2 ja toisessa kerroksessa noin 140 m2 eli yhteensä noin 650 m2. Vuokrasopimus on voimassa 7.11.2028 asti. 2023 valmistui ravintolan toisen kerroksen juhlasali ja kehitetään juhlapaketteja. Juhlasalin käyttöä on mahdollista lisätä merkittävästi, salia voidaan käyttää myös vakituisten vierailijoi...

Katso lisätiedot