Halutaan myydä
Liiketoiminta / verkkosivusto kaipaa jatkoa

Kohdenumero FK2422
Hintapyyntö 500
Toimiala Matkailu- ja ohjelmapalvelu
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Hei sinä pääkaupunkiseutulainen toimittaja / bloggari / viestinnän ammattilainen, joka olet innostunut matkailusta ja erilaisten matkakohteiden tai -palveluiden kartoittamisesta!

Nyt on tarjolla alle vuoden toiminnassa ollut matkailusivusto, joka on todettu kiinnostavaksi ja toimivaksi, ja joka avaa mahdollisuuksia monenlaiseen liiketoimintaan (kunnianhimoiseen yritysnäkyvyyden myyntiin tai verkkokaupan kokoamiseen) ja/tai rentoon itsensä toteuttamiseen monipuolisten matkailusisältöjen ja hyvän fiiliksen luomisessa.

Toiminta soveltuu pää- tai sivutoimiseen yrittämiseen joko yhdelle tai useammalle matkailuviestinnästä kiinnostuneelle (vaikkapa osuuskuntatoiminnan kautta).

Tämänhetkinen toiminimiyrittäjä joutuu vetäytymään yritystoiminnasta akuuttien perhesyiden takia, mutta on valmis perehdyttämään uutta yrittäjää työhön ja jatkamaan sivuston provisioperusteista sisällöntuotantotyötä erikseen sovitusti.

Olennaista sivuston jatkamisessa ei ole kauppahinta vaan se, että joku sitoutuu työstämään, päivittämään ja kehittämään hyväksi todettua sivustoa. Toisin sanoen näkemykselliselle ja ahkeralle viestintäyrittäjälle tämä on mahdollisuus toteuttaa itseään valmiilla ja testatulla toimintamallilla pienin kustannuksin. Yrityskeskuksessa fiilattu ja hiottu liiketoimintamalli on olemassa, mutta sitä voi toisaalta kehittää ja muunnella omien tarpeitten ja näkemysten mukaan.

Jos tämä idea kiinnostaa sinua, niin lähetä yhteystietosi lisätietoja varten.
Yhteydenottoja käsitellään täysin luottamuksellisesti.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Liikuntavammaisten ja ikääntyvien ihmisten apuvälineiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys myynnissä

Yritys on valtakunnallisesti pitkään toiminut liikuntavammaisten ja ikääntyneiden ihmisten apuvälineiden maahantuoja ja myyjä. Yritys toimii Etelä-Suomessa mutta myyntialue kattaa koko Suomen.Pitkästä historiasta johtuen yrityksellä on laaja asiakaskunta omine jakelijoineen sekä kauppasuhteet myös julkishallinnollisiin toimijoihin sosiaali- ja terveysalalla valmiina hyödynnettäväksi. Asiakkaita ovat mm. sairaalat, jakelijat sekä myös yksityiset ihmiset.Yritys myydään terveysongelmien vuoksi mutta yrittäjät ...

Katso lisätiedot

Infrarakenteiden huolto- ja korjauspalvelut

Yritys tekee mm. väylähoitoa, ympäristönhoitoa, liikennejärjestelyjä, asfalttipaikkauksia. Sijainti sisäisessä Suomessa kasvukeskuksen talousalueella. Yritys tekee 1,2 miljoonan euron liikevaihdolla käyttökatetta noin 220 000 euroa. Yrityksellä suuria asiakkaita, joiden mukana kasvu uusille markkina-alueille on mahdollista. ...

Katso lisätiedot

Teollisuuskiinteistö n. 2000 m2 hyvällä sijainnilla. Kohteessa pitkäaikainen vuokrasopimus

Teollisuuskiinteistö n. 2000 m2:n hyvällä sijainnilla. Kohteessa pitkäaikainen vuokrasopimus. Myydään kiinteistöyhtiön osakkeet tai pelkkä kiinteistö....

Katso lisätiedot

Myynnissä Keski-Suomen Koneistamo Oy

Keski-Suomen Koneistamo Oy on vuonna 1987 perustettu lastuavaan työstöön erikoistunut vahvan osaamisen konepaja.Toimialana ovat teollisuuden ja kunnossapidon metallialihankintatyöt, dynaamiset tasapainotukset, termiset pinnoitukset ja kuljetuskaluston moottorikoneistukset. Yritys tekee autopuolen moottorikoneistuksia, raskaan kaluston koneistuksia sekä moottoripyörien koneistuksia.Yritys on erikoistunut tasapainotuksiin ja tekee kardaanien, nivelakseleiden, kampiakseleiden sekä erilaisten puhaltimien tasapa...

Katso lisätiedot