Halutaan myydä
Liiketoiminta / verkkosivusto kaipaa jatkoa

Kohdenumero FK2422
Hintapyyntö 500
Toimiala Matkailu- ja ohjelmapalvelu
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Hei sinä pääkaupunkiseutulainen toimittaja / bloggari / viestinnän ammattilainen, joka olet innostunut matkailusta ja erilaisten matkakohteiden tai -palveluiden kartoittamisesta!

Nyt on tarjolla alle vuoden toiminnassa ollut matkailusivusto, joka on todettu kiinnostavaksi ja toimivaksi, ja joka avaa mahdollisuuksia monenlaiseen liiketoimintaan (kunnianhimoiseen yritysnäkyvyyden myyntiin tai verkkokaupan kokoamiseen) ja/tai rentoon itsensä toteuttamiseen monipuolisten matkailusisältöjen ja hyvän fiiliksen luomisessa.

Toiminta soveltuu pää- tai sivutoimiseen yrittämiseen joko yhdelle tai useammalle matkailuviestinnästä kiinnostuneelle (vaikkapa osuuskuntatoiminnan kautta).

Tämänhetkinen toiminimiyrittäjä joutuu vetäytymään yritystoiminnasta akuuttien perhesyiden takia, mutta on valmis perehdyttämään uutta yrittäjää työhön ja jatkamaan sivuston provisioperusteista sisällöntuotantotyötä erikseen sovitusti.

Olennaista sivuston jatkamisessa ei ole kauppahinta vaan se, että joku sitoutuu työstämään, päivittämään ja kehittämään hyväksi todettua sivustoa. Toisin sanoen näkemykselliselle ja ahkeralle viestintäyrittäjälle tämä on mahdollisuus toteuttaa itseään valmiilla ja testatulla toimintamallilla pienin kustannuksin. Yrityskeskuksessa fiilattu ja hiottu liiketoimintamalli on olemassa, mutta sitä voi toisaalta kehittää ja muunnella omien tarpeitten ja näkemysten mukaan.

Jos tämä idea kiinnostaa sinua, niin lähetä yhteystietosi lisätietoja varten.
Yhteydenottoja käsitellään täysin luottamuksellisesti.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pääkaupunkiseudulla toimiva ajoneuvojen monimerkkikorjaamo

Yritys on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo, joka hoitaa ammat­titaidolla kaikki auton huollot ja korjaukset iästä tai merkistä riippumatta. Yritys on valmiina palvelemaan asiakkaitaan kaikissa ajoneuvoon liittyvissä ongelmissa. Se tekee asian­tuntevasti esimerkiksi määräaikais- ja vuosihuollot, katsastus­tarkastukset ja -käynnit, pakokaasu­mittaukset sekä lohko­lämmittimien asennukset. Yritys hoitaa myös kaikenlaiset auto­sähköön liittyvät työt, joita ovat esimerkiksi ...

Katso lisätiedot

Menestyvä maanrakentaja, jolla merkittävä kannattavan kasvun potentiaali

Yritys toimii vahvasti maanrakennuksen toimialalla, jossa sillä on vuosien kokemus ja sitä kautta syntynyt osaaminen sekä markkina-asema. Sillä on potentiaalia kasvattaa volyymiaan kannattavasti.Yritys toteuttaa merkittäviä infrarakentamisen kohteita ja sillä on asiallinen kone- ja laitekanta sekä osaava henkilöstö. Yrityksellä on sertifioitu laatujärjestelmä ja seuraavat RALA-pätevyydet: Väylärakentamisen pääurakointi Tiet, kadut ja kunnallistekniikka, Putkilinjojen ja johtoverkkojen pääurakointi Putkilinj...

Katso lisätiedot

Kuormaus & Kuljetus Juvonen Oyn arvokas upea kiinteistö isolla tontilla ja hyvät laadukkaat työkoneet Hämeenkyrössä hyvien yhteyksien varrelta!

Varsinainen liiketoiminta on loppunut jokin aika sitten, mutta kalusto ja halli on jäänyt firmalle. Nyt nämä tarjotaan mahdollisuutena uudelle yrittäjälle. Soveltuu upeasti monenlaiseen käyttöön. Halli on läpiajettava isoin ovin ja rasvamontulla. Kalusto soveltuu maansiirtoon ja vaikkapa auraustöihin....

Katso lisätiedot

Kasvava ja perinteikäs ICT-alan yritys Pohjanmaalla

Internet-, tuki- ylläpitopalveluita tarjoava yritys, jolla on myös laite- ja ohjelmistomyyntiä....

Katso lisätiedot