Halutaan myydä
Myydään Pakopeli FindOut Vaasan liiketoiminta

Kohdenumero FK54765
Hintapyyntö 82 000
Liikevaihto 84 000 € ensimmäisenä vuonna
Toimiala Matkailu- ja ohjelmapalvelu
Sijainti Pohjanmaa
Henkilöluku 2
Rewell Center sijaitsee Vaasan keskustan sydämessä, kauppatorin laidalla. Sisäänkäynti on suoraan ulkoa, ylätorin katutasosta. Loistava sijainti ja historiallisesti arvokas ympäristö takaavat helposti saavutettavan ja unohtumattoman elämyksen. Paikan päälle löytää helposti jalan tai julkisilla kulkuvälineillä, eikä parkkipaikoistakaan ole torikannen alla puutetta. Kaikki keskustan palvelut ovat vain muutaman askeleen päässä Pakopeli FindOutin Vaasan uudesta toimipisteestä.

Kansan keskuudessa jo legendaksi muodostuneen vanhan Pub Poteron tilat on remontoitu lattiasta kattoon vastaamaan pakopelaajien tarpeisiin. Meiltä löytyy neljä pakohuonetta, joista kaksi ovat keskenään samanlaisia. Näin ryhmät pystyvät halutessaan kilpailemaan toisiaan vastaan. Yhteensä pelaamaan mahtuu kerralla jopa 24 henkilöä. Pakopelihuoneiden tarinat ja tunnelma on haettu Pohjanmaan ja Vaasan historiasta. Panostamme tarinallisuuteen paljon, ja pakohuoneet voivat näin opettaa tiimityön lisäksi paljon muutakin pelaajaryhmälle.

Pelinkulku on ajatuksena yksinkertainen: jokaisessa huoneessa on oma teema ja tarina, ryhmä pelaajia menee huoneeseen, tarkoituksenaan ratkaista kaikki huoneessa olevat tehtävät. Ne voivat olla esimerkiksi avaimien löytämistä, lukkojen avaamista koodeilla, ja vihjeiden yhdistämistä oikealla tavalla kokonaisuudeksi. Kaikki huoneiden selvittämiseen tarvittavat “työkalut” (tieto, esineet, avaimet, koodit, jne.) löytyvät huoneiden sisältä.

Pelin kesto on 60 minuuttia, ja kokonaisuutena yhteen peliin kannattaa varata noin 1,5 tuntia, sisältäen kaiken mitä tapahtuu siitä hetkestä kun pelaajat saapuvat paikalle, siihen kun lähdetään pois. Jos käy niin, että ryhmä ei pääse huoneesta pakoon, mutta ryhmä haluaa silti tietää kuinka peli loppuu – kerromme kyllä.
Asiakkaitamme ovat kaveri- ja polttariporukat sekä perheet. Suosittua pakopelaaminen on myös yritysten ja yhdistysten tyky- ja pikkujouluohjelmana.

Myynnissä siis Vaasan FinOutin liiketoiminta!
Ota yhteyttä!

Koronatilanteen takia liiketoiminta on aggressiivisessa myynnissä, tarjoa!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kasvava ja kannattava liimapuutuotteiden valmistus

Yritys valmistaa liimalevyjä ja hiottuja tuotteita kansainvälisille asiakkaille Euroopassa. Yritys voimakkaassa ja kannattavassa kasvussa. Arvioitu liikevaihto kuluvalle vuodelle 1,0 miljoonaa euroa ja oikaistu käyttökate 190.000 euroa. Ensisijaisesti myydään myös omistajalta vuokralla oleva hallitila, jonka vuokrien säästyessä kannattavuus paranee entisestään....

Katso lisätiedot

Perhehotelli suositussa matkailukaupungissa

Yrityksellä on aivan kaupungin sydämessä perhehotelli, jossa se palvelee asiakkaitaan kaikissa majoituspalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Yritys on auki kautta vuoden vaikka erityisesti kesäaika on paikkakunnalla matkailun huippusesonkia. Hotellissa on 14 kpl 2-4 hengen huoneita, jotka ovat yksilöllisesti sisustettuja. Osaan huoneista mahtuu lisävuoteita. Huoneissa on oma wc, suihku ja tv. Lisäksi hotellissa on maksuton Wi-Fi. Yrittäjän lisäksi apuna on yksi vakituinen työntekijä sekä huippusesongin aika...

Katso lisätiedot

Hotelli-ravintola Kauhavan keskustassa

Myydään toiminnan vaatima kalusto sekä vuokrataan liiketila keskeiseltä paikalta Kauhavan keskustasta juna-aseman läheisyydestä ja 20 minuutin ajomatkan päästä Powerparkista (Kauppatie 71, Kauhava). Liiketila ollut ravintola-, yökerho- ja majoituskäytössä. Vuokrattavaa tilaa yhteensä lähes 1700 m²: katutasossa yhteensä 417,0 m², toisessa kerroksessa 769,5 m² sekä alakerrassa/ kellarissa 501m².Kiinteistössä kolme valmiiksi kalustettua ravintola-osastoa 600 hengelle, kaksi terassia, iso keittiö (valmis keitti...

Katso lisätiedot

Myydään pitkään toimineen ja kannattavan laitevalmistajan (kuljettimet) liiketoiminta ja liikeomaisuus

Yrityksellä on pitkän toimintahistoriansa kautta merkittävä asiakaskanta, jonka yksilöllisiä tarpeita yritys tyydyttää toteuttamalla monipuolisia kuljetinjärjestelmiä sekä ylläpitämällä, päivittämällä ja huoltamalla niitä.Yrityksellä on omassa käsissä niin tuotanto kuin huoltotoimintakin.Kaikki tarvittavat kehitystoimet ja investoinnit on toteutettu ja yrityksellä on kilpailuetuja, joita hyödyntämällä se kykenee ylläpitämään asemansa markkinoilla ja jatkamaan kannattavan toiminnan harjoittamista myös tuleva...

Katso lisätiedot