Halutaan myydä
Myydään toimiva matkailu-/luontoalan osakeyhtiö

Kohdenumero FK66260
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Matkailu- ja ohjelmapalvelu
Sijainti Kanta-Häme
Yrityksemme Reissusiskot Oy on noin kuusi vuotta vanha. Liikeideamme on uniikki. Samanlaisia matkoja ei tee Suomessa kukaan muu. Konseptimme toimii ulkomaanmatkoilla ja hyvin myös kotimaan luontoretkissä ja -elämyksissä. Toimintamme ei ole paikkakuntaan sidottu.

Tällä hetkellä Reissusiskoilla on kolme upeaa matkapakettia ulkomaille Kroatia, La Gomera ja La Palma, joissa meillä on loistavat kontaktit ja tarkkaan mietityt, hienot retket. Olemme myös tehneet onnistuneesti Pyhiinvaellusmatkan Camino Primitivolle. Kysyntää Pyhiinvaelluksille on varmasti jatkossakin. Suomen kohteista Oulangan Karhunkierros on houkutellut vaeltamaan kanssamme vuodesta toiseen. 

Olemme toimineet tarkoituksellisesti sivutoimisesti, uutta yrityksessämme on valtavasti kasvupotentiaalia. Meillä ei vain ole aikaa riittävästi yrityksemme täyteen hyödyntämiseen. Mutta innokkas yrittäjä voi ammentaa tästä tuottoisan ja itsensä työllistävän yrityksen. Tämän kaltaiselle matkailulle on kysyntää ja tätä tarvitaan.

Meillä on ihana asiakaskunta, joista monet ovat tehneet kaikki matkamme kanssamme ja odottavat innolla uusia matkoja. Vain taivas on rajana mielikuvitukselle mitä kaikkia ovia voisi avata ja mitä uusia matkoja voisi kehittää tällä toimivalla konseptilla. Meillä on valmiit, laadukkaat nettisivut ja kaunis logo. Yrityksemme löytyy myös Facebookista ja Instagramista. Matkoistamme on kattavat materiaalit ja infopaketit. Hakukoneoptimointimme toimii hyvin. Yrityksemme löytyykin Googlesta useimmiten ensimmäiseltä sivulta.

Neuvoteltavissa on ohjaamisemme Reissusiskojen yritystoiminnan alkuun ja matkojemme saloihin.
Tutustu toimintaamme www.reissusiskot.fi


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tuottava tamperelainen ruokaravintola nyt edullisesti

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, herkullisista tuotteista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta....

Katso lisätiedot

Myynnissä pullantuoksuinen Karoliinan Kahvimylly Oy Keski-Suomesta

Persoonallinen kahvila on luonut mainetta runsaalla ja herkullisella kakku- ja pullavalikoimallaan. Tuoreen pullantuoksu houkuttelee asiakkaita heti aamusta. Tuotevalikoimaan kuuluu myös maittavat suolaiset piirakat, sämpylät, keksit ja pikkuleivät. Kaikki tuotteet leivotaan käsin paikan päällä vankalla ammattitaidolla laadusta ja mausta tinkimättä.Yrityksen keittiössä valmistuu päivittäin vaihtuvaa keittoa, ruokaisia salaattiannoksia ja herkullisia maalaispizzoja.Yrityksen tyylikkäissä kokous- ja ryhmätilo...

Katso lisätiedot

Varsinais-Suomessa todella pitkään toimineen tunnetun rengasliikkeen liiketoiminta myynnissä

Vuosikymmenten saatossa asiakkaiden luottamuksen saanut rengasliike hyvällä sijainnilla etsii liiketoiminnalle uutta jatkajaa. Yritys myy, huoltaa ja korjaa renkaita sekä lisäksi yrityksellä on useita satoja vakituisia rengashotelliasiakkaita. Asiakkaina on sekä yksityishenkilöitä että yritysasiakkaita.Yritys sopii hyvin uudelle yrittäjälle tai laajentamista tavoittelevalle yritykselle. Liiketoiminta myydään eläköitymisen ja sairauden vuoksi....

Katso lisätiedot

Perinteikäs ja arvostettu puurotalkkunaliiketoiminta

Loistava mahdollisuus uudelle yrittäjälle jatkaa arvostetun tuotteen liiketoimintaa perinteitä kunnioittaen.Tarjolla on siis valmis konsepti sisältäen tuotemerkin, valmistusprosessin laitteineen ja olemassa olevat jakelukanavat.Tarjoaa hyvän mahdollisuuden uudelle innovatiiviselle liiketoiminnan jatkajalle vaikkapa laajentaa tai täydentää omaa tarjontaansa....

Katso lisätiedot