Halutaan myydä
Myydään toimiva matkailu-/luontoalan osakeyhtiö

Kohdenumero FK66260
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Matkailu- ja ohjelmapalvelu
Sijainti Kanta-Häme
Yrityksemme Reissusiskot Oy on noin kuusi vuotta vanha. Liikeideamme on uniikki. Samanlaisia matkoja ei tee Suomessa kukaan muu. Konseptimme toimii ulkomaanmatkoilla ja hyvin myös kotimaan luontoretkissä ja -elämyksissä. Toimintamme ei ole paikkakuntaan sidottu.

Tällä hetkellä Reissusiskoilla on kolme upeaa matkapakettia ulkomaille Kroatia, La Gomera ja La Palma, joissa meillä on loistavat kontaktit ja tarkkaan mietityt, hienot retket. Olemme myös tehneet onnistuneesti Pyhiinvaellusmatkan Camino Primitivolle. Kysyntää Pyhiinvaelluksille on varmasti jatkossakin. Suomen kohteista Oulangan Karhunkierros on houkutellut vaeltamaan kanssamme vuodesta toiseen. 

Olemme toimineet tarkoituksellisesti sivutoimisesti, uutta yrityksessämme on valtavasti kasvupotentiaalia. Meillä ei vain ole aikaa riittävästi yrityksemme täyteen hyödyntämiseen. Mutta innokkas yrittäjä voi ammentaa tästä tuottoisan ja itsensä työllistävän yrityksen. Tämän kaltaiselle matkailulle on kysyntää ja tätä tarvitaan.

Meillä on ihana asiakaskunta, joista monet ovat tehneet kaikki matkamme kanssamme ja odottavat innolla uusia matkoja. Vain taivas on rajana mielikuvitukselle mitä kaikkia ovia voisi avata ja mitä uusia matkoja voisi kehittää tällä toimivalla konseptilla. Meillä on valmiit, laadukkaat nettisivut ja kaunis logo. Yrityksemme löytyy myös Facebookista ja Instagramista. Matkoistamme on kattavat materiaalit ja infopaketit. Hakukoneoptimointimme toimii hyvin. Yrityksemme löytyykin Googlesta useimmiten ensimmäiseltä sivulta.

Neuvoteltavissa on ohjaamisemme Reissusiskojen yritystoiminnan alkuun ja matkojemme saloihin.
Tutustu toimintaamme www.reissusiskot.fi


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Työvaatteiden valmistaja ja työvaatteiden vuokrauspalvelun tarjoaja

Yhtiö valmistaa työvaatteita suurille Viron teollisuusyrityksille ja Suomen suurimmille työvaatevalmistajille ja -myyjille. Täysi työvaatteiden vuokrauspalvelu on tarjolla Viron suurille valmistusyrityksille.Vaatteiden vuokrauspalvelu sisältää kokonaisvaltaisen pesu-, huolto ja toimitusprosessin ja palvelu kattaa tekstiilien koko elinkaaren hankinnasta  loppuhävittämiseen asti.Yrityksen yleinen tila on hyvä: 1. Yrityksellä on laaja materiaali- ja valmiiden tuotteiden varasto. 2. Riittävät taloudelliset resu...

Katso lisätiedot

Tuottava tamperelainen ruokaravintola nyt edullisesti

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, herkullisista tuotteista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta....

Katso lisätiedot

Kauppakeskus Espanjassa

Kauppakeskus Espanjassa....

Katso lisätiedot

Täyden palvelun autohuoltokorjaamo Keski-Suomen alueella

Yritys on palveleva pitkän historian omaava autokorjaamo Keski-Suomessa. Yritys kuuluu korjaamo- ja kolarikorjaamoketjuun, eli huolto ja korjaus onnistuu kaikille automerkeille ja malleille niin yksityis- että yritysasiakkaille.Auton huolto tapahtuu aina kokeneiden alan ammattilaisten toimesta sekä nykyaikaisia työkaluja, välineitä ja ohjelmistoja käyttäen. Yrityksessä noudatetaan tehtaiden omia huolto-ohjeita, jotta auton takuu pysyy voimassa. Yrityksessä myydään myös alkuperäisvaraosia lähes kaikkiin merk...

Katso lisätiedot