Halutaan myydä
Myydään Pakopeli FindOut Ilmajoen liiketoiminta

Kohdenumero FK54771
Hintapyyntö 15 000
Liikevaihto 11 000 € - 21 000 €
Toimiala Matkailu- ja ohjelmapalvelu
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 1
FindOut Ilmajoki sijaitsee keskustan alueella Yli-Lauroselan talomuseossa, 16 km Seinäjoelta, 43 km Kauhajoelta ja 70 km Vaasasta. Yli-Laurosela on paikkana tunnelmallinen ja erikoinen pakopelille, eikä vastaavaa löydy koko Suomesta.

Ilmajoen kolme pakopelihuonetta ovat varattavissa aina toukokuusta joulukuuhun asti.

Pakopelaamalla voi irrottautua arjesta ja pitää hauskaa, mutta sen avulla voi myös ryhmäytyä ja oppia uutta niin itsestä kuin ystävistään tai työkavereistaan.

Asiakkaitamme ovat kaveri- ja polttariporukat sekä perheet. Suosittua pakopelaaminen on myös yritysten ja yhdistysten tyky- ja pikkujouluohjelmana.

Ilolla kerron lisää ja autan uutta toimijaa alkuun! Liiketoiminnan kulut ovat vain pari sataa euroa kuukaudessa, ja miljöö on ainutlaatuinen. Tästä saa pienyrittäjälle kevyenn liiketoiminnan tai toisen toiminnan kylkeen tuottavan lisän.

Koronatilanteen takia liiketoiminta aggressiivisessa myynnissä, tarjoa!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hieno pito- ja ruokapalveluyritys, jolla kahviloita/ravintola Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. ...

Katso lisätiedot

Menestyvä maanrakentaja, jolla merkittävä kannattavan kasvun potentiaali

Yritys toimii vahvasti maanrakennuksen toimialalla, jossa sillä on vuosien kokemus ja sitä kautta syntynyt osaaminen sekä markkina-asema. Sillä on potentiaalia kasvattaa volyymiaan kannattavasti.Yritys toteuttaa merkittäviä infrarakentamisen kohteita ja sillä on asiallinen kone- ja laitekanta sekä osaava henkilöstö. Yrityksellä on sertifioitu laatujärjestelmä ja seuraavat RALA-pätevyydet: Väylärakentamisen pääurakointi Tiet, kadut ja kunnallistekniikka, Putkilinjojen ja johtoverkkojen pääurakointi Putkilinj...

Katso lisätiedot

Upean merinäköalan ja upeita auringonlaskuja tarjoava ravintola yksityissatamassa lähellä Tallinnaa

Pieneltä näyttävä talo kätkee ravintolan lisäksi yksityistilaisuuksiin tarkoitetun salin jopa 40 hengelle, saunaosaston, 4 hotellihuonetta enintään 8 hengelle ja sikarihuone herroille.Vuokrasopimus on voimassa tammikuuhun 2024 asti.Vuokra on 30 000 euroa vuodessa. Hoitokulut yhteensä 30 000 euroa vuodessa....

Katso lisätiedot

CNC-koneistukseen erikoistunut menestynyt konepaja Etelä-Suomesta

Myydään vakavaraisen vuosikymmeniä toimineen hyvin menestyvän CNC-koneistukseen erikoistuneen konepajan osakekannan määräenemmistö pääomistajan eläköitymisen vuoksi.Yrityksessä osaavat työntekijät sekä nykyaikainen konekanta. Nämä yhdessä pitkäikäisten asiakassuhteiden kanssa mahdollistavat liiketoiminnan kyvykkyyden. Tarvittaessa kasvua voi hakea uusasiakashankinnasta tai kasvattamalla olemassa olevien asiakkuuksien myyntimääriä. ...

Katso lisätiedot