Halutaan myydä
Myydään Pakopeli FindOut Ilmajoen liiketoiminta

Kohdenumero FK54771
Hintapyyntö 15 000
Liikevaihto 11 000 € - 21 000 €
Toimiala Matkailu- ja ohjelmapalvelu
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 1
FindOut Ilmajoki sijaitsee keskustan alueella Yli-Lauroselan talomuseossa, 16 km Seinäjoelta, 43 km Kauhajoelta ja 70 km Vaasasta. Yli-Laurosela on paikkana tunnelmallinen ja erikoinen pakopelille, eikä vastaavaa löydy koko Suomesta.

Ilmajoen kolme pakopelihuonetta ovat varattavissa aina toukokuusta joulukuuhun asti.

Pakopelaamalla voi irrottautua arjesta ja pitää hauskaa, mutta sen avulla voi myös ryhmäytyä ja oppia uutta niin itsestä kuin ystävistään tai työkavereistaan.

Asiakkaitamme ovat kaveri- ja polttariporukat sekä perheet. Suosittua pakopelaaminen on myös yritysten ja yhdistysten tyky- ja pikkujouluohjelmana.

Ilolla kerron lisää ja autan uutta toimijaa alkuun! Liiketoiminnan kulut ovat vain pari sataa euroa kuukaudessa, ja miljöö on ainutlaatuinen. Tästä saa pienyrittäjälle kevyenn liiketoiminnan tai toisen toiminnan kylkeen tuottavan lisän.

Koronatilanteen takia liiketoiminta aggressiivisessa myynnissä, tarjoa!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä / vuokrattavana viihtyisä laivaravintola Turussa

Turussa Aurajoessa hyvällä sijainnilla operoivan viihtyisän laivaravintolan liiketoiminta etsii uutta aktiivista omistajaa liiketoiminnalleen.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman suurempia investointitarpeita. Ruuan osuus myynnistä on noin 25 % mutta on mahdollista nostaa suuremmaksi liiketoimintakonseptia kehittämällä. Nykyisin valtaosa liikevaihdosta tulee kesäsesongin aikana mutta myös tämän osalta on mahdollista kehittää liiketoimintaa paremmin ympärivuotiseen toimintaan sove...

Katso lisätiedot

Myynnissä elektroniikka-, automaatio- ja sähkötarvikkeiden teknisen kaupan liiketoiminta

Myynnissä liiketoiminta, joka tarjoaa laaja-alaisesti elektroniikkaan, automaatioon ja sähkötarvikkeisiin liittyviä tuotteita. Yritys sijaitsee sisäisessä Suomen kasvukeskuksessa, joka luo hyvän ympäristön liiketoiminnan kehittämiselle ja laajentamiselle. Laadukkaat ja monipuoliset tuotteet palvelevat laajaa asiakaskuntaa. Yritys on vakiinnuttanut asemansa alalla johtavien valmistajien luotettavana kumppanina, mikä heijastuu yrityksen vahvaan toimintakykyyn ja luotettavuuteen. Kilpailukykyiset hinnat sekä a...

Katso lisätiedot

Myydään grilli Herkku-Piste Kauhajoelta

Myydään Kauhajoen keskustan tuntumassa sijaitseva grilli nimeltään Herkku-Piste. Grilli on tunnettu hyvästä ruuastaan. Herkku-Piste on ollut nykyisellä omistajalla 8,5v ja samasta rakennuksesta on grilliruokaa saanut jo 80 luvulta lähtien.Grillissä työskentelee viisi osa-aikaista työntekijää yrittäjä mukaan lukien.Grilli sijaitsee kaupungin n. 970 m2 vuokratontilla. Vuokrasopimus on voimassa vuoden 2046 loppuun saakka. Kiinteistö on rakennettu vuoden 1980 luvun alussa ja sitä on laajennettu vuonna 2017. Kii...

Katso lisätiedot

Kaksi kannattavaa päiväkotia Etelä-Suomen kaupungissa

Toimintansa vakiinnuttaneet päiväkodit sijaitsevat hyvillä alueilla, jonne tulossa uusia asuntoja ja asukkaita....

Katso lisätiedot