Halutaan myydä
Perhehotelli suositussa matkailukaupungissa

Kohdenumero FK66053
Hintapyyntö 115 000
Liikevaihto 220 000
Toimiala Majoitusyritys, hotellit
Sijainti Varsinais-Suomi
Henkilöluku 2

Yrityksellä on aivan kaupungin sydämessä perhehotelli, jossa se palvelee asiakkaitaan kaikissa majoituspalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Yritys on auki kautta vuoden vaikka erityisesti kesäaika on paikkakunnalla matkailun huippusesonkia.
Hotellissa on 14 kpl 2-4 hengen huoneita, jotka ovat yksilöllisesti sisustettuja. Osaan huoneista mahtuu lisävuoteita. Huoneissa on oma wc, suihku ja tv. Lisäksi hotellissa on maksuton Wi-Fi.
Yrittäjän lisäksi apuna on yksi vakituinen työntekijä sekä huippusesongin aikana muutama kesätyöntekijä. Lähtökohtaisesti kaikki työtehtävät hoidetaan talon omalla väellä.
Yritys on vakiinnuttanut asemansa kaupungissa ja se on saanut myös kanta-asiakkaita, jotka käyttävät sen palveluja säännöllisesti.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Täyden palvelun autohuoltokorjaamo Keski-Suomen alueella

Yritys on palveleva pitkän historian omaava autokorjaamo Keski-Suomessa. Yritys kuuluu korjaamo- ja kolarikorjaamoketjuun, eli huolto ja korjaus onnistuu kaikille automerkeille ja malleille niin yksityis- että yritysasiakkaille.Auton huolto tapahtuu aina kokeneiden alan ammattilaisten toimesta sekä nykyaikaisia työkaluja, välineitä ja ohjelmistoja käyttäen. Yrityksessä noudatetaan tehtaiden omia huolto-ohjeita, jotta auton takuu pysyy voimassa. Yrityksessä myydään myös alkuperäisvaraosia lähes kaikkiin merk...

Katso lisätiedot

Teknisten koneiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien tarvikkeiden jälleenmyyjä ja maahantuoja

Yhtiö jälleenmyy sekä maahantuo teknisiä koneita ja laitteita sekä niihin käytön yhteydessä tarvittavia muita tarvikkeita.Myyntiä toteutetaan liikkeessä, joka on tunnettu alueen asiakkaiden keskuudessa sekä verkkokaupassa, joka taas tunnetaan maan laajuisesti. Tiloissa ollaan vuokralla.Asiakkaat ovat yritys- ja yksityisasiakkaita, jotka haluavat luotettavat pienkoneet ja tarvikkeet edulliseen hintaan. Päämiehet ovat isoja, tunnettuja sekä vahvasti kasvavia eurooppalaisia yhtiöitä. Myynnissä olevalta yhtiölt...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla tasaista tulosta tekevä, kannattava ja hyvämaineinen venetarvikkeiden liiketoiminta. Jos sinulla on kova into toimia venealalla ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava alusta. Tästä uuden yrittäjän on helppo jatkaa tai kehittää toimintaa edelleen.

Yrityksen toiminta on myydä venevalmistajille ja venetarvikkeiden jälleenmyyjille sekä veneilyn harrastajille korkealaatuisia vene ja veneilytarvikkeita kattavasta valikoimasta. Yrityksellä on erittäin hyvä maine pääkaupunkiseudulla ja yrityksen brändi on veneilijöille tuttu. Yrityksen myynti tapahtuu perinteisen tukkumyynnin lisäksi omissa myymälöissä ja verkkokaupassa. Myymälöiden määrää voi supistaa koska osa myynnistä voidaan siirtää verkkokauppaan. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business et...

Katso lisätiedot

Neste-huoltoasema "Pirttilinna" omalla ja upealla 600 m2:n rakennuksella 8-tien varressa

Hyväkuntoinen Neste-huoltoasema hyvällä paikalla vilkkaasti liikennöidyn 8-tien varressa. Lounasravintola, pikaruokaravintola, Veikkaus ja matkahuolto sekä huoltamotoiminta. Hyvät liiketoiminnan kehittämismahdollisuudet paikallisen kilpailutilanteen johdosta. ...

Katso lisätiedot