Halutaan myydä
Ravintola- ja ruokamedia sekä brändi

Kohdenumero FK65186
Hintapyyntö 100 000
Toimiala Mainostoimisto, markkinointi
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Myynnissä pian 10-vuotias ravintola- ja ruokamediabrändi sekä liiketoiminta. Media kulminoituu Instagramiin missä seuraajia on 13 500. Seuraajat ovat pääasiassa pääkaupunkiseudulla asuvia ruoasta ja ravintoloista kiinnostuneita henkilöitä.

Ravintola- ja ruokamedian sisällöt ovat keskittyneet pääkaupunkiseudulla oleviin tai pääkaupunkiseudulta helposti saavutettaviin kiinnostaviin toimijoihin kuten ravintoloihin, ruoantuottajiin sekä matkailu- ja majoitusalantoimijoihin. Kaupan sisältö koostuu brändistä sekä digitaalisista kanavista. Digitaalisiin pääkanaviin lukeutuvat Instagramin lisäksi nettisivut sekä Facebook.

Myynnissä oleva media soveltuu erityisen hyvin portfolioon esimerkiksi olemassa olevalle mediatalolle tai vaikka ruoka- ja ravintolavaikuttajaksi haluavalle.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Maahantuontiyrityksen liiketoiminta, jolla on omia tuotemerkkejä sekä muita globaaleja tuotemerkkiedustuksia

Maahantuontiyritys, jolla on omia tuotemerkkejä sekä muita globaaleja tuotemerkkiedustuksia.Liiketoimintaa on harjoitettu jo useiden kymmenien vuosien ajan ja yhtiöllä sekä tuotemerkeillä on pitkän ajan kuluessa rakennettu vahva markkina-asema Suomessa.Asiakaskunta koostuu yritysasiakkaista ympäri Suomen ja oma organisaatio vastaa tuotemyynnistä maan laajuisesti. Kokonaisuuteen kuuluu myös verkkokauppa ja myyntiä on jonkin verran ulkomaillekin.Liiketoiminnan kilpailuetuja ovat:- omat tuotemerkit - laaja ja ...

Katso lisätiedot

Kylmälaitealan huoltoyritys

Kannattava, velaton ja monipuolinen kylmälaitehuoltoalan yritys.Toiminta voidaan joustavasti siirtää melkein minne vaan.Perus huoltotoiminnan lisäksi myynyt kylmälaitteita ja lisäksi vuokrannut kylmälaitteita.Paljon erilaisia kannattavia mahdollisuuksia!...

Katso lisätiedot

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot

ICT-palveluiden integrointi

IT-palvelujen tarjoaja. Pääasiassa ICT-ratkaisujen integrointiin ja liiketoiminnan muutokseen liittyvien palvelujen alalla...

Katso lisätiedot